mychaaaaa Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Maalwi napisał(a):Ohohoho wpadajcie! bierz Anię Izę, Lailuszkę, Honeya, Ulego,Bee i Buenosa ! Ale w tym samym terminie jest klubówka szpiców w Łodzi i hodowcy chcieliby żebyśmy pomogli zdobyć tatusiowi Haniego kolejny tytuł reproduktora roku ;) więc się jeszcze waham ;) Quote
Maalwi Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 mychaaaaa napisał(a):Ale w tym samym terminie jest klubówka szpiców w Łodzi i hodowcy chcieliby żebyśmy pomogli zdobyć tatusiowi Haniego kolejny tytuł reproduktora roku ;) więc się jeszcze waham ;) masz do wyboru zg i poznań :D Quote
mychaaaaa Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Maalwi napisał(a):masz do wyboru zg i poznań :D Do Poznania nie wiem czy się wybiorę :eviltong: zależy kiedy wypadnie nam robienie użytku... Quote
Maalwi Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 mychaaaaa napisał(a):Do Poznania nie wiem czy się wybiorę :eviltong: zależy kiedy wypadnie nam robienie użytku... Więc pozostała ci ZG i nie ma odwrotu hahahahaha Quote
Jaga. Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 byłoby fajnie jakbyśmy się spotkali wszyscy w ZG :) potem po show na Piastowskie na pifffko ;) i soczek dla nieletnich ;) tam są boskie tereny do biegania, ławeczki są, las, cisza, spokój... :) myślcie myślcie ;) PaniMysza zastanawiam się czy od tych szeleczek (tych jaką ja mam obróżkę) by się Frani skórka nie odparzała... Quote
FredziaFredzia Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Hej, wpadłam przypadkiem i już zostanę... Piękne masz psy, naprawdę. :loveu: Quote
Jaga. Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 dziękuję :loveu: ja nie wiem co on widział w tych butach :roll: Quote
paniMysza Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Jaga. napisał(a): PaniMysza zastanawiam się czy od tych szeleczek (tych jaką ja mam obróżkę) by się Frani skórka nie odparzała... mysle, że nie. mam taka nadzieje, bo jedne z activedoga też sa podbite ekoskórką:) w kazdym razie bardzo mi sie podobaja produkty macleather i maja zachecajaca cenę. niewykluczone, ze sie na te szelki kiedys jednak jeszcze skuszę:) Quote
FredziaFredzia Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Jaga. napisał(a):ja nie wiem co on widział w tych butach :roll: Może po prostu zapach go uśpił. :evil_lol: Quote
psyja Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Jaga. napisał(a):byłoby fajnie jakbyśmy się spotkali wszyscy w ZG :) potem po show na Piastowskie na pifffko ;) i soczek dla nieletnich ;) tam są boskie tereny do biegania, ławeczki są, las, cisza, spokój... :) myślcie myślcie ;) jeśli byłby samochód na trase Białystok-Zileona Góra to i my byśmy pojechali ;) skoro takie spotkanko by sie szykowało!! ale ja bym raczej z jednym śmierdzielkiem była Quote
darii_iia Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 [quote name='Jaga.']byłoby fajnie jakbyśmy się spotkali wszyscy w ZG :) potem po show na Piastowskie na pifffko ;) i soczek dla nieletnich ;) tam są boskie tereny do biegania, ławeczki są, las, cisza, spokój... :) myślcie myślcie ;) PaniMysza zastanawiam się czy od tych szeleczek (tych jaką ja mam obróżkę) by się Frani skórka nie odparzała... Ja tylko bym na wystawie była i tam wymiziała... chyba, że tata/mama też by się skusili aby iść na te teeny. ;) *** Mó Luniek jeszcze nigdy nie spał przy butach. :D *** jeśli byłby samochód na trase Białystok-Zileona Góra to i my byśmy pojechali skoro takie spotkanko by sie szykowało!! ale ja bym raczej z jednym śmierdzielkiem była Jakby był...to biesz dwóch maluchów. !. :) A Bee nadal był by w klasie baby czy już szczeniak ? Bo jak szczeniak, to ja nie chcę mieć go za konkurenta. :eviltong: Quote
psyja Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 darii_iia napisał(a): Jakby był...to biesz dwóch maluchów. !. :) A Bee nadal był by w klasie baby czy już szczeniak ? Bo jak szczeniak, to ja nie chcę mieć go za konkurenta. :eviltong: kiedy ciężko pojechać w taki trip z dwoma psami :eviltong: chociaż w sumie Bee to jak pół haha. czyli półtorej psa hmm pomyślimy ;) ciągle baby, do szczeniaków myśle że bym zgłosiła bo nie planuje w momencie kiedy wejdzie w szczeniaki nigdzie indziej pojechać. więc fajnie by było gdyby chociaż raz sie w szczenkach pokazał:eviltong: a z tego co licze to on w szczeniaki wchodzi jedynie 10 dni później - 28 września Quote
immortal Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 [quote name='Jaga.']dziękuję :loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-x7TUhrh3bqQ/TbH_nONK17I/AAAAAAAACmo/7d9MNAqPswE/_CSC0286.JPG ja nie wiem co on widział w tych butach :roll: Hahaha jakbym CJ'ka widziała Quote
Jaga. Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 coś w tym musi być.... :diabloti: no kobitki myśleć o ZG, myśleć :) Quote
paniMysza Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 jaka maleńka - jak but:) chyba , z eto but taki duzy;) Quote
Jaga. Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 jedno i drugie :) Tessi to mikropsiak a buty są męża ;) Quote
mychaaaaa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 psyja napisał(a):jeśli byłby samochód na trase Białystok-Zileona Góra to i my byśmy pojechali ;) skoro takie spotkanko by sie szykowało!! ale ja bym raczej z jednym śmierdzielkiem była a my już byśmy swój samochod mieli! :diabloti: ale wciąż wahamy się między Łodzią a Zieloną Górą :siara: Quote
psyja Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 obyście już mieli w takim razie :evil_lol: no to jakby co pojechałabym do ZG, do Łodzi napewno nie. decydujcie sie lepiej na ZG, przynajmniej spotkanko będzie fajowe :eviltong: edit: o f**k dopiero zobaczyłam że to jest 650km aż! Quote
mychaaaaa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 psyja napisał(a):obyście już mieli w takim razie :evil_lol: no to jakby co pojechałabym do ZG, do Łodzi napewno nie. decydujcie sie lepiej na ZG, przynajmniej spotkanko będzie fajowe :eviltong: edit: o f**k dopiero zobaczyłam że to jest 650km aż! no ja wiem, że aż tyle... ale nie wiem w sumie po co do Zielonej bym jechała... :eviltong: bo w pośredniej nie wystartuję (w pośredniej będzie Gandalf - Szinuk - brat Haniska - nie będziemy sobie konkurencji robić :eviltong:), a w młodzieży mały wniosek powinnam złapać w Radomiu albo w Warszawie... a w Łodzi mieliśmy walczyć o "najlepszego reproduktora" dla Hanniballa, taty Haniska ;) więc jeszcze się zastanawiam :eviltong: Quote
Iza. Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 mychaaaaa napisał(a):no ja wiem, że aż tyle... ale nie wiem w sumie po co do Zielonej bym jechała... :eviltong: bo w pośredniej nie wystartuję (w pośredniej będzie Gandalf - Szinuk - brat Haniska - nie będziemy sobie konkurencji robić :eviltong:), a w młodzieży mały wniosek powinnam złapać w Radomiu albo w Warszawie... a w Łodzi mieliśmy walczyć o "najlepszego reproduktora" dla Hanniballa, taty Haniska ;) więc jeszcze się zastanawiam :eviltong: możesz w otwartej przeciez :razz: Quote
Maalwi Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Jedź gdzie chcesz, hahaha ale co powiesz o tym,że mówisz,ze nie będizecie robić konkurencji, A Baxter i Bibi na każdej wystawie, to co? hahahahahhahahah Quote
psyja Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 otóż to przecież zawsze jest otwarta klasa :D ja też nie wiem po co bym jechała te 650km, tak naprawde nic specjalnego w tej wystawie poza spotkankiem haha. ani mi ta wystawa nie jest niezbędna ani nawet zbyt potrzebna ale to nic :) Malwi ale Baxter i Bibi się przecież nie blokują bo ona jest suką a on psem ;) Quote
Recommended Posts