Skago Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='Pinesk@']oo to wielka szkoda, myślałam, ze się załapię z moim adhd :([/QUOTE] No wielka szkoda.... Quote
Skago Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='Squ']Od października ja bardzo chętnie :) Masz psa czy sukę?[/QUOTE] Masz pięknego psa :) Quote
gato Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 (edited) Żeby sprostować. Klub DIMICO prowadzi szkolenia ciągle, również w obecnie ;) . Natomiast w tej chwili nie przewidujemy żadnych naborów - co chyba stanowi dość istotną różnicę... I tym samym prosiłabym o nie umieszczanie tutaj nieprawdziwych informacji. Jeśli ktoś jest zainteresowany szkoleniami w DIMICO proponuję skontaktować się z nami mailowo lub via nasz FanPage na FB. Na naszym profilu FB są umieszczane na bieżąco informacje o naborach do grup. W tym roku nie planujemy już raczej organizować Kursu agility dla początkujących, ale prawdopodobnie będziemy szukać osób chętnych na posłuszeństwo sportowe i frisbee. Edited August 4, 2013 by gato Quote
Whisky1 Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='Squ']Wątek chyba umarł :( Może znajdzie się ktoś chętny na spacery?[/QUOTE] Ja się pisze na spacerki i zabawy ale za jakieś pół roku :) kiedy psina będzie z nami..i chyba mieszkamy blisko:) Quote
Pinesk@ Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 To bardzo dobra wiadomość, cieszę się, że to jednak nieprawdziwe informacje i że może się załapiemy na jakiś kursik w tym roku w DIMICO :) Whisky1 jakiego będziesz mieć psiaka? Quote
Whisky1 Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Whisky1 jakiego będziesz mieć psiaka? sweterka :) tzn setera szkockiego Quote
lilacly Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 My też Olsztyn :p chętne na wspólny spacer i równolegle popracowanie z psami w rozproszeniach ;) No i baaardzo chętne na wspólne rzucanie frisbee :p Quote
Whisky1 Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 lilacly napisał(a):My też Olsztyn :p chętne na wspólny spacer i równolegle popracowanie z psami w rozproszeniach ;) No i baaardzo chętne na wspólne rzucanie frisbee :p Przypomne się za jakieś pół roku ze szczeniakiem :) Quote
lilacly Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 My jakoś w marcu/kwietniu planujemy wracać do Trójmiasta ... więc niestety może już być nieaktualne wtedy :-( Quote
Whisky1 Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 lilacly napisał(a):My jakoś w marcu/kwietniu planujemy wracać do Trójmiasta ... więc niestety może już być nieaktualne wtedy :-( fju fju :) to niestety tak:( szkoda, widziałam bloga, fajne psiaki Quote
Pinesk@ Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 lilacly, na pracę w rozproszeniach i frizbiaczki od października bardzo chetnie! :) Quote
lilacly Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Pinesk@ napisał(a):lilacly, na pracę w rozproszeniach i frizbiaczki od października bardzo chetnie! :) Super ! Najbardziej zależy mi na towarzystwie do rzucania, bo to zawsze większa motywacja :p Quote
Squ Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='Whisky1']Ja się pisze na spacerki i zabawy ale za jakieś pół roku :) kiedy psina będzie z nami..i chyba mieszkamy blisko:)[/QUOTE] Obecnie mieszkam na Mlecznym, wy też? ;) Quote
Whisky1 Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='Squ']Obecnie mieszkam na Mlecznym, wy też? ;)[/QUOTE] My na Jarotach ale zawsze można się umówić i podjechać pod ustalone miejsce by sie psiaki poznały :) Ja mobilna jestem także dla mnie no problem :) Quote
from_wonderland Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 I wątek umarł akurat jak zjeżdżamy do Olsztyna. Olsztyn już nie chodzi na spacery? :cool3: Quote
Pinesk@ Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Ja z psem aktywniejszym (zabawy, frizbiaczki, piłeczki) dostępna jestem za dwa tygodnie. A od poniedziałku będe w Olsztynie z grubą, nietowarzyską małą kulą ale na spacer też się chętnie wybierzemy z nienatrętnymi psami :P Quote
Squ Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='Pinesk@']Ja z psem aktywniejszym (zabawy, frizbiaczki, piłeczki) dostępna jestem za dwa tygodnie. A od poniedziałku będe w Olsztynie z grubą, nietowarzyską małą kulą ale na spacer też się chętnie wybierzemy z nienatrętnymi psami :P[/QUOTE] To daj znać jak będziesz mieć aktywniejszego w Olsztynie :) To ten z avatara? Quote
Pinesk@ Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Niestety nie, ta zostaje z moją mamą, moze kiedyś ja też zabiorę na jakieś dwa tygodnie. Przyjedzie ten diabełek ;) Na pewno się odezwę Quote
Pinesk@ Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Halo, halo, my już zwarci i gotowi na spacery! Ktoś chętny? :) Quote
Whisky1 Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 ja szczekam na psa jeszcze ze 4 miesiące :) Quote
Pinesk@ Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 A ja zapraszam na psie spotkania. Odbywają sie od jakiegoś czasu, wczoraj byliśmy pierwszy raz z Vi. Spotkania odbywają się niedaleko ulicy Barcza (Nagórki). Jeśli ktoś chetny- zapraszamy :) Wczoraj było 5 psiaków, a w zasadzie 6 tylko jednego nie ma na zdjeciach bo jego pani musiała iść dość wcześnie. Mała fotorelacja. Vi Zuza Nuka Tosia Tosia i Zuza czekają na rzut frisbee CDN Quote
Pinesk@ Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Glock Glock i Tosia Tosia i Zuza Glock, Zuza i ukryty VI ;p Quote
Whisky1 Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Ja się piszę ale za chwil pare :) nawet mam blisko :) Quote
Pinesk@ Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='Whisky1']Ja się piszę ale za chwil pare :) nawet mam blisko :) Super, kolejny psiak = więcej zabawy :) Już ostatnie: Quote
Recommended Posts