Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Sama chcialabym wiedziec :( Napisalam maila do Renaty, ze chce opisu stanu zdrowia psa, na razie czekam...
Dzieki figa33 za pomoc :), super z tym allegro :)

Posted

Wiec przyszedl czas na prawde na Dogo...

Prawda jest taka, ze miedzy mna, a Renata wyszedl konflikt, zostalam oskarzona o cos czego nie zrobilam, bo nigdy w zyciu nie powiedzialam na Nia zlego slowa. Co zreszta widac wszedzie na Dogo, i wiedza to luzie, ktorzy mnie znaja...
W tej chwili nie mam zadnych informacji o psie! Jest mi kur..sko przykro, bo wkrecilam mnostwo LUDZI - WAS, w ta historie, bo poszlo pewnie duzo kasy na psa - za co goraco dziekuje! Bo pomogliscie mi, i pies nie lezy na drodze - dzieki serdecznie naprawde...
Prosilam o informacje od WETA o psie, jak Wam pisalam od 1 grudnia nie dostalam ZADNEGO maila w tej sprawie. Napisalam do Czarka z Vivy i tego nie ukrywam, bo przekracza to juz moja cierpliwosc... Moze zrobilam "donos" i jestem teraz "konfidentem" wg Renaty, ale taka informacje powinnam dostac, nie mam jej do dzis...
Dzis napisze znowu do Czarka, bo sam mnie o to prosil..., ze jezeli nie otrzymam wynikow do dzis, zebym dala znac...
Jest mi bardzo przykro, ten pies jest mi wyjatkowo bliski, gdybym tylko mogla, zaraz bym go zabrala... :(

Dla mnie to dziecinada i tyle, chodzi tylko o psa, konflikty powinny byc POZA...

Posted

Bono, ciekawe co tam u Ciebie. tu chodzi o psa, konflikty konfliktami, ale ludzie i my sami z resztą (a Paulina sama Bobo odławiała) chcemy wiedzieć, co z nim...

Posted

a nie mozna sporobowac u źrodla, czyli w miejscu gdzie Bono teraz jest, ew. u weta, ktory leczyl Bono?
tak zimno, jesli nie ma budy to trzeba zbiorke zrobic, z tymi jego łapami to masakra w taka pogode:(

Posted

zapraszam a raczej WYZWAM KAZDEGO na dramatyczny watek zwierząt z dolnoslaskiej wsi, gdzie w srosku zimy, przy sniegu i minusowej temperaturze zwierzęta sa trzymana na łańcuchu od tak o np. pod drzewem :(

Bez jakiegokolwiek schronienia, bez wody i jedzenia.

psy czekaja na dt na cito! jest tez krowa i byk :( zabrano juz maluchy z .... popieliska :( No ręce opadaja a watek ma zaledwie kilka stron, tak malo ludzi o nim wie a te zwierzeta bez naszej wspolnej pomocy zgina.
http://www.dogomania.pl/threads/1972...a-wielu-psów!!

Posted

4 wrzesnia - zgrubienie przy nasadach dalszych kosci promieniowych,
rtg - niszczenie ropne kosci, temp. 39,7 :(

4 listopada - przebudowa kosci prawidlowa, pomalu proces lizy sie cofa

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Beta&Czata']Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Bono i wszystkich jego Przyjaciół
Elżbieta
Elu dziekuje w imieniu Bono i swoim, za zyczenia i pomoc dla niego...
Wszystkiego Najlepszego z calego serca Ci zycze:loveu:

Posted

Myszko, ja szukam,ale tylko po znajomych,bo zal mi tego psa, boje sie oddac go obcej osobie... Zreszta ode mnie juz to nie zalezy :-(:-(:-(
Nie masz maila zwrotnego...?