Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pracuję w lecznicy dla zwierząt, mamy tu do pilnej adopcji westa, ok. 4-lata, wlasciciel zmarł, a włascicielka ma protezy kolanowe. Piesek pilnie poszukuje domku, najlepiej z ogródkiem i najlepeij gdyby przyszli właściciele byli starszym małżeństwem bez małych dzieci. Jeżeli piesek nie znajdzie domku grozi mu eutanazja:-(./włascicielka nie zgadza się na dom tymczasowy/
kontaky pod nr 605102054

Posted

Potrzebne zdjęcia i troszkę więcej info...dlaczego nie mogą być dzieci??? Jest agresywny, nie lubi się bawić? Czy to tylko właścicielce się tak wydaje? I dokładne miejsce w którym pies się znajduje!!!!

Posted

piesek jest samcem, mieszkał całe życie z ludzmi starszymi, nie jest agresywny ale powarkuje na dzieci/podobno/, włascicielka nie chce go dac na DT, bo twierdzi ze pies będzie cierpiał, co do zdjec to w tej chwili nie mam, ale widziałam go , jest typowym westem, jak najbardziej wzorcowym, rodzice z rodowodami,co do innych zwierząt to nie wiem za bardzo ale na spacerach nie jest agresywny, więc myślę że jakby mu dac szansę to się dogada, mam stały kontakt z właścicielka i wstrzymuje eutanazję ale nie wiem jak długo mi sie to uda bo kobieta jest chora i zdesperowana:(

Posted

sabcia - trzeba zatem szukać obojętnie czy DT czy DS. Jak znajdzie się DT nie można właścicielce mówić do końca prawdy. mamy dom! a czy DT czy DS już nie ważne - ważne, że pies będzie bezpieczny...

zdjęcia potrzebne niestety. psa widmo nikt nie weźmie. Co z kastracją?

Posted

sabcia03 napisał(a):
wczoraj piesek został zaadoptowany, mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze i zostanie juz w nowym domku:)

Czy zostanie wykastrowany? Czy masz kontakt z nowym domem?