lapinporokoira Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 wtatara napisał(a): Udało mi się połączyć z internetem. witam, taka mala rzecz, a cieszy, internet :evil_lol: pozdrawiam serdecznie urlopowiczow na podkarpaciu :-) owszem, sunia szuka domu nadal, najlepiej z innym lagodnym pieskiem i koniecznie z ogrodem, ona w domu czuje sie niepewnie, ogrod daje jej poczucie bezpieczenstwa, wychowala sie wszak jako niechciana psina, na szeroko pojetym lonie przyrody. Quote
kasiek_ona Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Śliczna! Jakie szczescie że jest bezpieczna... Quote
lapinporokoira Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 DT obiecal fotki sunki, wiec beda... za jakis czas ;-) teraz sunka bedzie miala drugie odrobaczanie, po tym trzeba pomyslec o szczepieniu, a potem sterylka i szukamy DS :-) Quote
Sankja Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 strasznie długi tn procres przygotowania jej do adopcji. Po co najpierw szczepić, najpierw wysterylizować trzeba. niedługo fotki. Fotki powinny byc możliwie jak najszybciej, żeby móc rozpocząć akcję ogłoszeniową. A nie powiem, trochę się panna zasiedziała na wakacjach :) Quote
wtatara Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 ja wgram te zdjęcia, które mam po strzyżeniu Quote
lapinporokoira Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Suńka ma dom!!! DT zmienił się w DS :-) Dziekuję wszystkim :-) Quote
mikoada Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 lapinporokoira napisał(a):Suńka ma dom!!! DT zmienił się w DS :-) Dziekuję wszystkim :-) Super wieści :multi: czyli stało się tak jak miałaś nadzieję, że się stanie :lol: Czy można liczyć na jakąś fotorelację z nowego domku Angie?? Jestem również bardzo ciekawa jak sunia się czuje w nowym domku czy nabrała już nieco zaufania do ludzi?? Quote
Sankja Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 tak się zazwyczaj kończą DT :) Mam nadzieję, że przemyśleli dokąłdnie swoją decyzję i sunia bezpiecznie dożyje u nich końca swoich dni! :) Trzymaj sie malutka! ps. kiedy sterylka? Quote
wtatara Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 tak się cieszę. Ona jest taka śliczna.W niedzielę wkleję zdjęcia po strzyżeniu Quote
lapinporokoira Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Angie nazywa sie teraz Dzidzia i otwiera sie niesamowicie szybko, to juz zupelnie inny pies :-) nawet biega po azurowych metalowych schodach ze swoja opiekunka Zapa (PON), szczeka, bawi sie i nadrabia czas bezdomnosci :-) sterylka bedzie na 100% ale nie w tej chwili, teraz spokojnie bedzie odrobaczana, odkarmiana i zaszczepiona, a pozniej sterylka. Gwarantuje wlasna glowa, ze Dzidzia juz nigdy wiecej nie bedzie miec dzieci ani nie bedzie niechcianym psem :-) zdjecia jakims cudem zrobie jak tylko bede mogla, wszak nie mam aparatu, a tylko marny telefon ;-) Quote
lapinporokoira Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 ta z mojego avatarka? ;-) to moja mala wiedzma, przewodnik stada, zarzadza dwoma ON-kami i moja rodzina, ma 11 lat i tez jest z odzysku ;-) ale kochana z niej stara wariatka :-) Quote
lapinporokoira Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 sliczna jest :-) jak tylko bede miala fotki z nowego domu to zaraz wstawie :-) Quote
TERESA BORCZ Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 załapalam sie tylko na pierwsze wzmianki o suni, i pędzilam do Krakowa na ratunek resztkom pozostałym w mym zalanym mieszkaniu. Przecudowna sunieczka, nie dziwię się że została u opiekunów. Wątek cudowny, dynamiczny, optymistyczny i z wielkim happy endem dzięki za taką doże optymizmu po nieco długawej nieobecności na dogo w ziwązku z moją czarną dziurą pesymizmu krakowskiego. Sunia się bardzo szybko ustabilizuje. PSINKI JAK LUDZIE SZYBKO SIĘ PRZYAWYCZAJAJĄ DO DOBREGO. Quote
wtatara Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Tereniu masz chyba zapchana skrzynkę, nie moge Ci wysłac danych do przelewu Quote
wtatara Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Marzeń o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2012 oby nie był gorszy od minionego ale decydowanie lepszy w sprawach finansowych i zawodowych aby wszystkie pieski były kochane życzy Wanda ze swoimi pieskami Quote
Recommended Posts