Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki :) wielkie w imieniu Bono :)
Może jutro lub w środę uda mi się podjechać do Niego, z koleżanką ... Oby się udało tym razem... Leki wysłane w każym razie, mam nadzieję, że już dostał... ;)

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Byl widziany, ale ze tak powiem tylko ogledziny takie zewnetrzbe byly :) nawet wczoraj :) Dostal szczepionke, leki p/bolowe, zastrzyk wczoraj i dzis...
On nie lubi jak dotyka sie go w okolice lopatek, jakby i tam go bolalo :( I lapka ciagle opuchnieta... Nic to, trzeba robic rtg... Przekazalam hydroksyzyne, w razie pakowania do samochodu, bo chlopak nie lubi jezdzic ... - wcale mu sie nie dziwie, skoro kiedys ktos go wywalil samochodu :(
Ale jaki ON sliczny jest!!! Cudo, nie pies!!! A jak sie zmienil :) taki merdajacy a maxa :), usmiechniety :), uradowany :) suuuuper!
W drodze powrotnej, rzecz jasna, znalazlysmy sunie ciezarna! w rowie! przy ruchliwej szosie, samochody tam tak jezdzily, ze z tego psa nic by nie zostalo!!! Sunia zabezpieczona :) przebywa w hoteliku megii1 :) zaraz zaloze jej watek...
Renatko-dziekiiiii ogromne za pomoc :)

Posted

Dobrze że odzyskuje wiarę ..merda ogonkiem:loveu: staje się szczęśliwy..wiem że to nie to samo co swoja kanapa,ale uratowaliście mu życie..nie jest już skazany na siebie..

Posted

[quote name='figa33']bardzo proszę , oto link do bazarku
http://www.dogomania.pl/threads/190473-BAZAREK-DLA-BONO-%29-prze%C5%9Bliczne-poczt%C3%B3wki-dla-naszego-uratowanego-BONUSIA-!!!

niestety , dogo ograniczyła ilość banerków w podpisie do dwóch:angryy: , dlatego nie można propagować tego co by się chciało tak jak kiedyś

Jestem po powrocie . Na razie tylko przejrzałem wątek...

Paulina, może lepiej będzie wstawić link do bazarku do pierwszego postu, bo tak łatwiej będzie znaleźć?
Myślę też, że przydałoby się też wkleić do pierwszego postu fotki psiaka z króciutkim opiserm jego obecnej sytuacji...

Posted

UBOCZE napisał(a):
Jestem po powrocie . Na razie tylko przejrzałem wątek...

Paulina, może lepiej będzie wstawić link do bazarku do pierwszego postu, bo tak łatwiej będzie znaleźć?
Myślę też, że przydałoby się też wkleić do pierwszego postu fotki psiaka z króciutkim opiserm jego obecnej sytuacji...

A i owszem, tylko moj komp odmawia wspolpracy, jesli chodzi o wklejanie zdjec :mad:, ale bede probowala i dzis :p...

Posted

Udało się! Bonuś ma na pierwszej stronie link do Bazarku i swoją cudną mordkę :)
Pisałam do P. Małgosi, wszystko z nim ok, tylko ta łapeczka bida... Ale nastrój dobry :) Już wspominałam Pani Małgosi, "a może by tak został u Paniiii prywatnieee" :)? Ale niestety nie da rady :(

Posted

Postaram się trochę rozpropagować bazarek...;)

Fajnie, ze udało Ci się wstawić fotkę i link. Może dałoby się jeszcze wstawić fotę Bonusia na pierwszą stronę bazarku z kocimi pocztówkami, żeby kupujący widzieli psiaka, którego wspomogą... I jeszcze na wątku bazarkowym link do wątku Bonusia...
Ale marudzę...:oops:

Posted

Nie marudzisz! :) Bardzo cenne są dla mnie wszelkie pomysły, po prostu pierwszy raz robię bazarek :) A byłeś na blogu Tymiankowym :)? Tam dopiero cudeńko widać w caaałej okazałości... Zaraz wkleję link :)

Posted

[quote name='UBOCZE']Ale uczta fotkowa. Cudeńko!!!:lol::lol::lol:

Prawda? Renata Ori :) robi piękne zdjęcia! No i piękny jest Bono, naprawde jest cudny!!! I nie pisze tak, bo to "mój" pies ;) tylko dlatego, że jest wyjątkowy!

Posted

Paulina78 napisał(a):
Żebym tak miała kawałek ogródka :( Nawet sekundy bym się nie zastanawiała ...

no właśnie...u mnie biegało by nie małe stadko psiaczków...ale niestety warunki mieszkania w bloku na to nie pozwalają..a i ludzie są teraz niezbyt nastawieni na psy...na każdym kroku doświadczam niestety nieuprzejmości z ich strony..dlatego wolę towarzystwo zwierzaczków:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

mania1979 napisał(a):
no właśnie...u mnie biegało by nie małe stadko psiaczków...ale niestety warunki mieszkania w bloku na to nie pozwalają..a i ludzie są teraz niezbyt nastawieni na psy...na każdym kroku doświadczam niestety nieuprzejmości z ich strony..dlatego wolę towarzystwo zwierzaczków:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja też mam 6kę w mieszkaniu, ale na szczęście sąsiedzi ok :) Gorzej nawiedzone mumuski, że pies zaraz zeżre im dziecko, ech... :(

Posted

moja sąsiadka taka sympatyczna że jak żyła moja sunia(duży piesek i machała wciąż ogonkiem),to wciąż skarżyła do administracji ze pies ją budzi ogonem bo wali w drzwi!!!:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: ale jej mąż jak tłucze się pijany na klatce to tego nie słyszy...:mad: a to że sierść jest na klatce..ja już nie mam na nich siły:shake::shake::shake:..

Posted

Cudo sasiadka :( ! Trzeba sie z dzielnicowym skumac :) i babowego chlopa pod..lac :)

Ale to Ty mania :) nie masz teraz zadnego zwierza....???