Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
czekam, czekam, tylko mi się trochę przysnęło........... :oops:
a ja nie przysnelam i czuwam 8)

Skoro benia śpisz w kącie, a Carry gdzieś się przyczaja... to trudno, żebym Was zobaczył...

Robicie zasadzkę na nic nie podejrzewającego właściciela Alano, który będzie tędy przechodził?!! Przyczajony Tygrys, Ukryty Smok 0X 0X

Posted

jestem najwspanialszą kobietą na świecie a Ty jeszcze narzekasz... WSTYDŹ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

Posted

za mało się wstydzisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

wstydź się bardziej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

Posted

MAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a te Twoje krokodyle łzy to mnie w ogóle nie ruszają.... :evilbat:

• 2 weeks later...
Posted

tak dawno mnie tu nie było... i... nic się nie zmieniło... buuu... gdzie Co mężczyżni z alano?????????????????????????????????? :evil:

Posted

Cerry przy takiej pogodzie mialby byc na dworze ? Przecie on woli tv ogladac :lol:

Ale samochod odebrali chlopcy 8) Biedny osobnik podobny do wl.alano :evilbat: :evilbat: :grins:

A tak na powaznie.....Nie kreci sie tu zaden wl.alano ew.cimarrona ? :roll:

• 2 weeks later...