sabcia03 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Pracuję w lecznicy dla zwierząt, mamy tu do pilnej adopcji westa, ok. 4-lata, wlasciciel zmarł, a włascicielka ma protezy kolanowe. Piesek pilnie poszukuje domku, najlepiej z ogródkiem i najlepeij gdyby przyszli właściciele byli starszym małżeństwem bez małych dzieci. Jeżeli piesek nie znajdzie domku grozi mu eutanazja:-(./włascicielka nie zgadza się na dom tymczasowy/ kontaky pod nr 605102054 Quote
Sankja Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 jak to nie zgadza się na dom tymczasowy??? woli uśpić psa? nie rozumiem głupiej baby! Zdjęcia są potrzebne... Quote
Evelynkaa Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Potrzebne zdjęcia i troszkę więcej info...dlaczego nie mogą być dzieci??? Jest agresywny, nie lubi się bawić? Czy to tylko właścicielce się tak wydaje? I dokładne miejsce w którym pies się znajduje!!!! Quote
Borówka16 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Dlaczego nie DT ?? To czy według szanownej właścicielki lepiej ,żeby psiak umarł niż trafił do fajnego DT ,a potem kochającego domku ? Czemu nie dzieci ? Czekam na foto... Quote
LadyK Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 A sterylizowana? Dlaczego nie DT? Jak się dogaduje z innymi psiakami? Quote
sabcia03 Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 piesek jest samcem, mieszkał całe życie z ludzmi starszymi, nie jest agresywny ale powarkuje na dzieci/podobno/, włascicielka nie chce go dac na DT, bo twierdzi ze pies będzie cierpiał, co do zdjec to w tej chwili nie mam, ale widziałam go , jest typowym westem, jak najbardziej wzorcowym, rodzice z rodowodami,co do innych zwierząt to nie wiem za bardzo ale na spacerach nie jest agresywny, więc myślę że jakby mu dac szansę to się dogada, mam stały kontakt z właścicielka i wstrzymuje eutanazję ale nie wiem jak długo mi sie to uda bo kobieta jest chora i zdesperowana:( Quote
Sankja Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 sabcia - trzeba zatem szukać obojętnie czy DT czy DS. Jak znajdzie się DT nie można właścicielce mówić do końca prawdy. mamy dom! a czy DT czy DS już nie ważne - ważne, że pies będzie bezpieczny... zdjęcia potrzebne niestety. psa widmo nikt nie weźmie. Co z kastracją? Quote
Borówka16 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 No właśnie ,właścicielkę możemy lekko oszukać... Na cito foto potrzebne !!! Nikt nie weźmie psa w worku. Quote
sabcia03 Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 wczoraj piesek został zaadoptowany, mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze i zostanie juz w nowym domku:) Quote
Sankja Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 sabcia03 napisał(a):wczoraj piesek został zaadoptowany, mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze i zostanie juz w nowym domku:) Czy zostanie wykastrowany? Czy masz kontakt z nowym domem? Quote
Recommended Posts