Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Renatka już dzwoniła. Wstępnie jest wszystko ustalone. Bono może przyjechać 2 października do ciepłego domku na łóżko. Niestety jak już wspomniałam muszę brać pieniąze chociaż to się ze mną kłuci. Oby mu te zimne noce teraz jeszcze bardziej nie zaszkodziły. Pozdrawiam wszystkich.

Posted

Nes2009 napisał(a):
Renatka już dzwoniła. Wstępnie jest wszystko ustalone. Bono może przyjechać 2 października do ciepłego domku na łóżko. Niestety jak już wspomniałam muszę brać pieniąze chociaż to się ze mną kłuci. Oby mu te zimne noce teraz jeszcze bardziej nie zaszkodziły. Pozdrawiam wszystkich.

Nesusiu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Tak się cieszę że Bono u Ciebie będzie. Gdzie mu będzie lepiej:multi::multi::multi: Widziałaś jego oczy, ma w nich coś magicznego. Starsznie się cieszę :multi::multi::multi:
Żeby tylko Diego go nie zjadł.

Posted

Diego wbrew pozorom jest spokojny o ile ktoś mu z miski żarcia nie próbuje zajumać. Raczej typ opiekujący:)Ja jestem dobrej myśli. Po za tym Diego jest we mnie ślepo zapatrzony a to też przecież tymczas...

Posted

Strasznie sie ciesze! Dziekuje Mysza za pomoc!!!! Za odzew i w ogole :) Nes super :loveu:!
A Twoj DT to bedzie w domu, tak? Ja w ogole mam czipa dla niego, juz jest naszykowany! Warto go wstrzyknac - mam nadzieje, ze nie bedzie chcial zwiewac z tego lozka, ale na wszelki wypadek... :)

Posted

Paulinka dom tymczasowy to dom. Normalnie w przy Nas i z Nami. Jeśli zechce spać przy Nas to tak będzie. Sam sobie znajdzie miejsce gdzie będzie mu wygodniej. Nic na siłę. Buziolki

Posted

To super :)!:loveu::loveu::loveu:
To zmiana dla niego kolosalna :)! Z szosy na lozeczko :) BARDZO SIE CIESZE!!!:loveu::loveu::loveu:

Wiesz, ja tak przezywam ;), bo to "moj" pies, ze tak to ujme :) Jak go wspomne w tym rowie, w paprociach :( Masakra :( Dasz mi maila na PW? Wysle Ci fotki :)

Posted

Ja też się strasznie cieszę. Nesusiu z nieba spadłaś po prostu.
Jak to nigdy nie wiadomo kiedy coś się na dobre obróci. Normalnie nie mogę jeszzce uwierzyć:multi::multi::multi:

Posted

Mysiek ja też jeszcze nie wierzę. Ale widać cuda się zdarzają nam zwykłym. I kozę będę miała i kury też. Mam jednak obiekcje co do kociaków. No ze względu na Natka.

Posted

Ja ze zwierząt mam 4 koty i 3 psy :) plus szczylek na DT :) Da się wszystko utrzymać w jednym miejscu :)
Koze bym mogla miec na balkonie :) I tak wszyscy sie smieja ze mnie, ze Violka Villas jestem i kozy mi brakuje, hehe! Ostatnio to mi bylo kwiatka zal, ze ktos wywalil do smietnika :D:D:D i w nocy zabrałam :):):), wiecie jak rozkwitił!!! :D A poza tym wszyscy zdrowi, haha!

Posted

A mnie się ciotki też marzy jak na emeryturę przejdę wynieść się na działkę i zwierzakami się obłożyć. Ale mój TZ mówi że emerytury braknie jak zaczną mi podrzucać przez płot wszystko co nie chciane. Paulina sąsiedzi Twoi nic na tą menażerię. U mnie to by nie przeszło, moja suńka na szczęście nie szczeka ani nie wyje (a mnie nie ma 12 godzin) ale pies sąsiadów wył jak ich nie było, to pozostali prawie ich wykończyli pisaniem do spółdzielni donosów. Oczywiście nie wszyscy tacy, ale dwóch wystarczy.

Posted

Na szczescie nikt nie gada... :) Wyć nie wyją, tylko suka drze gębę na całe osiedle :D Wiadomo, zrzedzenie jest, że pieski kupę robią, ale to zawsze jakas osoba przechodząca zawraca głowę :/ Generalnie jak wyjde z 3-ka to nas widać :) i słychać :) Jak idę sama to na dwa razy wychodzę, a jak z facetem to na raz idziemy :) Mi emerytura nie grozi :) ciągle na bruku ląduje ;), echhh szkoda gadać, jak wspaniale teraz jest z pracą !!! :( A mord do wykarmienia sporo :) Tak, działka jest super!!!, masz teren, jak i cos narobi kupe to wg uznania :) sprzatasz albo nie, a tak to ludzie nas sam widok mordy drą :(

Posted

Awit napisał(a):
A dlaczego on opuszcza hotelik? Ze względu na stan zdrowia, musi być w cieple?

Tak - jest coraz zimniej, a to niefajne na stawy chore :(

Posted

Strasznie się cieszę, ogromnie.
Dziś miałam sajgon w robocie i nie miałasm czasu zajrzeć. Teraz czytam, a tu taka niespodzianka. Deklaruję oczywiście, że będę się dokładać do utrzymania albo finansować leki/badania (wiem, niejako z autopsji, że to niemałe koszty. Na szczęście z Castą już lepiej i przynajmniej ten drogi antybiotyk odchodzi). Jak już będzie ustalone co i jak i jakie są potrzeby i koszty, poproszę o informacje.
Nes, a gdzie ten Twój DT ?
Dobrej nocy wszystkim i Bonusiowi
Elżbieta

Posted

Beta&Czata napisał(a):
Strasznie się cieszę, ogromnie.
Dziś miałam sajgon w robocie i nie miałasm czasu zajrzeć. Teraz czytam, a tu taka niespodzianka. Deklaruję oczywiście, że będę się dokładać do utrzymania albo finansować leki/badania (wiem, niejako z autopsji, że to niemałe koszty. Na szczęście z Castą już lepiej i przynajmniej ten drogi antybiotyk odchodzi). Jak już będzie ustalone co i jak i jakie są potrzeby i koszty, poproszę o informacje.
Nes, a gdzie ten Twój DT ?
Dobrej nocy wszystkim i Bonusiowi
Elżbieta

Dziękujemy Elżbieto!!! koszty sa nadal, wiadomo... ;) - cudnie, że w ciepłym domku będzie!!! Nie zapominajcie tylko o BONO :) - bo on w końcu musi znaleźć Dom Stały!
Konto jak zawsze to samo :) Aha i bardzo ważna rzecz - transport!
Właśnie - co z transportem...????