Romka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 mamanabank napisał(a):Bardzo martwię się o te szczenięta... (Pietrek :-( ) Figa, a stąd, które zdjęcie zabrać na łowicką? :-) Ale są karmione przez matkę ,więc przeciwciał juz trochę mają... Quote
Paula03 Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Szkoda, mam nadzieję, że ktoś jednak się odezwie! Quote
Romka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Dzwonił do mnie facet z Łodzi ale kiedy powiedziałam mu,ze w umowie adopcyjnej jest zapis o sterylizacji,powiedział,że musi to przemyśleć i nie zadzwonił więcej.Chciał pieska dla 2 letniego dziecka.Dziś znalazła dom jedna z suczek naszej Stelli.Adopcja ze schroniska. Quote
Paula03 Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Miałam napisać, że sterylizacja jest obowiązkowa, ale wiedziałam, że uświadomicie ich! Mam nadzieję, że zadzwoni ktoś inny w takim razie! Adopcja ze schroniska... Trzeba ten domek sprawdzić! Ciekawa jestem która poszła do domku! Quote
Romka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Pan chciał najpierw Miszkę,ale w końcu wziął jedna z suczek.Pan Marek wyjaśnił mu ,ze ma zaszczepić małą przeciwko parwowirozie i odrobaczyć ale czy facet to zrobi... Quote
Romka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Stella ma juz tylko przy sobie troje dzieci.Ona sama jest cudownym stworzeniem,delikatna i kochana.Paula i Kajka robiły zdjęcia na ,których jest suczka z dziecmi i siostrą Kajki.Cudna scenka to była ,mam nadzieję,ze zdjęcia oddadzą jej klimat. Quote
kajkoowa Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Stella korzystając z otwartych drzwi wybiegła i chwilowo uwolniła się od dzieciaków. Nie miała nawet pretensji, ze obok plazuje Perełka. Usiadła i od razu chciała być głaskana, jest bardzo delikatna i spragniona człowieka. Quote
Paula03 Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Jest po prostu kochana! Wybiegła z boksu i nie obchodziły jej zbytnio szczeniaczki :) Quote
Romka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Wczoraj miałam telefon w sprawie szczeniaków Stelii.Pani pytała o suczkę,ma dziś zajrzeć do schroniska.Jak wszystkie dzieci Stelli pójda do domu,trzeba małą wysterylizować i koniecznie szybko ogłaszac .Jest słodka. Quote
Paula03 Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Fajnie, że ktoś się wreszcie zainteresował szczeniaczkami! Ja się będę mogła zająć ogłoszeniami dla Stelli jak coś ;) Quote
Romka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 No to chyba musimy mieć lepsze zdjęcia!W sobotę tydzień temu jakieś miała robione.Jak nie mamy zdjęć to trzeba jej zrobic w te sobotę Quote
Paula03 Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Ja mam, ale nie są one najlepsze, w sobotę ją wypuścimy to zrobię lepsze! Romciu z racji, że Kai nie ma, a ja nie bardzo chce jechać sama w sobotę przyjedzie ze mną koleżanka, (była kiedyś z nami nie wiem czy pamiętasz), mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko? Quote
Romka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Paula03 napisał(a):Ja mam, ale nie są one najlepsze, w sobotę ją wypuścimy to zrobię lepsze! Romciu z racji, że Kai nie ma, a ja nie bardzo chce jechać sama w sobotę przyjedzie ze mną koleżanka, (była kiedyś z nami nie wiem czy pamiętasz), mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko? Paula ,nie ja tam jestem szefem.Wszyscy pomocnicy są mile widziani,a Twoje koleżanki w szczególności z uwagi na Twoją osobę.:lol: Quote
Romka Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Stella została sama ,jej wszystkie dzieci są juz w domach.Dziś była na spacerku,bardzo zadowolona. Quote
mamanabank Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Oj, no to pewnie i sesja była jak należy :-) A koleżanki będą częściej przychodziły? Ostatnio mniej psiaków wychodzi na spacery, bo nie mają z kim. Quote
Paula03 Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Te dwie nowe dziewczyny, chyba będą przychodzić, rozmawiałam z nimi i powiedziały,ze raczej tak! Quote
Romka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 A ja nie wierzę,ze będą przychodziły.Ale zostałysmy tez zauważone przez mysliwych,jak wyjeżdzałam ze schroniska.Jak się okazuje są bardzo dobrze zorientowani w naszych sobotnich wizytach i nawet im się to podoba.Ja natomiast zwróciłam uwagę panu,ze wyżeł sąsiada ma chorą łapę z ,którą nikt nic nie robi.Pies jak sie okazuje po wypadku i nie był u lekarza a właściwie był ale za pózno(wg relacji pana)i nie może chodzić bo noga zle zrośnięta.Masakra ,ze ludziom to nie przeszkadza jak widzą cierpienie zwierzęcia z którym razem polują. Quote
Figafiga Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='mamanabank']Bardzo martwię się o te szczenięta... (Pietrek :-( ) Figa, a stąd, które zdjęcie zabrać na łowicką? :-) Przepraszam, że tak późno....moze już wybrane, ale to jest the best Quote
mamanabank Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Zdjęcie jest super :-D ale wszystkie szczeniaki już domach, teraz potrzebuję dobrego zdjęcia Stelli na pierwszą łowicką. Quote
Figafiga Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 A to miła niespodzianka....a ja powinnam się wstydzić za brak wiedzy na ten temat...oj nie dobra ja niedobra, zaraz poszukam może to Quote
Recommended Posts