tunio Posted November 30, 2003 Posted November 30, 2003 BT ale to u mnie mozna zorganizowac spotkanie z wlascicielami...BEniula dojedzie a ochroniarze dobrze sobie radza z nabuzowanymi mezami 8) Quote
benia Posted November 30, 2003 Author Posted November 30, 2003 już wiem... jak już znajdziemy tych przystojnym właścicieli alano, to BT będzie wreszcie mógł iść z Ruffikusem na piwko... :wink: Quote
BossTone Posted November 30, 2003 Posted November 30, 2003 BT ale to u mnie mozna zorganizowac spotkanie z wlascicielami...BEniula dojedzie a ochroniarze dobrze sobie radza z nabuzowanymi mezami 8) Tylko lepiej nie zatrudniajcie miśkowatych ochroniarzy, bo jeszcze BossTone poczuje zew natury, zobaczy takiego niedźwiadka i zechce sobie zapolować :diabloti: I przecież mu nie będę robił przykrości i nie powiem "nie wolno", albo "nie gryź pana bo się spocisz!" :D Quote
tunio Posted November 30, 2003 Posted November 30, 2003 BT miskowate ochroniarze to przezytek.......TEraz sie zatrudnia przystojnych,mlodych itp itd na podobizne Bonda......8) Quote
BossTone Posted November 30, 2003 Posted November 30, 2003 Skoro są w wieku Rogera Moore`a to sam sobie poradzę :lol: Quote
tunio Posted November 30, 2003 Posted November 30, 2003 et tam od razu w wieku Rogera Moora.....Pisze ze sa mlodzi,sprawni fizycznie,niezle myslacy no i skuteczni 8) Quote
benia Posted December 1, 2003 Author Posted December 1, 2003 hmmm.. ale tak sobie myslę o tych twoich "ochraniaczach" i... w sumie to nie chcę żeby mi chłopa obili... :cry: lepiej może żeby go opili... :lol: Quote
tunio Posted December 2, 2003 Posted December 2, 2003 takie polecenie to chyba z przyjemnoscia wrecz wykonaja :lol: Quote
benia Posted December 2, 2003 Author Posted December 2, 2003 jak to mówią... wilk będzie syty i owca cała... :wink: Quote
benia Posted December 2, 2003 Author Posted December 2, 2003 no wniosek z tego krótki... alkohol łagodzi obyczaje.. :wink: Quote
benia Posted December 3, 2003 Author Posted December 3, 2003 no a jak... ja nie rozumiem, że mówią że picie wódki przynosi zgubne skutki... to jakaś pomyłka chyba... :wink: Quote
benia Posted December 3, 2003 Author Posted December 3, 2003 a tak trochę z innej beczki... zauważyłas carragan, że zrobił się z tego tematu nasz prywatny topic...... ?? :lol: Quote
BossTone Posted December 3, 2003 Posted December 3, 2003 Benia chce dzisiaj dobić do 500 a Carragan do 5000... :D Quote
benia Posted December 3, 2003 Author Posted December 3, 2003 taaa... spamerzy... :-? wcale, że nie... ja tu cały czas czekam na tych właścicieli alano... juz mchem zaczęłam porastać... ale Buldog jak kupisz sobie takiego psiura, to będę mogła zejść z warty i Cerry też... i nie będziemy gadać po próznicy dla zabicia czasu... :wink: Quote
tunio Posted December 4, 2003 Posted December 4, 2003 morda jak niewypal .......Poza tym panuje stereotyp ale moze prawdziwy ze duzy facet ma maly intrumencik 8) Quote
benia Posted December 4, 2003 Author Posted December 4, 2003 widać, że ten Bostek w ogóle nie zna się na właścicielach alano, no nie Cerry?? :wink: Quote
tunio Posted December 8, 2003 Posted December 8, 2003 bo BT wstydzi sie przyznac ze nic na ten temat nie wie......8) Quote
BossTone Posted December 8, 2003 Posted December 8, 2003 a udaje znawcę tematu... :D A tak w ogóle to znawcę jakiego tematu... ja się przyznaję, że wiem wszystko na każdy temat, ale nie wiem jeszcze o co chodzi?? :D :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Recommended Posts