Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda codziennie o 16ej. teren pod typowe frisbee średni ale trochę wcześniej jest coś a'la boisko i tam można sobie fajnie porzucać :) Mnie dziś na spotkaniu raczej nie będzie, może jutro jak się wyrobię. Ale w sobotę już na pewno ;)

Posted (edited)

Z tego co się orientuje dziś o 16 jesteś u nas w mieszkaniu ;)
Ale w piątek lub sobotę postaram się dotrzeć z Liczmankiem :p

Edited by lilacly
Posted (edited)

Nie wiem, znam tylko imię i jego właścicielkę. Obecnie ma ok 2óch lat, merle.
Spotkanie dziś zaliczone, było 6 psiaków. Zdjeć nie ma bo mój aparat bez słońca zdjeć nie zrobi przyzwoitych ;)
Jutro jak zwykle spotkanie, kto chce niech da znać, standardowo spotykamy się z koleżanką pod kerfurem o 15:30 i idziemy do docelowego miejsca. Doga tym razem chyba nie będzie ;)

Edited by Pinesk@
Posted

Squ, dog jest z olsztyńskiej hodowli Beautiful Great Dane FCI
Może kogoś skuszę.. Z wczoraj, fot. Sandra Gotowicka. Zdjeć tak naprawdę jest koło 200stu ale nie będę zaśmiecać :P

Vi

Emi, bull kochający frisbee

Glock

Tośka

Bonus

• 1 month later...
Posted (edited)

Można się kiedyś przyłączyć z owczarkiem szetlandzkim? Widzę że jest tu sporo dużych psów, więc mój misiek może być trochę nieśmiały, ale jeśli jest taka możliwość to chętnie byśmy spróbowali :D Jeśli tak, to kiedy i gdzie?

Edited by Monika_92
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

w olsztynie nie słyszałam o żadnej grupie dogtrekingowej, masz jakieś namiary? Jakby kogoś interesowało od marca/kwietnia prawdopodobnie bedzie nabór do dimico na agility podstawowe więc.. ;)

Posted

Prawdopodobnie od przełomu marca/kwietnia zaczną się treningi, jeśli pogoda pozwoli. Nabór będzie na pewno i wcześniej. Proszę śledzić naszego FB :P

• 3 weeks later...
Posted

Nabór już ruszył. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do tematu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/3765-Agility-w-Olsztynie?p=21884013#post21884013[/URL] ;)

• 5 months later...