Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo proszę też o pomoc przy zrobieniu bazarku - ja niestety nie mam tej wiedzy tajemnej, jak to się robi :)
Jak macie jakieś fanty to też byłoby super :) Na pewno będą karty na bazarek :) !

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Hehe, też tak chciałam :), ale jest tam podobno już sunia Luckie :), więc się dostosować należy :) Bono, takie jakies spokojne imię, a On jest bardzo łagodny :)

Posted

Paulina78 napisał(a):
Bardzo proszę też o pomoc przy zrobieniu bazarku - ja niestety nie mam tej wiedzy tajemnej, jak to się robi :)
Jak macie jakieś fanty to też byłoby super :) Na pewno będą karty na bazarek :) !

jakiej tajemnej wiedzy? hihi ;)
Bono piękne imię :D
Paulina podziwiam Waszą akcję :D

Posted

Hehe, dzięki, dzięki :) Bono odsypia ciągle... mam nadzieję, że jutro Sedalin zacznie słabnąć... Dzięki za pieniążki :)
"Wiedza tajemna" jak się robi bazarek :)

Posted

myślę, ze to proste ;)
wstawiasz zdjęcia opisy, ceny i prowadzisz zapis licytacji ;)
ja nawet chciałam zrobić bazarek ale nie mam konta więc nie mogłabym udostępnić i przydałoby się trochę więcej fantów :)

Posted

Juz pisze, Bono ma zaplacony hotelik, ale ze Renata ma kilka juz tam psow, to warto wspomoc akcje :), bo to w koncu Ona zdecydowala sie pomoc :)!

Poza tym adres do hoteliku jest po to, ze moze ktos z Was woli kupic karme dla Bono, a nie wysylac pieniadze. Karma bardzo sie przyda, bo wiem, ze jest na nia zapotrzebowanie. Bono dojechal bez swojej karmy, na razie pozycza:) od psich kolegow, ale potrzebuje swojej wlasnej - dlatego ten adres hoteliku zamiescialam.

Jesli chodzi o wplaty, na pewno tez bedzie kastrowany, stad prosba o ten bazarek...

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
ja mam pytanie czy trzeba dopisac tytulem za jakiego psiaka jest deklaracja? czy to tylko idzie ogolem na ten hotelik?

Tak, koniecznie dopisac, ze dla BONO :) Dzieki :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Zrobiłam przelew na 30 zł.

Pzdr.

Dzieki wielkie :)!
Na bazarek sa karty - pocztowki, sliczne! Naprawde sliczne sa! Ona sa jak wejdziecie na linka bloga (zamiescialam wyzej) to po prawej stronie. Je mozna wystawic! Ale to mozna z kontem Vivy w takim razie...? Ja to w ogolenie nie wiem o co kaman, bo nawet nie probowalam, strasznie nie lubie spraw tecnicznych :), wole czynne dzialanie :D

Posted

[quote name='Paulina78']PIESEK MIAŁ BYĆ LUCKIE, ALE ZOSTAŁ BONO :)

HOTELIK:

Małgorzata Piekut
ul. Jodłowa 9
05-240 Dzięcioły

KARMA DLA BONO !!!
Jeszcze nr telefonu koniecznie potrzebny dla kuriera moze byc na pw....poprosze!:)

Posted

pomoc Pani Renacie jest bardzo potrzebna , sama ma własnych kilka psów i kotów , a także kilka na utrzymaniu w hotelikach ,
ma złote serce , ale to dla niej na pewno kolejne obciążenie
musimy ją wspomóc , nie można zostawiać Jej samej , pies bezpieczny , ale na tym nie koniec

Posted

Ogromne dzieki! Przekaze informacje Renacie i p. Malgosi z hoteliku.
Dopiero teraz weszlam na Dogo i stad tak pozno odpisalam na PW...

Chlopak ma apetyt ogromny, a do tego sile :) Dzisiejszej nocy, pomimo Sedalinu, "zjadl" kawalesk stodoly... Tzn, oderwal dwie deski, pogryzl belke... Nie ukrywam, ze martwie sie o niego, zeby nie zwial jakims cudem... Wiem, ze to wlasnie ma na mysli :( Przeraza go to zamkniecie, no ale co zrobic... Chlopak nie rozumie, ze to dla jego dobra...

Posted

figa33 napisał(a):
pomoc Pani Renacie jest bardzo potrzebna , sama ma własnych kilka psów i kotów , a także kilka na utrzymaniu w hotelikach ,
ma złote serce , ale to dla niej na pewno kolejne obciążenie
musimy ją wspomóc , nie można zostawiać Jej samej , pies bezpieczny , ale na tym nie koniec

Ja na bank nie zostawie! Masz zupelna racje... Upierdliwie prosze, wiec o zrobienie tego bazarku...
Niestety u mnie krucho z kasa, jestem chodzacym dlugiem :), ale poki pies domu nie znajdzie, nie opuszczam stanowiska :)