Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Corrida ma 4,5 roku :) to stare zdjęcie i mojej małej i Keri
a Bibi i Pops to klony dwa, ciężko je odróżnić od siebie

Isadora jakaś mroczna merlakowa noc, Tessi tak dała czadu jak nigdy. po prostu jeszcze jej takiej nie widziałam, w końcu postanowiła spać na mojej twarzy - oczywiście całą noc mnie budziła bo chciała żeby ją tulić - rano ledwo wstałam...

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaga. napisał(a):
fotki Johnego są na poprzedniej stronie w albumie :) mam jeszcze trochę ale natchnienia brak do wstawiania.... fotki dziewczyn też mam ale natchnienia brak do obrabiania... coś mnie leń naszedł...

tamte to dokładnie obejrzałam już dawno :D
no i mnie też giga leń dopadł :(

Posted

Maalwi napisał(a):
Niee, Pops zajety jako klonik Bibi Cj jest inny bardziej Baxterowaty, Ale to są KLONY Goldie i Corrida! w jakim jest Cori wieku?

Dla mnie CJ i Pops mają identyczną budowę a co do Baxtera to się nie wypowiadam bo go na żywo nie widziałam;)

Posted

immortal napisał(a):
Dla mnie CJ i Pops mają identyczną budowę a co do Baxtera to się nie wypowiadam bo go na żywo nie widziałam;)

A ja bardziej o kolorze mówię :D

Posted

ach no tak oczko ;)
które się wybarwia coraz mocniej niestety :evil_lol:

mój anorektyk kochany...

i pozowanie :diabloti: full profesjonalizm, każde patrzy w obiektyw :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Święta Trójca, hehehe ;D

Witamy się - ze względów na jamnisia w Waszym stadku (moim zdaniem najpiękniejszą rasę na świecie) i do tego w cudnym, marmurkowym umaszczeniu będziemy zaglądać bardzo często. Śliczne masz psy! ŚLICZNE!
Zapraszam też skromnie do galerii Kapselka-fana jamników, dżentelmena, śmierdzącego lenia itd...

Posted

Ufff....

Witaj Jaga!:) od kilku dni ogladam Waszą galerie, od pierwszej strony małego Tesiaczka czytając wszystkie posty i naprawdę było bardzo weoło:evil_lol: śmiałam sie z tych dyskusji komentarzy zdjeć:) i podziwiałam psiaki:)
i szłam tak strona po stronie, mogę powiedzieć że poznałam nawet troche grzywki i Twoje psiaki:) Poznałam też Jonnego:( .... bardzo mi przykro.... [*] ..... oglądjąc historie trójeczki nie moge uwierzyć że juz go niema....
Ale masz też cudowną Goldie która mi sie ogromnie podoba,Tessi merlaczka kochane blue!
Przeczytałam jakoś 96 wspaniałych stron i będe ogladac je dalej!
Przez Ciebie chyba będę miała grzywka :evil_lol:

Pozdrawiam dziewczynki i Boskiego Johnnego!

Posted

rasowa2410 napisał(a):
Święta Trójca, hehehe ;D

Witamy się - ze względów na jamnisia w Waszym stadku (moim zdaniem najpiękniejszą rasę na świecie) i do tego w cudnym, marmurkowym umaszczeniu będziemy zaglądać bardzo często. Śliczne masz psy! ŚLICZNE!
Zapraszam też skromnie do galerii Kapselka-fana jamników, dżentelmena, śmierdzącego lenia itd...

Tessi to kuzynka mojej Gangi :) :)

Posted

[quote name='magdabroy']Piękne zdjęcia trójcy :loveu:

dzięki :loveu:

[quote name='rasowa2410']Święta Trójca, hehehe ;D

witamy fana jamnisiów i jego Pańcię :loveu: dziękuję za komplementy, to miód na ucho jamnika ;)

[quote name='kalyna']https://lh5.googleusercontent.com/-V0akYM02lfY/TbIAyZ6BHxI/AAAAAAAACm8/MpBycYSnyFk/_CSC0486.JPG zawodowe psy tropiące :smile:
i ale Johny miał ładną obróżkę :smile:
dzięki :) to ta obróżka http://shih-tzu.pl/sklep/obroze/macleather/obroza_mac_leather_15_niebieska
jestem z niej bardzo zadowolona, na dniach będę kupować Goldisi taką. jak się przyjrzysz to dużo grzywek takie nosi, m.in. Boo (brat Johnego), Asi chłopaki, Bibi... ;)
obróżka jest cool ;-)

[quote name='caelestis']Jaga, co tam słychać u mojego Tesiorka?
Wybieracie się może do Zielonej Góry we wrześniu?
Tesiorek potworek :evil_lol: wczoraj chciała zabić K zwalając na niego lampę. ogólnie szaleje i domaga się miłości - więc norma :evil_lol:
będziemy w ZG :multi: i będziemy się wystawiać z Tesinką, jak chcesz ją wystawić to ja chętnie :)
[quote name='kalyna']ale jak tak patrzę na te zdjęcia to Tessi jest taka mała? bo patrząc na Goldie to jest sporo niższa...

zobacz na to zdjęcie https://lh5.googleusercontent.com/-V0akYM02lfY/TbIAyZ6BHxI/AAAAAAAACm8/MpBycYSnyFk/_CSC0486.JPG
w kłębie nie ma między nimi aż takiej różnicy - widziałaś moją G, ona jest mała ale ma bardzo fajną szyjkę i ją wyciąga do góry. Tessi to kurdupel jest, w końcu to jamnik :diabloti: jest między nimi ok 8 cm różnicy w kłębie
[quote name='caelestis']Tesiorek to miniatura, czyli ok. 20 cm w kłębie
dokładnie tak, Tessi ma ok 21 cm w kłębie
[quote name='westie_justa']Ufff....

Witaj Jaga!:smile: od kilku dni ogladam Waszą galerie, od pierwszej strony małego Tesiaczka czytając wszystkie posty i naprawdę było bardzo weoło:evil_lol: śmiałam sie z tych dyskusji komentarzy zdjeć i podziwiałam psiaki
i szłam tak strona po stronie, mogę powiedzieć że poznałam nawet troche grzywki i Twoje psiaki:smile: Poznałam też Jonnego:-( .... bardzo mi przykro....

• ..... oglądjąc historie trójeczki nie moge uwierzyć że juz go niema....
    Ale masz też cudowną Goldie która mi sie ogromnie podoba,Tessi merlaczka kochane blue!
    Przeczytałam jakoś 96 wspaniałych stron i będe ogladac je dalej!
    Przez Ciebie chyba będę miała grzywka :evil_lol:

Pozdrawiam dziewczynki i Boskiego Johnnego!

• dziękuję ogromnie :) cieszę sie że komuś się moje psiaki podobają :)
    grzwki są wciągające - wiem coś o tym ;)

[quote name='Isadora7']Tessi to kuzynka mojej Gangi :smile: :smile:
    [quote name='rasowa2410']Obydwie są ideałami!!! :* Pozdrawiam

Ganga jest cudna to prawda :loveu: Tessi ma superową kuzyneczkę :loveu:

[quote name='Maalwi']śliczne fotki, jednak więcej psów, to więcej radości...
    A obróżka faktycznie bardzo, bardzo ładna :-D
    hahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Fajowe fotki. :)
    Cudnie razem wyglądają. ;)

będziemy w ZG i będziemy się wystawiać z Tesinką, jak chcesz ją wystawić to ja chętnie

Ale Goldisie też bierzesz prawda ? :razz:
    Bo jak nie, to...:mad:
    Chcę zobaczyć na żywo tą małą piękność. :loveu: A właściwie, to dwie piękności. :loveu:

Posted

Z tego co wiem, to obie dziewczynki będą w ZG więc Daria, nie martw się, wymiziamy je obie :diabloti:

Ale Goldisia na żywo jest super taka spokooojna :loveu:

Posted

darii_iia napisał(a):

Ale Goldisie też bierzesz prawda ? :razz:
    Bo jak nie, to...:mad:
    Chcę zobaczyć na żywo tą małą piękność. :loveu: A właściwie, to dwie piękności. :loveu:

Maalwi napisał(a):
    Z tego co wiem, to obie dziewczynki będą w ZG więc Daria, nie martw się, wymiziamy je obie :diabloti:

Ale Goldisia na żywo jest super taka spokooojna :loveu:

Taa Goldie :loveu:
    szkoda, że ta Zielona tak daleko jest....

a obróżki świetne i taki kolorowe. Moje noszą skórzane i czarne, bo jeszcze nie zaufałam takim..może czas zacząć im szukać jakiś coool :)

Posted

ob[FONT=MS Shell Dlg 2]óżki są bardzo mocne -- polecam. są różne rozmiary, może Ciap by znalazł coś dla siebie. czarne też są :D

[/FONT]
    [FONT=MS Shell Dlg 2]Goldie to szatan mały :diabloti: [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]to co ona wyprawia na dworze to się w głowie nie mieści... [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]całe szczęście na wystawach jest spokojna ;)[/FONT]
    [FONT=MS Shell Dlg 2]w ZG nie wiem czy ją będę wystawiać[/FONT]... m[FONT=MS Shell Dlg 2]yślę nad tym :D na pewno [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]będzie Tessi :evil_lol: [/FONT]

Posted

Maalwi napisał(a):

A my też zastanawialiśmy się nad Zieloną Górą :cool3:

Posted

mychaaaaa napisał(a):
    A my też zastanawialiśmy się nad Zieloną Górą :cool3:

Ohohoho wpadajcie!
    bierz Anię Izę, Lailuszkę, Honeya, Ulego,Bee i Buenosa !

Posted

[quote name='Jaga.']ob[COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]óżki są bardzo mocne -- polecam. są różne rozmiary, może Ciap by znalazł coś dla siebie. czarne też są :D]

ja chcialam z tej firmy szelki kupić frani. bardzo mi sie podobaja różowe, ale znalazłam te szyte na miare z activedoga i sie zakochałam:)