Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina sedalin jest bez recepty chyba, ze coś się zmieniło od dwóch czy tam trzech miesięcy?
ja mam chyba jeden ale nie wiem czy starczy? miałam dwa ale jeden mi się gdzies zawieruszy

Posted

Koleżanka jest weterynarzem, obiecała pomoc, jesli chodzi o leczenie - w miejscu pobytu psa. Nic to na razie nie zmienia, bo nie ma DT ani hoteliku :( Kurcze jeszcze teraz burza, a on tam sam na leśnej drodze :(((

Posted

Zdjęcia będą dopiero jutro...możliwe, że wieczorem, ale obawiam się, że on może nie dożyć :( Że nawet weekendu nie dożyje :(

Posted

matko straszna burza była, a on tam sam chory :placz:
trzeba mu jakoś pomóc. Widzę, Paulina, że rozesłałaś już wątek? ja dostałam wiadomość, a innym tteż wysłałas?

Posted

Rozesłałam do tych, których znałam, ale wiadomo, że nie do wszystkich..., więc jesli ktoś ma chwilę i chęć, to byłabym wdzięczna za dalszą "reklamę" wątku... Dzięki...
Chyba już nie będzie mnie dziś na Dogo :(, więc jak ktoś wpadnie na genialny pomysł, to bardzo proszę o smsa, o każdej porze - nr na pierwszej stronie. Z samego rana bym pojechała po Niego, nawet pks-em :(...

Posted

napisałam do paru osób... szukajcie proszę miejsca w jakimś hotelu... kurde no byle mieć te foty jego - będzie łatwiej!

a nikt w domu nie ma miejsca? wybaczcie, ale w takiej sytuacji nie ma czasu szukać hotelu... ja mam w razie co kennel do pożyczenia, taki duży na ONka... naprawdę można, jeśli się chce... pies już jutro mógłby być bezpieczny! tamta osoba, która go widziała nie zrobiła zdjęć? szkoda... a ona nie miałaby w domu miejsca? choćby na trochę, na chwilę, zeby go uratować.

Posted

ja też sądzę, że w Jego przypadku nawet kenel klatka jest super wyjściem, tym bardziej, że On pewnie z tą babeszjozą żyje .. również wysłałam kilka ukierunkowanych pw, oby coś się wykluło.

Guest Elżbieta481
Posted

Meldujemy się-z pieniędzmi krucho-pomysłów brak.Bryndza
E/W

Posted

eh u mnie nic :(

kiedy bedziemy wiedziec, co z nim, czy zyje? czy ta osoba, co tamtędy jeździ czy coś nie moglaby zrobić fotki chociaż komórką i wysłać komuś z nas MMSem? musimy wiedzieć, jak to wszystko wyglada... wtedy będzie jakaś szansa...

Posted

Dziewczyna, która tam jest dziś wraca do pracy, zdjęcia zrobiła, ale padła jej bateria. Dziś wraca do Wawy, więc dostanę zdjęcia jak tylko dojedzie... Zaraz zadzwonię zapytam o psa, jak dziś wygląda... :(

Posted

Czekam na smsa, jak dziś wygląda piesek. Jutro mogłabym jechać go łapać, ale gdzie potem... chociaż na teraz... Cholera :(

Posted

Witam
Dostałam PW- dlatego zjawiam się na wątku. Niestety nie mam żadnej możliwości wzięcia psiunia na tymczas. Bardzo mi przykro :( Służę natomiast transportem w Mińsku i okolicach. Mogę podjechac zrobic foty, nakarmic itp. Gdzie dokładnie koczuje ten pies ?

Posted

evita, na tym właśnie mi min. zależy, żeby go ktoś od nas zobaczył!

Paulina, daj znać evicie. gdzie jest psiak! jakby coś tel do Pauliny jest na pierwszej stronie!

Posted

Witajcie cioteczki. Weszłam na mapę pomocy dogomaniaków. Tam jest taka zakładka DT awaryjny i są nicki osób z różnych województw. Na razie wysłąłam PW do "nadzieja", zaraz będę dalej wysyłać. Może ktoś z nich jeszcze coś doradzi.