CatAngel Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Gosiara napisał(a):Juz po wizycie:)przeadopcyjnej i jestem umowiona na wizyte po adopcyjną;) Rodzina bardzo ciepła,serdeczna kochająca zwierzaki nad wszystko mieszkanie trochę zniszczone po ostatnim psie,ale stwierdzono że do nie jest na pokaz... Umowa spisana,zdjecia będą wysyłać,zgoda na sterylkę!Na piecu czekało ugotowane mięsko z kurczaka ryż i marchewka;) Co to psiaka pełne kłamstwo psiak ostatnio był odrobaczany w sierpniu,nie ma kompletu szczepień tak jak mnie zapewniano że ma i teraz wścieklizna...Ani razu nie odpchlony...Piesek nie wygląda na zabiedzonego,ale karmę jaką jadała,z Biedronki dla psa dużej rasy...Piesek nie ma adresówki,nie zaczipowany,był puszczany bez smyczy w nowym miejscu zamieszkania,dziś się o tym dowiedziałam...Psiak boi się jezdzić komunikajcą miejska a zapewniała mnie że uwielbia efekt taki żeby się znaleśc bezpiecznie w ds,musiałam pojechać taksówką... wige138 aż zatkało jak wszystko mówiłam przez telefon... z nową pańcią:) karma.którą była karmiona...ta kolorowa,dla porównania położyłam mojego psa Royal canin dla małej rasy dla dorosłego psa... No to ja też zostałam wprowadzona w błąd. Oj Iza :| A wydawała się miłą dziewczyną ze zdjeć na NK :| Quote
Gosiara Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Nie ważne teraz ma super domek Quote
Recommended Posts