P78 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Bardzo proszę też o pomoc przy zrobieniu bazarku - ja niestety nie mam tej wiedzy tajemnej, jak to się robi :) Jak macie jakieś fanty to też byłoby super :) Na pewno będą karty na bazarek :) ! Quote
P78 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Bono jest pod opieką Domu Tymianka współpracującego z Vivą. Zapraszamy ------>>> www.pelnialatawdomutymianka.blogspot.com <<<----- tu będą zdjęcia Bono i wszelkie wiadomości o Nim :D Quote
figa33 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Bono ma szczęście ! trafił we wspaniałe ręce !!:loveu::loveu: Dom Tymianka jest the best Może powinien jednak mieć na imię Lucky;) Quote
P78 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Hehe, też tak chciałam :), ale jest tam podobno już sunia Luckie :), więc się dostosować należy :) Bono, takie jakies spokojne imię, a On jest bardzo łagodny :) Quote
Asiaczek Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 OK, jutro zrobię przelew. A imie Bono podoba mi się. Jest takie łagodne i miłe dla ucha:) Pzdr. Quote
Marta67 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Paulina78 napisał(a):Bardzo proszę też o pomoc przy zrobieniu bazarku - ja niestety nie mam tej wiedzy tajemnej, jak to się robi :) Jak macie jakieś fanty to też byłoby super :) Na pewno będą karty na bazarek :) ! jakiej tajemnej wiedzy? hihi ;) Bono piękne imię :D Paulina podziwiam Waszą akcję :D Quote
P78 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Hehe, dzięki, dzięki :) Bono odsypia ciągle... mam nadzieję, że jutro Sedalin zacznie słabnąć... Dzięki za pieniążki :) "Wiedza tajemna" jak się robi bazarek :) Quote
Marta67 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 myślę, ze to proste ;) wstawiasz zdjęcia opisy, ceny i prowadzisz zapis licytacji ;) ja nawet chciałam zrobić bazarek ale nie mam konta więc nie mogłabym udostępnić i przydałoby się trochę więcej fantów :) Quote
magda_ Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Wspaniała robota!!! Bardzo się cieszę, że się udało...:sweetCyb: Quote
*anusia&ajlu* Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 ja mam pytanie czy trzeba dopisac tytulem za jakiego psiaka jest deklaracja? czy to tylko idzie ogolem na ten hotelik? Quote
P78 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Juz pisze, Bono ma zaplacony hotelik, ale ze Renata ma kilka juz tam psow, to warto wspomoc akcje :), bo to w koncu Ona zdecydowala sie pomoc :)! Poza tym adres do hoteliku jest po to, ze moze ktos z Was woli kupic karme dla Bono, a nie wysylac pieniadze. Karma bardzo sie przyda, bo wiem, ze jest na nia zapotrzebowanie. Bono dojechal bez swojej karmy, na razie pozycza:) od psich kolegow, ale potrzebuje swojej wlasnej - dlatego ten adres hoteliku zamiescialam. Jesli chodzi o wplaty, na pewno tez bedzie kastrowany, stad prosba o ten bazarek... Quote
P78 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):ja mam pytanie czy trzeba dopisac tytulem za jakiego psiaka jest deklaracja? czy to tylko idzie ogolem na ten hotelik? Tak, koniecznie dopisac, ze dla BONO :) Dzieki :) Quote
P78 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Asiaczek napisał(a):Zrobiłam przelew na 30 zł. Pzdr. Dzieki wielkie :)! Na bazarek sa karty - pocztowki, sliczne! Naprawde sliczne sa! Ona sa jak wejdziecie na linka bloga (zamiescialam wyzej) to po prawej stronie. Je mozna wystawic! Ale to mozna z kontem Vivy w takim razie...? Ja to w ogolenie nie wiem o co kaman, bo nawet nie probowalam, strasznie nie lubie spraw tecnicznych :), wole czynne dzialanie :D Quote
Ellig Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='Paulina78']PIESEK MIAŁ BYĆ LUCKIE, ALE ZOSTAŁ BONO :) HOTELIK: Małgorzata Piekut ul. Jodłowa 9 05-240 Dzięcioły KARMA DLA BONO !!! Jeszcze nr telefonu koniecznie potrzebny dla kuriera moze byc na pw....poprosze!:) Quote
figa33 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 pomoc Pani Renacie jest bardzo potrzebna , sama ma własnych kilka psów i kotów , a także kilka na utrzymaniu w hotelikach , ma złote serce , ale to dla niej na pewno kolejne obciążenie musimy ją wspomóc , nie można zostawiać Jej samej , pies bezpieczny , ale na tym nie koniec Quote
Ellig Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 PILNE!PROSZE O NR TELEFONU....Robie zamowienie:) Quote
Ellig Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 figa33 napisał(a):już piszę pw Dziekuje!.......... Quote
Ellig Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Przesylka bedzie we wtorek : MACED SUSZONE MIĘSO WOŁOWE 80g x 4 op. CIASTKA 250 g x 1op. ARATON DOG ADULT MAXI 15 kg Quote
P78 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 Ogromne dzieki! Przekaze informacje Renacie i p. Malgosi z hoteliku. Dopiero teraz weszlam na Dogo i stad tak pozno odpisalam na PW... Chlopak ma apetyt ogromny, a do tego sile :) Dzisiejszej nocy, pomimo Sedalinu, "zjadl" kawalesk stodoly... Tzn, oderwal dwie deski, pogryzl belke... Nie ukrywam, ze martwie sie o niego, zeby nie zwial jakims cudem... Wiem, ze to wlasnie ma na mysli :( Przeraza go to zamkniecie, no ale co zrobic... Chlopak nie rozumie, ze to dla jego dobra... Quote
P78 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 figa33 napisał(a):pomoc Pani Renacie jest bardzo potrzebna , sama ma własnych kilka psów i kotów , a także kilka na utrzymaniu w hotelikach , ma złote serce , ale to dla niej na pewno kolejne obciążenie musimy ją wspomóc , nie można zostawiać Jej samej , pies bezpieczny , ale na tym nie koniec Ja na bank nie zostawie! Masz zupelna racje... Upierdliwie prosze, wiec o zrobienie tego bazarku... Niestety u mnie krucho z kasa, jestem chodzacym dlugiem :), ale poki pies domu nie znajdzie, nie opuszczam stanowiska :) Quote
Ellig Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Bono musi zaakceptowac nowe miejsce a na to potrzeba czasu, moze odwroca jego uwage przysmaki....Czy wiadomo co z jego lapa? Quote
figa33 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Ellig , dzięki bardzo za te frykasy dla Bono :Rose: Jesteś niezawodna , jak zwykle !!!:loveu: a czy wiadomo już jak tam z łapką Bono? Quote
Recommended Posts