Gosiara Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Było jeszcze niedawno dużo telefonów....... Quote
Gosiara Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 dt odpada do którego miała iść mała,wyjdzie na to że chyba do mnie trafi na dt...........już nie ufam nikomu...dla mnie najważniejsze jest bezpieczeństwo małej... Quote
wiga138 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ile mamy czasu ? Moze znajdziemy jednak DS. Serce mi się kroi jak pomyślę, że nie będzie rozumiała - co się dzieje. Przechodzi z rak do rak..... Quote
Gosiara Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Szczeniaki przejmowanie z rąk do rąk odbierają inaczej niż dorosłe psy wiem bo jak wrócił szczeniak z adopcji to mu było wszystko jedno gdzie jest:)wszędzie się bawił i cieszył...:),ale dogadałam się z Izą,że szukamy ds,a mała zostanie u Niej do tego czasu,aż się znajdzie ds:) Quote
agrabcia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Biedactwo malutkie trzymam kciuki za domek Quote
Gosiara Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Dzięki za wsparcie duchowe! Ja też o Niej myślę i myślę że nie jest szczęśliwa siedząc sama w domu od 8 do 18........................:angryy: Sama się nie wyprowadzi,ma 5 miesięcy czas ucieka a mała nie nauczona czystości....:shake: Nóż w kieszeni mi się otwiera...Mój Kaps jak miał pół roku zdarzało mu się zrobić,ale nie że robił gdzie popadnie...Jak się ma psa trzeba mu poświęcić czas...;) Ja wstawała o 4 na d ranem żeby przypilnować jego potrzeby teraz ma rok zostaje czasem 6 godzin sam nic nie zniszczył,ani nie załatwił swoich potrzeb... Quote
wilczek007 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 o mamooo, jak mozna tak długo psa zostawic bez wyprowadzania?! Ja gotowa jestem nie pujsc do pracy zeby moja sunia miała jak wyjsc a niektórzy tak nieodpowiedzialni! Jakbym miała pracowac tyle godzin to nie brałabym pieska... Im prędzej stamtąd pujdzie tym chyba lepiej...Ale żeby DS się znalazł:( Quote
wiga138 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 modlę sie, żeby jeszcze cieczki nie dostała..... Quote
Gosiara Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 W wieku 5 miesięcy cieczka to chyba za wcześnie co? Quote
Gosiara Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Dostałam smsa wymieniliśmy się meilami,nienawidzę głupich tępych ludzi...Na pytanie jakie ma pani warunki mieszkaniowe,ile czasu dziennie poświęci pani pieskowi czasu odpowiedz padła..."Po co to pani wiedzieć"Babka 30 lat,ręce opadają...:mad: Quote
alina71 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Wilczek ale przecież każdy pracuje. Jakoś te psiaki trzeba utrzymać. Kciuki za dom dla małej. Quote
Gosiara Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Trzymajcie kciuki,bo sunia jest wyjątkowo śliczna!Jakbym Ją na tymczas wzięła Kaps by Ją szybko czystości nauczył...Sama mam ułatwioną sprawę na naukę siusiania i kupkania bo mam domek z dużym ogrodem:)Kapsio uczył się tego jako 3 miesięczny szczeniak przy dużych mrozach:) Quote
Gosiara Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Takiego meila dostałam"Witam mam 32 lata...mieszkam w Sosnowcu w domku jednorodzinnym o duzych pomieszczeniach,mam rodzine. Co do poświęcenia czasu dla suczki to bede miala go duzo gdyż siedze w domu z dzieckiem ( 2letnia córka) Jakies pytania jeszcze to prosze pytac:)"Na moje pytania jakie ma pani warunki mieszkaniowe i ile godzin pani pracuje,odpowiedz dostałam"co pania to obchodzi?!"Halbinko proszę Cie abyś mi napisała jakie pytania mam zadawać ludziom?Masz duże doświadczenie w adopcjach i kogo trzeba umiesz"Zniechęcić" Quote
Gosiara Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Psinka zostaje na cały dzień sama sika na szmatę i robi kupę..Ostatnio ściągnęła firankę i nasikała na nią...podczas nieobecności pani to drze tapetę w przedpokoju(przedpokój do remontu,mieszkanie wynajmowane)P.Izę zostawił narzeczony mieszkanie jest wynajmowane nie można odstąpić od umowy...Żeby utrzymać to mieszkanie siebie i psa p.Iza musi pracować po 12 godzin...Bardzo kocha psinkę,ciężko Jej Ją oddać,dla dobra psa lepiej jakby znalazła dom,gdzie Ją ktoś porządnie wychowa i znajdzie czas... została w naprawdę ciężkiej sytuacji,rodzina nie może pomóc... Quote
Gosiara Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Od wczoraj pani bombarduje mnie meilami,a dziś zadzwoniła:) Trafił się fajny domek,pani nalega na wizyte przeadopcyjną(pierwszy raz ktoś sam od siebie zaprasza na wizytę) 4 synów w wielku 10 do 14 lat duże mieszkanie były już pieski pani ma 43 lata,zgadza się na sterylizacje;)Dzieci kochają zwierzaki tak zostały wychowane...:)dziś wieczorem umowimy się na wizyte przeadopcyjną na wekend:)Mieszkają w bloku bardzo duże mieszkanie:)pani pracuje,ale krótko pieskiem bedą się zajmować chłopaki też:)Mieszkają w Zabrzu,beda wysyłać zdjęcia,odwiedzać mnie:) Quote
Gosiara Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 W niedziele jadę na wizyte przeadopcyjną,KCIUKI!!! Quote
Igiełka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Mocno trzymam oby się udało i sunia znalazła kochający dom. Quote
agrabcia Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Wydaje się, że domek będzie dobry, ale oczywiście okaze się w niedziele. Mam wielką nadzieje, że małej się wkońcu poszczęści. Quote
Gosiara Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Wczoraj jeszcze długo rozmawiałyśmy przez telefon,państwo są świadomi że szczeniak sika w domu i może niszczyć po ostatnim psie jeszcze remontu nie zrobili,mają objedzoną łazienkę a pies lubił najbardziej buty tylko pańci:D Państwo pracują na zmiany,ale zawsze ktoś w domu jest bo mają 4 synów,którzy też będą mieli obowiązki przy piesku...Jutro p.Iza przywozi mi pieska,w inne dni z powodu pracy nie da rady...Więc jadę z małą na wizytę,ale zaznaczyłam że to nie znaczy że odrazu zostanie,powiedzieli"decyzja należy tylko do pani":)KCIUKI!!! Quote
Igiełka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 To wspaniałe wieści a kciuki mocno trzymam. :lol: Quote
wilczek007 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 to fajne wiesci też trzymam kciuki!!!!:) Quote
Recommended Posts