ola.slawinska Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Znaleziono psa rasy chow chow. Najprawdopodobniej szczeniak, płeć nieznana. Nowy Żmigród, powiat Jasielski, ulica Dukielska. Quote
Pysioo Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Bardzo proszę o więcej szczegółów na temat chow chow na PW albo kontaktując się z Fundacją Chow Chow http://www.fundacjachow-chow.pl Quote
Pysioo Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='ola.slawinska']Znaleziono psa rasy chow chow. Najprawdopodobniej szczeniak, płeć nieznana. Nowy Żmigród, powiat Jasielski, ulica Dukielska. Proszę o kontakt ze mną na PW lub z Fundacją Chow Chow http://www.fundacjachow-chow.pl Z góry dziękuję! Quote
Ewanka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Musiał się biedaczek zgubić ... trzeba rozwiesić ogłoszenia w okolicy, gdzie go znaleziono, no i oczywiście w necie! Quote
Pysioo Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Oby tylko nie wpadł pod auto albo w łapy pseudohodowców... Quote
Ewanka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Mam nadzieję, że ktoś go zabrał do domu !!! Trochę mnie zdziwiło stwierdzenie, że płeć nieznana ... to nie jest trudne do sprawdzenia. Quote
Pysioo Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Może nie pozwala zbliżać się do siebie? Jak tylko będą jakieś wiadomości, można zacząć działać. Quote
Ewanka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Szkoda, że Ola z pierwszego postu się nie pojawia ... nic bliższego nie wiadomo o psiaku. Quote
Scheila Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 A wiadomo, gdzie konkretnie jest ten psiak? Jakieś namiary na osobę u której jest? Czy po prostu błąka sie po ulicach? Quote
Ewanka Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Witaj Scheila :) .. tak czułam, że się pokażesz ... nic o psiku nie wiadomo, nawet jaka płeć ... czekamy na autorkę pierwszego postu. Quote
Pysioo Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Napisałam na priva. Myślę jednak, że Ola zalogowała się na dogo, aby dać ogłoszenie o zaginięciu chow chow (ma tylko 1 post). Nie wiadomo jak często będzie tu zaglądać... Quote
martynka1978 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 oby zaglądała tu więcej razy ,żeby odpisała na nasze posty co dalej sie dzieje z tym małym? Quote
Ewanka Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Dziewczyny, chyba niedługo będzie trzeba zamknąć wątek (???) :( ... przypuszczam, że jego założycielka już się nie pojawi ... a szkoda. Nadal nie wiadomo, co z psiakiem, gdzie jest i w jakim stanie. Quote
Pysioo Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Czy ktoś mieszka w okolicy Nowego Żmigrodu i mógłby sprawdzić czy pies tam się błąka? Quote
Recommended Posts