Polari Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Jaga jak chcesz to zalicytuj tą książkę ,, Przygotuj psa na wystawę '' ;) Bo ja Cię przelicytowałam na 16 zł. ;) Już nie będę walczyć bo jakoś mi się odwidziało. ;) Ale tylko jeżeli chcesz. ;) http://www.dogomania.pl/threads/210630-Duuu%C5%BCo-ksi%C4%85%C5%BCek-%28fantastyka-m%C5%82odzie%C5%BCowe-o-psach%29-na-d%C5%82ugi-BUDRYSEK-DZISIAJ-KONIEC!!! Quote
immortal Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Jaga pięknie zdjęcia, masz wspaniałą pamiątkę :) Quote
Kingaa. Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Jaga, bardzo mi przykro. Johnny odszedł o wiele za wcześnie. Był przepieknym psem. Trzymaj się :glaszcze: Śliczne zdjęcia, piękna pamiątka Quote
darii_iia Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Strasznie mi przykro Jaga.... :( Dopiero teraz, to przeczytałam. Nie mogłam w to uwierzyć...aż łzy mi pociekły jak, to wszystko czytałam... Quote
harry280111 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Fotki-jak zawsze-baardzo przyjemne dla oka:):)I kto tu idealny do latania jest:evil_lol: Quote
paniMysza Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 jaga, świetne foty:) po śmierci marcelka i edka bardzo mi pomagało ogladanie ich zdjęć. teraz uwielbiam to robic po prostu. zawsze sobie przypominam, co wtedy robilismy, kiedy to było i czemu marcel ma taka głupia minę;) a jonik wyglad przeslicznie! wspaniały psiak i jaki szczęsliwy! chociaz zył krótko, to miał szczęscie, ze u was. z dnia na dzień będzie wam lepiej i wspomnienia o nim nie będa sprawiały wam bólu, tylko radość. Quote
Jaga. Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 dziękuję Wam wszystkim... wchodzę, czytam i czuję się pocieszona... naprawdę... dziś oglądałam fotki i.... matko jak ja za nim tęsknię! :placz: odzyskałam swój aparat, mam masę fot dziewczyn, obrobię to wrzucę Quote
*Magda* Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Jaga. napisał(a):dziękuję Wam wszystkim... wchodzę, czytam i czuję się pocieszona... naprawdę... dziś oglądałam fotki i.... matko jak ja za nim tęsknię! :placz: Cieszę się, że jesteś tu nadal... Że choć troszkę Ci wszyscy dogomaniacy Ci pomagają... Tęsknić będziesz jeszcze bardzo długo, pewnie do końca życia. Najważniejsze to nauczyć się z tym żyć i pamiętać o tych czworonogach, które jeszcze są z Tobą ;) Quote
caelestis Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Niespełniony narzeczony przyszedł się przywitać z Tesiorkiem :bye::Rose: no i z księżniczką też oczywiście :kiss_2: Quote
Jaga. Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 jaki on jest boski :placz: jak ja żałuję że nie można skonsumować tego związku! :placz: mizianko dla najprzystojniejszego :loveu: Quote
*Magda* Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Jaga. napisał(a):jaki on jest boski :placz: jak ja żałuję że nie można skonsumować tego związku! :placz: A czemu?? Tessi nie ma hodowlanki? Czy jak? Quote
Jaga. Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Tessi jest merle ;) merle nie kryje się rudym znalazłam dla niej przepięknego czarnego męża o doskonałym rodowodzie i wspaniałej prezencji, jeśli się uda to będą dzieciaczki :) ale to na pewno nie w tym roku Quote
caelestis Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 enooo... Już znalazłaś :razz: Gariś się chyba obrazi :eviltong: Daj znać kogo upatrzyłaś ;) Quote
Isadora7 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Będę zazdrosna. A moich ślicznych Rudej i Gangi nikt nie chce?:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Jaga. Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 caelestis napisał(a):enooo... Już znalazłaś :razz: Gariś się chyba obrazi :eviltong: Daj znać kogo upatrzyłaś ;) kochana jedno słówko i już jesteśmy na kryciu u Ciebie :cool3: Isadora7 napisał(a):Będę zazdrosna. A moich ślicznych Rudej i Gangi nikt nie chce?:megagrin::megagrin::megagrin: ja mogę wziąć obie :loveu: jeśli się liczę hahaha ;) Quote
caelestis Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 A ja Jaga przyjadę z moimi chłopakami i wszystkie dziewczyny zadowolą :cool3: Łącznie z księżniczką :evil_lol: :krolik: ;) Quote
*Magda* Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Jaga. napisał(a):Tessi jest merle ;) merle nie kryje się rudym znalazłam dla niej przepięknego czarnego męża o doskonałym rodowodzie i wspaniałej prezencji, jeśli się uda to będą dzieciaczki :) ale to na pewno nie w tym roku Jejku, ile to człowiek musi się naczytać/nauczyć żeby fajne potomstwo z tego wyszło :crazyeye: No to trzymam kciuki za udaną randkę ;) Quote
Jaga. Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 caelestis napisał(a):A ja Jaga przyjadę z moimi chłopakami i wszystkie dziewczyny zadowolą :cool3: Łącznie z księżniczką :evil_lol: :krolik: ;) hahahahahaha... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ZAPRASZAM :evil_lol::diabloti::loveu: magdabroy napisał(a):Jejku, ile to człowiek musi się naczytać/nauczyć żeby fajne potomstwo z tego wyszło :crazyeye: No to trzymam kciuki za udaną randkę ;) a no niestety musi ;) dzieki za kciuki, w przyszlym roku sie przydadza pewnie ;) Quote
kalyna Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 a kiedy będą fotki dziewczynek? no i jak masz jakieś Johnego to też możesz wstawić :) bo ważne aby nie zapomnieć o nim.... no to Tessi ma bardzo dużo adoratorów :) biedna będzie musiała na tylko jednego się zdecydować :D Quote
Jaga. Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 fotki Johnego są na poprzedniej stronie w albumie :) mam jeszcze trochę ale natchnienia brak do wstawiania.... fotki dziewczyn też mam ale natchnienia brak do obrabiania... coś mnie leń naszedł... Tessi chętnie przyjmie każdego adoratora :evil_lol: niech ją wielbią hahahaha :evil_lol: Quote
Jaga. Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 moja dziś całą noc się tuliła do mnie wariatka jedna ;) no bo przecież ktoś musi jamnika całą noc obejmować i nakrywać jak się rozkopie ;) a teraz atak klonów ;) Bibi ma swojego klona u Marysi - Goldie nie chciała być gorsza ;) też sobie u Marysi znalazła klona :) podobne prawda? Quote
immortal Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Bardzo podobne:loveu: CJek też ma klona u Marysi Popsa haha Quote
Isadora7 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Klony jak przez kalkę prawie. Chyba dzisiaj była noc merlakowa, moja mało sie nie wbiła we mnie. Łapinami obejmowała, tuliła sie. A oba rude tez chciały. Ale ganga dałą czadu. Quote
Maalwi Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Niee, Pops zajety jako klonik Bibi Cj jest inny bardziej Baxterowaty, Ale to są KLONY Goldie i Corrida! w jakim jest Cori wieku? Quote
Recommended Posts