Redpit Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Wczoraj - 02.08 rano ok. 7 na st. Wejherowo w SKM-ce została znaleziona suczka typu bullowatego - biała z brązowymi łatami, była w koczatce, dość zadbana (lekko widoczne żebra), grzeczna i posłuszna. Ze względu na psa w domu - znajomy musiał odprowadzić sunię do "Ciapkowa" w Redłowie. Możliwe, że komuś uciekła lub zaginęła (chyba, że się znudziła :-( - a szkoda Jej). Jeśli mogę prosić - to może ktoś z lepszym netem powrzuca ją na jakieś ogloszenia 3miejskie... :roll: (ja przy moim ledwie tu piszę...:shake:). Zdjęcia z komórki (nie mogę tu wstawić): http://img839.imageshack.us/i/p02081007290002.jpg/ http://img831.imageshack.us/i/p02081007290001.jpg/ Quote
kamilqax95x Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 zapraszam serdecznie na nowy bazarek : http://www.dogomania.pl/threads/1902...9#post15128169 Quote
Litterka Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Chyba jednak trochę przesadzasz z natrętnością reklamy, nie sądzisz? Quote
kamilqax95x Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='Litterka']Chyba jednak trochę przesadzasz z natrętnością reklamy, nie sądzisz? nie ... to nie jest na moja korzyść tylko na jakiegoś psa który zostanie wybrany ... a tak przy okazji dobry link http://www.dogomania.pl/threads/190271-Bazarek-fotograficzny-na-pomoc-psiakom-%29 Quote
pinkmoon Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 to chyba Koxa, tu jest jej wątek na forum amstaffów http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=4968&sid=86992d8dae86b996fcd320343792215d&start=0 Quote
Betbet Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 NO tak, to ona, ale nie kumam jak ona się tam znalazła??? Quote
wszpasia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/koxa-przepiekna-laciata-amstaffka-kochajaca-ludzi-czeka-ogl3040194.html Wstawiłam ją na wyróżnionym trojmiescie.pl za moją znajdę, która wróciła szczęśliwie do właścicieli. Ktoś zalogowany na forum amstaff-pitbull.eu może podrzucić tam linka. Quote
Buell Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='wszpasia']http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/koxa-przepiekna-laciata-amstaffka-kochajaca-ludzi-czeka-ogl3040194.html Wstawiłam ją na wyróżnionym trojmiescie.pl za moją znajdę, która wróciła szczęśliwie do właścicieli. Ktoś zalogowany na forum amstaff-pitbull.eu może podrzucić tam linka. Podrzucę... Quote
Buell Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 link podrzucony na amstaffkowe, myślę że nie tylko ja i inni którzy niuni kibicują ale sama zainteresowana również - Śliczne dziękuje wszpasia :-) Quote
Kana Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Proszę o zmianę tytulu. Koxa - amstaff ka ciągle szuka domu. Zgłoś post Cytuj [Gdynia] KOXA łaciata astka szuka domu! przez natalia_aa » 14 wrz 2010, 20:04 KOXA 3-4 letnia, wysterylizowana suka w typie amstaffa, trafiła latem, czyżby ktoś celowo zgubił ją na czas urlopu? Koxa to pies pełen energii, uwielbia ruch i zabawę, wspólne szaleństwa i długie spacery. Przy tym całym nieco zwariowanym charakterze Koxa jest psem bardzo opanowanym i zrównoważonym, a w kontaktach z człowiekiem jest bardzo delikatna. Koxa doskonale rozumie, co człowiek od niej oczekuje, choć radość z upragnionego spaceru nie pozwala jej się do końca skupić na wykonywanych komendach. Koxa jest psem bardzo spragnionym kontaktu z człowiekiem. Uwielbia wszelkiego rodzaju głaskanie, mizianie i drapanie za uchem. Koxa jest obeznana z ruchej miejskim, ładnie spaceruje na smyczy, niestety Koxa nie toleruje innych czworongów. Poza tym - pies ideał! Szukamy dla Koxy domu bez innych zwierząt, szukamy właściciela odpowiedzialnego, rozsądnego, cierpliwego, ale i konsekwentnego. Zastrzegam sobie prawo do kontroli przed i po adopcyjnej. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej. Kontakt w sprawie chęci adopcji pod numerem 505- 441-318 lub mailem: nataliakass@wp.pl Quote
Buell Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 hej Tola chcesz się ze mna zmierzyć :twisted: Quote
Eve Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 Chyba czas odswiezyc temat Koxy. Jako, ze nauczylam sie w miare korzystac z dogomanii bede i tutaj umieszczac info o Ksiezniczce - bo tak ja nazywam. Koxa jest u mnie na bardzo tymczasowym domu tymczasowym.Leczona jest na nuzyce,alergie oraz czeka na operacje.Dzieki ludziom o wielkim sercu udalo sie uzbierac 950 zl, ktore to pokryja koszt pierwszej operacji w wysokosci 800 zl, a nadwyzka zostanie przeznaczona na konto kolejnej,ktorej sunia wymaga.Koxa ma zwichniete obie rzepki w tylich lapkach.Calkowity koszt operacjo to 1600 zl+plus dodatkowe koszty opatrunkow.Zrobilam na ten cel bazarki, kotre na dogo niestety nie cieszyly sie wielkim zainteresowaniem, ale to nie szkodzi.Bede probowac dalej (juz regulaminowo :) ).Moze troche o samej suni.Ksiezniczka w domu jest malym aniolkiem, ktory potrzebuje pelnej miski i reki,ktora poglaszcze po brzuszku.Jest totalnie nieklopotliwa.Nie zalatwia, sie niszczy,nie wyje zostawiona sama.Z psem rezydentem milosci nie ma,ale jest to spowodwane jego podejsciem.Niesty za pierwszym razem jak probowalismy wziac mala do siebie ugryzla go.I sobie zapamietal.Sytuacja jest opanowana na tyle, ze podczas naszej obecnosci psy chodza po domu bez kagancow.Jednak za kazdym razem jak wychodzimy z Marcinem z domu, badz zostaje z nimi tylko jedno z nas, zakladamy kagance.Dla ich i naszego bezpieczenstwa.Koxa po operacji i malej rehabilacji, bedzie gotowa do adopcji.Jestem z nia bardzo emocjonalnie zzyta.Od stycznia "walcze" o nia.Jezdzimy do weterynarza,socjalizujemy.Z psa, ktory nie mogl byc w poblizu innego czworonoga w odleglosci 1 metra, stala sie grzeczna sunia,ktora uwielbia biegac z innymi psami,nie prowokuje i spokojnie moze przebywac nawet w wiekszej grupie psow.Koxa jest moim malym aniolkiem... Przepraszam, ze sie rozpisalam :) Bede w miare na biezaco informowac o stanie zdrowia Ksiezniczki Koxy. Na zachete wstawiam pare zdjec malej :) Tak odpoczywa Ksiezniczka ... I po kapieli ... Quote
Eve Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Niestety weekend nie przynosi dobrych wiesci.Koxa niedogaduje sie z moim psem.Dlatego tez koniecznie musi znalezc dt bez innych czworonogow.Po operacji Koxa musi miec spokoj a w momencie kiedy ma kolo siebie psa,na ktorego lubi sie zasadzac operowanie jej mija sie z celem.Caly nasz wysilek poszedlby na marne, gdyby po operacji zaczelaby gryzc sie z moim psem.Nogi po operacji musza byc unieruchomione,sunia musi miec jak najmniej ruchu.U mnie w dt jest to niemozliwe :( Nie wiem jak pomoc temu psu.Bardzo mi na niej zalezy.Tyle osob zdeklarowalo chec pomocy finansowej,udalo sie uzbierac juz tyle pieniedzy a okazuje sie, ze na chwile obecna nie ma sensu operowac psa.Bardzo Was prosze - jesli ktos zechcialby dac jej dt bylaby to pelnia szczescia dla nas wszystkich.Rozejrzyjcie sie po znajomych, moze ktos zechcialby pomoc.Ja dzisiaj bede rozmawiac z jedna osoba ale nie wiem czy cos z tego wyjdzie... Quote
Eve Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Moi Drodzy :) Koxa od tygodnia jest u mojej tesciowej gdzie zachowuje sie wspaniale.Udalo sie namowic moja tesciowa aby dala Koxie dt na jakis czas.Koxa w srode bedzie miala pierwsza operacje lapki.Dzieki ludziom o wielkich serduszkach, dzieki ktorym udalo sie uzbierac 1200 zl !! Do pelni szczescia brakuej jeszcze 400 zl.Dlatego tez wystawilam kolejne bazarki, z ktorych dochod bedzie przenaczony na kolejna operacje Laleczki.Calkowite rozliczenia znajduja sie na watku Koxy na stronie http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=4968. Jesli ktos na dogo zalicytuje cos z moich bazarkow umieszcze tutaj niezbedne rozliczenia. Bardzo Was prosze o pomoc w uratowaniu tej przecudownej suni !! Quote
Eve Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Koxa juz po pierwszej operacji !! Ma sie super ! Nawet przestala sie drapac :) Dzisiaj zaczela normalnie jesc i pic.Dochodzi do siebie pod czujnym okiem mojej tesciowej ) Quote
Eve Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 ooo ktos tu jednak zaglada :) hehe ... :) jade dzisiaj odwiedzic lalke to zrobie jakies nowe foty :) Quote
Recommended Posts