P78 Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Dzięki :) wielkie w imieniu Bono :) Może jutro lub w środę uda mi się podjechać do Niego, z koleżanką ... Oby się udało tym razem... Leki wysłane w każym razie, mam nadzieję, że już dostał... ;) Quote
mania1979 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 wysłałam dziś skromne 10 zł,na razie tylko tyle niestety:oops: Quote
Awit Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Nie przeczytałam całego wątku, ale rozumiem, że psiak nie był widziany prze weta czy był badany, ale ma bóle i czeka go rtg? Quote
P78 Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Byl widziany, ale ze tak powiem tylko ogledziny takie zewnetrzbe byly :) nawet wczoraj :) Dostal szczepionke, leki p/bolowe, zastrzyk wczoraj i dzis... On nie lubi jak dotyka sie go w okolice lopatek, jakby i tam go bolalo :( I lapka ciagle opuchnieta... Nic to, trzeba robic rtg... Przekazalam hydroksyzyne, w razie pakowania do samochodu, bo chlopak nie lubi jezdzic ... - wcale mu sie nie dziwie, skoro kiedys ktos go wywalil samochodu :( Ale jaki ON sliczny jest!!! Cudo, nie pies!!! A jak sie zmienil :) taki merdajacy a maxa :), usmiechniety :), uradowany :) suuuuper! W drodze powrotnej, rzecz jasna, znalazlysmy sunie ciezarna! w rowie! przy ruchliwej szosie, samochody tam tak jezdzily, ze z tego psa nic by nie zostalo!!! Sunia zabezpieczona :) przebywa w hoteliku megii1 :) zaraz zaloze jej watek... Renatko-dziekiiiii ogromne za pomoc :) Quote
Awit Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 O Boże wywalili ciężarną sukę:-( Dasz linka? Quote
P78 Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/191137-!-SONIA-CIEZARNA-BEZDOMNA-MLODA-SUNIA-W-ROWIE-przy-szosie-!?p=15216360#post15216360 link, prosze bardzo ... Na razie cichutko na watku Sonieczki... Quote
mania1979 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Dobrze że odzyskuje wiarę ..merda ogonkiem:loveu: staje się szczęśliwy..wiem że to nie to samo co swoja kanapa,ale uratowaliście mu życie..nie jest już skazany na siebie.. Quote
P78 Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Jest skazany na cuuudowny domek, taka slicznota z Niego! Te oczyska przecudne! Quote
UBOCZE Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='figa33']bardzo proszę , oto link do bazarku http://www.dogomania.pl/threads/190473-BAZAREK-DLA-BONO-%29-prze%C5%9Bliczne-poczt%C3%B3wki-dla-naszego-uratowanego-BONUSIA-!!! niestety , dogo ograniczyła ilość banerków w podpisie do dwóch:angryy: , dlatego nie można propagować tego co by się chciało tak jak kiedyś Jestem po powrocie . Na razie tylko przejrzałem wątek... Paulina, może lepiej będzie wstawić link do bazarku do pierwszego postu, bo tak łatwiej będzie znaleźć? Myślę też, że przydałoby się też wkleić do pierwszego postu fotki psiaka z króciutkim opiserm jego obecnej sytuacji... Quote
P78 Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 UBOCZE napisał(a):Jestem po powrocie . Na razie tylko przejrzałem wątek... Paulina, może lepiej będzie wstawić link do bazarku do pierwszego postu, bo tak łatwiej będzie znaleźć? Myślę też, że przydałoby się też wkleić do pierwszego postu fotki psiaka z króciutkim opiserm jego obecnej sytuacji... A i owszem, tylko moj komp odmawia wspolpracy, jesli chodzi o wklejanie zdjec :mad:, ale bede probowala i dzis :p... Quote
P78 Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Udało się! Bonuś ma na pierwszej stronie link do Bazarku i swoją cudną mordkę :) Pisałam do P. Małgosi, wszystko z nim ok, tylko ta łapeczka bida... Ale nastrój dobry :) Już wspominałam Pani Małgosi, "a może by tak został u Paniiii prywatnieee" :)? Ale niestety nie da rady :( Quote
UBOCZE Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Jej, jak on mi tutaj, w tym skuleniu, przypomina moją niżej Miśkę, jeszcze z czasów schronu... Quote
UBOCZE Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Postaram się trochę rozpropagować bazarek...;) Fajnie, ze udało Ci się wstawić fotkę i link. Może dałoby się jeszcze wstawić fotę Bonusia na pierwszą stronę bazarku z kocimi pocztówkami, żeby kupujący widzieli psiaka, którego wspomogą... I jeszcze na wątku bazarkowym link do wątku Bonusia... Ale marudzę...:oops: Quote
P78 Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Nie marudzisz! :) Bardzo cenne są dla mnie wszelkie pomysły, po prostu pierwszy raz robię bazarek :) A byłeś na blogu Tymiankowym :)? Tam dopiero cudeńko widać w caaałej okazałości... Zaraz wkleję link :) Quote
P78 Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 http://pelnialatawdomutymianka.blogspot.com/2010/08/pies-z-powyamywanymi-nogami.html ZAPRASZAM!!!!! Quote
UBOCZE Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Ale uczta fotkowa. Cudeńko!!!:lol::lol::lol: Quote
P78 Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 [quote name='UBOCZE']Ale uczta fotkowa. Cudeńko!!!:lol::lol::lol: Prawda? Renata Ori :) robi piękne zdjęcia! No i piękny jest Bono, naprawde jest cudny!!! I nie pisze tak, bo to "mój" pies ;) tylko dlatego, że jest wyjątkowy! Quote
P78 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Żebym tak miała kawałek ogródka :( Nawet sekundy bym się nie zastanawiała ... Quote
mania1979 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Paulina78 napisał(a):Żebym tak miała kawałek ogródka :( Nawet sekundy bym się nie zastanawiała ... no właśnie...u mnie biegało by nie małe stadko psiaczków...ale niestety warunki mieszkania w bloku na to nie pozwalają..a i ludzie są teraz niezbyt nastawieni na psy...na każdym kroku doświadczam niestety nieuprzejmości z ich strony..dlatego wolę towarzystwo zwierzaczków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mania1979 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='UBOCZE']Ale uczta fotkowa. Cudeńko!!!:lol::lol::lol: BOSKI BONUŚ JEST...śliczne orzechowe oczka..ech... Quote
P78 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 mania1979 napisał(a):no właśnie...u mnie biegało by nie małe stadko psiaczków...ale niestety warunki mieszkania w bloku na to nie pozwalają..a i ludzie są teraz niezbyt nastawieni na psy...na każdym kroku doświadczam niestety nieuprzejmości z ich strony..dlatego wolę towarzystwo zwierzaczków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja też mam 6kę w mieszkaniu, ale na szczęście sąsiedzi ok :) Gorzej nawiedzone mumuski, że pies zaraz zeżre im dziecko, ech... :( Quote
mania1979 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 moja sąsiadka taka sympatyczna że jak żyła moja sunia(duży piesek i machała wciąż ogonkiem),to wciąż skarżyła do administracji ze pies ją budzi ogonem bo wali w drzwi!!!:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: ale jej mąż jak tłucze się pijany na klatce to tego nie słyszy...:mad: a to że sierść jest na klatce..ja już nie mam na nich siły:shake::shake::shake:.. Quote
P78 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Cudo sasiadka :( ! Trzeba sie z dzielnicowym skumac :) i babowego chlopa pod..lac :) Ale to Ty mania :) nie masz teraz zadnego zwierza....??? Quote
Awit Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Żebym ja miała kawałek ogródka...A tak, nawet balkonu nie ma.... Paulina masz 6 psów? Quote
Recommended Posts