Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

psyja napisał(a):
Malwi ale Baxter i Bibi się przecież nie blokują bo ona jest suką a on psem ;)

Dokładnie. Oboje mogą spokojnie zdobywać I lokatę i wnioski na tej samej wystawie. A po co ja mam jechać, żeby bratu odebrać I lokatę albo żeby zająć za nim II czy dalszą... bez sensu - to jest robienie sobie konkurencji, bo tylko jeden ma szansę na zwycięstwo w tej sytuacji. Dla mnie pies i suka w jednej klasie to żadna konkurencja, a dwa psy lub dwie suki w jednej klasie to już konkurencja jest. No chyba, że ktoś walczy o BOBy :eviltong:

Posted

psyja napisał(a):
otóż to przecież zawsze jest otwarta klasa :D ja też nie wiem po co bym jechała te 650km, tak naprawde nic specjalnego w tej wystawie poza spotkankiem haha. ani mi ta wystawa nie jest niezbędna ani nawet zbyt potrzebna ale to nic :)

Malwi ale Baxter i Bibi się przecież nie blokują bo ona jest suką a on psem ;)

Ale o BOB-a mi chodzi ;)
Co tu mi narzekasz, nie chcesz, nie jedź , zadowolimy się Pauliną! :diabloti::evil_lol:

Posted

a co to już za różnica o BOB :eviltong: przecież chodzi o wnioski

hahaha jeżeli my nie pojedziemy to temu że Paulina też nie pojedzie więc nie będziesz miała czym (a raczej kim :diabloti:) sie zadawalać :evil_lol:

Posted

psyja napisał(a):
a co to już za różnica o BOB :eviltong: przecież chodzi o wnioski

hahaha jeżeli my nie pojedziemy to temu że Paulina też nie pojedzie więc nie będziesz miała czym (a raczej kim :diabloti:) sie zadawalać :evil_lol:

Ajj, tam , nieważne hahahahha

przyjeżdżajcie, dzieci i ryby głosu nie mają więc nie macie o cyzm gadac hahaha :D

Posted

zagladam ale wy sie naradzacie i dyskutujecie a ja nie mam nic do powiedzenia w tym temacie hihihi
wiec se dalej cicho bede na zdjecia czekac

buty.... chyba maja swoj mikroklimat ewentualnie te drzwi sa bardzo wazne i trzeba ich pilnowac

Posted

ja też w sumie niewiele, na klubową szpiców się nie wybieram ;)
buty mają swój czar :diabloti:

Tesi dostała dziś namiocik

i postanowiła w nim zasnąć :diabloti:

Posted

Tesiak to kurdupel ;)
namiot jest bombowy! Tesiak w nim spała w nocy z wczoraj na dzisiaj :loveu:

a potem przylazła na łóżko udawać parówkę ;)

a na deserek moja moja moja najpiękniejsza :loveu::loveu::loveu:

Posted

Jaga. napisał(a):
na łóżko to ten prosiak nasikał przedwczoraj :mad: za karę śpi w kartonie do końca swych dni :roflt::roflt::roflt:

tak jej było wygodnie, że zejść się jej nie chciało :) no i pęcherz nie wytrzymał.. musisz jej to wybaczyć :evil_lol::evil_lol:

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Tessi to miniatura? :) Haha i tak dobrze że w domu a nie pod mostem ;)

to są jamniki miniaturki i większe? :eviltong: mi się wydawało, że jamniki są jednej wielkości :hmmmm: ale specem od jamników - co fakt to fakt - nie jestem ;)

Posted

kalyna napisał(a):
tak jej było wygodnie, że zejść się jej nie chciało :) no i pęcherz nie wytrzymał.. musisz jej to wybaczyć :evil_lol::evil_lol:

hahaha dokładnie! :D

Posted

mychaaaaa napisał(a):
to są jamniki miniaturki i większe? :eviltong: mi się wydawało, że jamniki są jednej wielkości :hmmmm: ale specem od jamników - co fakt to fakt - nie jestem ;)

Skopiowane:
Jamniki występują w trzech odmianach wielkości: miniaturowy, ważący mniej niż 4 kg ,standard, o wadze od 7 do 9 kg oraz króliczy do 3,5kg. W ramach obu tych odmian odróżnia się rodzaje szaty: krótkowłosą, szorstkowłosą i długowłosą.

To już się czegoś dowiedizałas o jamniorach hihihhi :D

Posted

tak dokładnie jamników są 3 wielkości i 3 odmiany szaty, generalnie jest 9 ras jamników :)
a co do tego że miniaturowy ma ważyć mniej niż 4 kg to jakiś błąd jest

Tessi jest miniaturą

śmierdziel zasłużył na "podmost"! ale ja mam miękkie serce ;)