Nela* Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Mój też nie podbiega, również gwarantuję :razz: może dodam jeszcze, że jest znacznie starszy niż by się mogło wydawać sądząc po avatarze ;) No dobra przydałoby się coś konkretniej ustalić, czyli ....co powiecie na sobotę, wcześnie rano lub pod wieczór? Viz jeśli chodzi o miejsce to przyszedł mi do głowy jeszcze nasz poczciwy hipodrom :evil_lol: na naszym placyku może jeziorka brak, ale za to jest sporo cienia. Quote
Axusia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Zawsze mozna wziasc psy do stajni pod wode :lol: jak pozwolą oczywiscie :evil_lol: Quote
Viz Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Nela... A po obedience można nawet skoczyć nad morze. Hmm nasz hipodrom zdecydowanie może być. :cool3: :lol: I tam chyba każdy trafi. :evil_lol: Jestem za piątkiem wieczór, bardzo ewentualnie sobota wieczór. :) Quote
Axusia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Jo, tam trafie :evil_lol::razz: To ja sie pisze na piatek lub (i) sobote ;) Macie plac od strony Zabianki ? jakby mozna było prosic o odebranie mnie spod bramy głownej, bo sie nie chce zgubic :roll::eviltong: Quote
Viz Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Placyk jest od razu jak się wychodzi ze stacji "Sopot wyścigi". Wchodzi się na teren hipodromu, mija biały budynek socjalny po prawej stronie i za nim jest nasz placyk. :evil_lol: Można nawet w dwa dni zrobić. Chodzi mi przede wszystkim, żeby spotkania były wieczorem i tyle, bo inaczej nie mogę. ;) Quote
Axusia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 No napewno wieczorem bo i nie jest tak ciepło. Dla psów lepiej. Mysle, ze trafie na ten wasz placyk :cool3: Czyli jak ? piątek 18 ? czy 19 ? czy moze nie piatek ? Quote
Viz Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Dokładnie. :evil_lol: Dojście jest proste, bo jeśli JA ten placyk odnalazłam to znaczy, że na pewno każdy trafi. :lol: :lol: No mi pasuje piątek, więc czekamy na opinie innych i ew. propozycje. :cool3: Quote
Nela* Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Viz a czy Ty przypadkiem nie zapomniałaś, że w piątki wieczorem chodzisz na agility? :lol: w piątek wieczorem placyk będzie zajęty, ale w sumie to nie jedyne fajne miejsce na hipodromie, jest jeszcze przecież nasz stary plac (nawet większy, a z boku też są drzewa i cień) :) Quote
Viz Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Ja w piątki jeszcze nie chadzam. Wtorki i niedziele na razie okupuję. :evil_lol: Stąd też zapomniałam, że placyk zajęty. :lol: Dokładnie, na hiporomie aż nadto miejsca. ;) Quote
Axusia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 No to najwyzej pojdziemy w inne miejsce, bo miejsca duzo ;) Quote
Viz Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Czyli piątek czy sobota? 19.00 np. byłaby odpowiednia? :cool3: Na razie widzę 3 osoby chętne, może ktoś jeszcze? Quote
Axusia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Mi piątek i sobota odpowiada. Wiec w piątek o 19 jestem chetna, a na sobote mozna sie pozniej umowic ;) Quote
Axusia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Mi jednak odpada piątek, ale sobota jak najbardziej aktualna ;) Quote
Viz Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Dokładnie jak u mnie. Widać na wątku ogromny entuzjazm. :lol: Quote
medyk Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Jakby coś, to ja też z Czarną chętna ale dopiero we wrześniu... zawsze to motywacja do pracy, bo samemu często się nie chce. Wolałabym jednak w tygodniu. W weekendy pies ma aż nadto atrakcji. Quote
Viz Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Ale rewelacyjnie nam to spotkanie wyszło. Coś pięknego po prostu... :lol: :lol: :lol: Quote
Viz Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 Dobra, mimo, że i tak się zapewne spotkanie jak zawsze się nie uda i nie dojdzie w końcu do skutku to i tak od razu piszę, że hipodrom jednak odpada. ;) Dziękuję za uwagę. Quote
wix Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 nasz placyk jest wynajmowany od Hipodromu na okreslone godziny, w pozostalych godzinach nie mozna tam wchodzic i 'gospodarowac' placem, szczegolnie, ze jest to parking dla ludzi z firmy obok. Quote
medyk Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 a wy o tym placu mówicie ;) Ja myślałam o starym... tam jest dużo więcej miejsca, a i wejść spokojnie można. Ewentualnie myślałam jeszcze o parku przy JPII między Zaspą a Przymorzem. Sporo miejsca, przystanek tramwajowy zaraz przy parku. Trochę ludzi wychodzi tam z psami, ale myślę, że znalezienie wolnego kawałka terenu gdzieś z boku nie będzie specjalnie trudne. Quote
Axusia Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 A ja mam w Gdyni puuuuste pola ni ma ludu, normlanie zyc nie umierac :lol::evil_lol: Quote
Buell Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Witam, czy temat Obi w Gdańsku umarł śmiercią naturalną? Jestem chętny na wspólne szkolenie, treningi i inne zabawy z psiakiem. Piszcie na PW albo od razu na xlch@wp.pl . Pozdro4all Quote
Recommended Posts