P78 Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Sama chcialabym wiedziec :( Napisalam maila do Renaty, ze chce opisu stanu zdrowia psa, na razie czekam... Dzieki figa33 za pomoc :), super z tym allegro :) Quote
Becia66 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 ja też bym chciała wiedzieć co sie z tym biedakiem dzieje.... Quote
P78 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 I tak juz czekam 2 tygodnie na wiesci ...:( Ludzie mnie pytaja a ja niestety nie wiem nic...Tak nie moze byc... Quote
Asiaczek Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Na serio nie ma ŻADNYCH informacji o BONO...? Pzdr. Quote
P78 Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Wiec przyszedl czas na prawde na Dogo... Prawda jest taka, ze miedzy mna, a Renata wyszedl konflikt, zostalam oskarzona o cos czego nie zrobilam, bo nigdy w zyciu nie powiedzialam na Nia zlego slowa. Co zreszta widac wszedzie na Dogo, i wiedza to luzie, ktorzy mnie znaja... W tej chwili nie mam zadnych informacji o psie! Jest mi kur..sko przykro, bo wkrecilam mnostwo LUDZI - WAS, w ta historie, bo poszlo pewnie duzo kasy na psa - za co goraco dziekuje! Bo pomogliscie mi, i pies nie lezy na drodze - dzieki serdecznie naprawde... Prosilam o informacje od WETA o psie, jak Wam pisalam od 1 grudnia nie dostalam ZADNEGO maila w tej sprawie. Napisalam do Czarka z Vivy i tego nie ukrywam, bo przekracza to juz moja cierpliwosc... Moze zrobilam "donos" i jestem teraz "konfidentem" wg Renaty, ale taka informacje powinnam dostac, nie mam jej do dzis... Dzis napisze znowu do Czarka, bo sam mnie o to prosil..., ze jezeli nie otrzymam wynikow do dzis, zebym dala znac... Jest mi bardzo przykro, ten pies jest mi wyjatkowo bliski, gdybym tylko mogla, zaraz bym go zabrala... :( Dla mnie to dziecinada i tyle, chodzi tylko o psa, konflikty powinny byc POZA... Quote
mru Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Bono, ciekawe co tam u Ciebie. tu chodzi o psa, konflikty konfliktami, ale ludzie i my sami z resztą (a Paulina sama Bobo odławiała) chcemy wiedzieć, co z nim... Quote
rescal Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 a nie mozna sporobowac u źrodla, czyli w miejscu gdzie Bono teraz jest, ew. u weta, ktory leczyl Bono? tak zimno, jesli nie ma budy to trzeba zbiorke zrobic, z tymi jego łapami to masakra w taka pogode:( Quote
P78 Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Zrodlo mam mnie w du.pie :(, weta nie znam - niestety nie mam informacji zadnej - nawet KTO go leczyl.... Quote
kizimizi Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 zapraszam a raczej WYZWAM KAZDEGO na dramatyczny watek zwierząt z dolnoslaskiej wsi, gdzie w srosku zimy, przy sniegu i minusowej temperaturze zwierzęta sa trzymana na łańcuchu od tak o np. pod drzewem :( Bez jakiegokolwiek schronienia, bez wody i jedzenia. psy czekaja na dt na cito! jest tez krowa i byk :( zabrano juz maluchy z .... popieliska :( No ręce opadaja a watek ma zaledwie kilka stron, tak malo ludzi o nim wie a te zwierzeta bez naszej wspolnej pomocy zgina. http://www.dogomania.pl/threads/1972...a-wielu-psów!! Quote
Cajus JB Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Odświeżam sobie. Trochę mnie ominęło. Quote
P78 Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 A o "Twoim" psie jeszcze masz wiesci :) To super... MY JUZ NIE MAMY! Kpiny! Zajebisty PR dla Vivy hah! Quote
Mysza2 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Paulina78 napisał(a):A o "Twoim" psie jeszcze masz wiesci :) To super... MY JUZ NIE MAMY! Kpiny! Zajebisty PR dla Vivy hah! ?????????????? Quote
P78 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 No nic Mysza :( po prostu nie wiemy co z BONO, a Awit tez ma Dropka tam, tylko ona wie co z psem, a my nie... :( Quote
P78 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Dostalam w koncu wyniki, tzn. skany wynikow badan, przepisze ... Quote
P78 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 4 wrzesnia - zgrubienie przy nasadach dalszych kosci promieniowych, rtg - niszczenie ropne kosci, temp. 39,7 :( 4 listopada - przebudowa kosci prawidlowa, pomalu proces lizy sie cofa Quote
P78 Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Bono, serce Ty moje - obys w tym roku znalazl wspanialy dom! Tego Ci zycze moje Slonko!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Beta&Czata Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Bono i wszystkich jego Przyjaciół Elżbieta Quote
P78 Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 [quote name='Beta&Czata']Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Bono i wszystkich jego Przyjaciół Elżbieta Elu dziekuje w imieniu Bono i swoim, za zyczenia i pomoc dla niego... Wszystkiego Najlepszego z calego serca Ci zycze:loveu: Quote
Mysza2 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Wszystkiego dobrego Bono, pełnej michy i stałego domku. Nawet nie wiemy czy ktoś szuka tego domku dla Ciebie:( Quote
P78 Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Myszko, ja szukam,ale tylko po znajomych,bo zal mi tego psa, boje sie oddac go obcej osobie... Zreszta ode mnie juz to nie zalezy :-(:-(:-( Nie masz maila zwrotnego...? Quote
P78 Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Renata,wiem, ze czytasz, wiec moze laskawie odpisalabys ludziom jak pytaja? Quote
Recommended Posts