Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 7 months later...
  • Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 months later...
Posted

Ej ludzie, odkopuję topic. Od paru dni zaczęłam wierzyć w moją parówkę, że coś kiedyś nam się uda jeszcze zrobić, więc...? Może by tak się spotkać? :p

Posted

No to jasne!
Ola, my jesteśmy raczej na niskim poziomie, umiemy tyle ile sama go nauczyłam... Także spoko, w kompleksy nie popadniecie z pewnością. :lol: :lol: :lol:

Oczywiście jestem za wieczorem! :) W tygodniu w jakie dni macie czas?

Posted

Viz napisał(a):
No to jasne!
Ola, my jesteśmy raczej na niskim poziomie, umiemy tyle ile sama go nauczyłam... Także spoko, w kompleksy nie popadniecie z pewnością. :lol: :lol: :lol:

A co dokładnie umiecie z obedience? :) Bierzesz Tediego Czy Lupa? :)

Mi jak narazie środa pasuje, ale pewna nie jestem. Zalezy czy w koncu nie wyjadę gdzieś.
A godzinka jaka? 19, czy wczesniej, pozniej? ;)

Posted

19-20 co? :)

My eee umiemy siad, waruj, zostań i jakieś tam duperelowate sztuczki. ;) Równaliśmy tak naprawdę dwa razy w życiu, a aportuje w specyficzny sposób :p

Posted

No i nie wiem, czy się pojawię. :-( Myslalam, ze z łapą bedzie troche lepiej, ale niestety jest gorzej, zaczął kuleć. Jesli sie naprawdę znacznie nie poprawi, to nie przyjdziemy. :roll: No chyba, ze gdzies naprawdę blisko, ale tutaj to raczej nie ma gdzie...

A ma ktoś z was pachołki, przeszkodę? pytam tak na przyszłość. ;) Fajnie byłoby poćwiczyć juz ze wszystkim. :)

Posted

A macie jakies propozycje terenu do cwiczen?
Czy jakies wymagania macie (ogrodzony teren), czy po prostu plac/boisko troche dalej od ulicy?
Gdansk? (no ja bym wolala) :)
Kiedys znalam fajne boisko troche trawiaste na Morenie. Poza tym sa tez boisko asfaltowe.

Posted

Hm ogrodzone być nie musi. Byle było trochę przestrzeni i jakoś spokojniej. ;)

No i Gdańsk najlepiej :)

Dziewczyny gdzie Wy się wcześniej spotykałyście?

Posted

Raz bylo spotkanko w parku pod glownym gmachem polibudy - tam kolo niedaleko mutikina, tylko, ze wyzej ;)

Mi obojetnie gdzie, naprawde :)

Ehh chcialam sobie pacholki kupic, ale... nie wiem, gdzie ;)

Posted

Środa już jutro, a my nadal nie mamy nic ustalone. Ja bym była najlepiej za jakimś parkiem odludnym... Znacie taki? :eviltong:

Posted

Hm, ja nie wiem, gdzie :/

Ja cwicze na zwyklym, malym, szkolnym boisku ;) Albo w Okazie [tam, gdzie Dog&Roll cwiczy - tez ich czasem spotykam ;)] - tam jest ogrodzone, ale czesto sa mohery z malymi dziaciakami. No i Okaz do 19...