Nes2009 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 O ile dobrze wyczytałam to ktoś ofiarował darmowy transport. Quote
P78 Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 taaaak? a gdzie...??? czyzbym mua :) nie zauwazyla...??? Quote
Nes2009 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Pershing napisał to na wątku matki karmiącej:( Jak teraz wygląda sytuacja ? Jestem z Krakowa i możliwe (nic nie obiecuję ale się staram), że miał bym możliwość transportu (oczywiście darmowego) dla tych psiaków, mam duży samochód, pokryje wszelkie koszty transportu, wszystko jest tak naprawdę uzależnione od daty ale póki co prosiłbym o jakieś szczegóły, żebym ewentualnie mógł się przygotować Ustalana data była na 2 października. I pasowała:) Podpytaj może akurat:) ( Wpis na stronie 12) Quote
Nes2009 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/193217-Karmiący-szkielet...-już-nawet-nie-prosi-o-pomoc.../page23 Prosiem bardzo:) Quote
Beta&Czata Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 No, jak domek (nawet tymczasowy) w Krakowie, to też pięknie, choć tak jak Paulinie, marzył mi się od razu DS i to blisko nas, żeby mieć oko na Bona. Ja też stamtąd, urodziłam się pod Wawelem. Poza tym mam tam siostrę stryjeczną, która "robi" w goldenach. Czasem nam tu na Dogo podrzuca goldenowe i labowe bidy (Jola+Rani+Sari - może znasz ?). Quote
P78 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Pisałam z Pershingiem, jutro da znąć, może byc problem, bo tam już chyba sporo psa i luda jedzie... :( Quote
Nes2009 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 czy znam Jola+Rani+Sari? osobiście niestety nie. Ale czasem się widujemy na dogo. Wspaniała dziewczyna:) Mam nadzieję, że to nadrobimy i będziecie przyjeżdzały wszystkie do nas:) Quote
P78 Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 Elu, a może dla szczyluni mojej znalazłabyś DS :)? http://www.dogomania.pl/threads/192669-Sunia-szczenię-wykupiona-od-handlarza-SZUKA-DS-PILNIE!!!/page7 U nas... :)??? Quote
UBOCZE Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Widzę, że u Bonusia już znacznie lepsze wieści...:lol::lol::lol: Quote
Nes2009 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 O wujaszek Ubocze się pojawił:) Teraz to ja mam pewność, że będzie wszystko dobrze:) Quote
Beta&Czata Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 "U nas... ??? " Paulinko, cudowna malizna. Ale moje domkowe możliwości na tę chwilę są zerowe. Niemniej jednak wici rozpuszczę.... Quote
P78 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 U nas - na Ursynowie, rzecz jasna :)! Dziś maluch idzie do domku stałego!!! Suuuuper domek!!! Już nie trzeba rozgłaszać :) Quote
P78 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Nes2009 napisał(a):O wujaszek Ubocze się pojawił:) Teraz to ja mam pewność, że będzie wszystko dobrze:) W związku z Wujaszkiem :)??? Quote
Nes2009 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Bo to jest tak. Gdzie wujaszek UBOCZE się pojawi tam zaraz coś dobrego się dzieje. Strasznie się ciesze, że malizna bedzie miała swojego ludzia. Quote
P78 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Ale wujaszek się już wcześniej pokazywał tylko w małych ilościach ;) Bono jest tak cuuudny, że trudno do niego nie zaglądać... Quote
Asiaczek Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Paulina78 napisał(a):U nas - na Ursynowie, rzecz jasna :)! Dziś maluch idzie do domku stałego!!! Suuuuper domek!!! Już nie trzeba rozgłaszać :) Super:) Przy okazji dobrych wieści o Bono przeczytałam i te info:) A co z transportem dla Bono? Są juz jakieś ustalenia? pzdr. Quote
P78 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Nie ma transportu dla "Bobo" :D Kurcze niech ktos pomoze :(:placz::placz::placz: Quote
UBOCZE Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Dziękuję, Bardzo Miłe Twoje słowa, Nes2009!:lol: Ale to tak jest, że niektóre psie sytuacje wydają się bardzo zawikłane, a rozwiązanie pojawia się jak z nieba, niczym deus ex machina, a inne z kolei wydają się prościutkie, a ciągną się w nieskończoność!!! Przepaszam Bonusia i Paulinę za zaniedbanie...:oops::oops::oops: Poprawię się...:lol: Czyżby Bono miał jechać już do DS?:multi: Jak z pieniązkami na ew. transport? Są czy trzeba zbierać? W które to miejsce? Może w tej sprawie skontaktować się z Brygidą999 mieszkającą w Krakowie, która adoptowała z Psiego Anioła - Juraska? Mógłbym też zajrzeć na wątki krakowskie... Napisz Paulina coś więcej: kiedy, dokąd i inne szczegóły... Coś na pewno załatwimy...;) Quote
P78 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 BONO jedzie do Ness na DT! :) Potrzebny do Ness transport, nie mamy kasy, Renata juz nie wyrabia z taka masa psow do oplacenia :( 2 pazdziernika taka byla wstepna i mam nadzieje ostateczna data, jego NIC tam juz nie trzyma, a jest coraz zimnej!!! Ness, Ty wspominals o transporcie za 200zl? tak? Moze faktycznie zbiorka...? Czyli z pod Wawy (Tluszcz) do tam gdzie jest Ness - GDZIE DOKLADNIE :)? W kazdym razie troche trasy!!! Bardzo prosze o pomoc, bo moze sie wszystko rozwalic o to, a tyle juz ten pies przeszedl, tyle staran bylo ...:( To co? Zbiorka czy transport...? POMOZCIE :placz::placz::placz: Quote
UBOCZE Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 ... czyli brakuje dwóch stówek... Czy możesz udostępnić swoje albo kogo innego konto do zbierania pieniążków na ten cel? Quote
P78 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Jasne, to to samo konto coszly wplaty na BONO, mozna napisac w tytule po prostu TRANSPORT dla BONO... Tylko zapytajmy Ness czy aby na bank tyle i czy to ona jedzie, jak to wyglada... NESS hallllooooo :) Jak juz bedzie pewne, to rzuce haslo i podam jeszcze raz konto... Chyba, ze trafi sie darmowy transport...? :) Quote
UBOCZE Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 To poczekajmy, aż pojawi się NESS, zobaczymy, ile pieniążków na transport potrzeba i wtedy poproszę o pomoc...:lol: Może się nam uda uzbierać... Quote
Recommended Posts