Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maalwi napisał(a):
Ohohoho wpadajcie!
bierz Anię Izę, Lailuszkę, Honeya, Ulego,Bee i Buenosa !

Ale w tym samym terminie jest klubówka szpiców w Łodzi i hodowcy chcieliby żebyśmy pomogli zdobyć tatusiowi Haniego kolejny tytuł reproduktora roku ;) więc się jeszcze waham ;)

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Ale w tym samym terminie jest klubówka szpiców w Łodzi i hodowcy chcieliby żebyśmy pomogli zdobyć tatusiowi Haniego kolejny tytuł reproduktora roku ;) więc się jeszcze waham ;)

masz do wyboru zg i poznań :D

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Do Poznania nie wiem czy się wybiorę :eviltong: zależy kiedy wypadnie nam robienie użytku...

Więc pozostała ci ZG i nie ma odwrotu hahahahaha

Posted

byłoby fajnie jakbyśmy się spotkali wszyscy w ZG :) potem po show na Piastowskie na pifffko ;) i soczek dla nieletnich ;) tam są boskie tereny do biegania, ławeczki są, las, cisza, spokój... :)
myślcie myślcie ;)

PaniMysza zastanawiam się czy od tych szeleczek (tych jaką ja mam obróżkę) by się Frani skórka nie odparzała...

Posted

Jaga. napisał(a):

PaniMysza zastanawiam się czy od tych szeleczek (tych jaką ja mam obróżkę) by się Frani skórka nie odparzała...

mysle, że nie. mam taka nadzieje, bo jedne z activedoga też sa podbite ekoskórką:)
w kazdym razie bardzo mi sie podobaja produkty macleather i maja zachecajaca cenę. niewykluczone, ze sie na te szelki kiedys jednak jeszcze skuszę:)

Posted

Jaga. napisał(a):
byłoby fajnie jakbyśmy się spotkali wszyscy w ZG :) potem po show na Piastowskie na pifffko ;) i soczek dla nieletnich ;) tam są boskie tereny do biegania, ławeczki są, las, cisza, spokój... :)
myślcie myślcie ;)

jeśli byłby samochód na trase Białystok-Zileona Góra to i my byśmy pojechali ;) skoro takie spotkanko by sie szykowało!! ale ja bym raczej z jednym śmierdzielkiem była

Posted

[quote name='Jaga.']byłoby fajnie jakbyśmy się spotkali wszyscy w ZG :) potem po show na Piastowskie na pifffko ;) i soczek dla nieletnich ;) tam są boskie tereny do biegania, ławeczki są, las, cisza, spokój... :)
myślcie myślcie ;)

Ja tylko bym na wystawie była i tam wymiziała... chyba, że tata/mama też by się skusili aby iść na te teeny. ;)

Mó Luniek jeszcze nigdy nie spał przy butach. :D

jeśli byłby samochód na trase Białystok-Zileona Góra to i my byśmy pojechali skoro takie spotkanko by sie szykowało!! ale ja bym raczej z jednym śmierdzielkiem była

Jakby był...to biesz dwóch maluchów. !. :)
A Bee nadal był by w klasie baby czy już szczeniak ? Bo jak szczeniak, to ja nie chcę mieć go za konkurenta. :eviltong:

Posted

darii_iia napisał(a):

Jakby był...to biesz dwóch maluchów. !. :)
A Bee nadal był by w klasie baby czy już szczeniak ? Bo jak szczeniak, to ja nie chcę mieć go za konkurenta. :eviltong:

kiedy ciężko pojechać w taki trip z dwoma psami :eviltong: chociaż w sumie Bee to jak pół haha. czyli półtorej psa hmm pomyślimy ;)

ciągle baby, do szczeniaków myśle że bym zgłosiła bo nie planuje w momencie kiedy wejdzie w szczeniaki nigdzie indziej pojechać. więc fajnie by było gdyby chociaż raz sie w szczenkach pokazał:eviltong: a z tego co licze to on w szczeniaki wchodzi jedynie 10 dni później - 28 września

Posted

psyja napisał(a):
jeśli byłby samochód na trase Białystok-Zileona Góra to i my byśmy pojechali ;) skoro takie spotkanko by sie szykowało!! ale ja bym raczej z jednym śmierdzielkiem była

a my już byśmy swój samochod mieli! :diabloti: ale wciąż wahamy się między Łodzią a Zieloną Górą :siara:

Posted

obyście już mieli w takim razie :evil_lol: no to jakby co pojechałabym do ZG, do Łodzi napewno nie. decydujcie sie lepiej na ZG, przynajmniej spotkanko będzie fajowe :eviltong:

edit: o f**k dopiero zobaczyłam że to jest 650km aż!

Posted

psyja napisał(a):
obyście już mieli w takim razie :evil_lol: no to jakby co pojechałabym do ZG, do Łodzi napewno nie. decydujcie sie lepiej na ZG, przynajmniej spotkanko będzie fajowe :eviltong:

edit: o f**k dopiero zobaczyłam że to jest 650km aż!

no ja wiem, że aż tyle... ale nie wiem w sumie po co do Zielonej bym jechała... :eviltong: bo w pośredniej nie wystartuję (w pośredniej będzie Gandalf - Szinuk - brat Haniska - nie będziemy sobie konkurencji robić :eviltong:), a w młodzieży mały wniosek powinnam złapać w Radomiu albo w Warszawie... a w Łodzi mieliśmy walczyć o "najlepszego reproduktora" dla Hanniballa, taty Haniska ;) więc jeszcze się zastanawiam :eviltong:

Posted

mychaaaaa napisał(a):
no ja wiem, że aż tyle... ale nie wiem w sumie po co do Zielonej bym jechała... :eviltong: bo w pośredniej nie wystartuję (w pośredniej będzie Gandalf - Szinuk - brat Haniska - nie będziemy sobie konkurencji robić :eviltong:), a w młodzieży mały wniosek powinnam złapać w Radomiu albo w Warszawie... a w Łodzi mieliśmy walczyć o "najlepszego reproduktora" dla Hanniballa, taty Haniska ;) więc jeszcze się zastanawiam :eviltong:

możesz w otwartej przeciez :razz:

Posted

Jedź gdzie chcesz, hahaha ale co powiesz o tym,że mówisz,ze nie będizecie robić konkurencji, A Baxter i Bibi na każdej wystawie, to co? hahahahahhahahah

Posted

otóż to przecież zawsze jest otwarta klasa :D ja też nie wiem po co bym jechała te 650km, tak naprawde nic specjalnego w tej wystawie poza spotkankiem haha. ani mi ta wystawa nie jest niezbędna ani nawet zbyt potrzebna ale to nic :)

Malwi ale Baxter i Bibi się przecież nie blokują bo ona jest suką a on psem ;)