Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Joanna Karasiewicz']A ja jadę do Białegostoku w maju na na na[/QUOTE]

jednak jedziesz? ale super! pierwsza myśl - wprosić się i pojechać z Tobą hahahha ;)
żartuję oczywiście ale musisz wziąć aparat koniecznie! :) Pchełenia :loveu: porób jej ładne fotki :loveu: i reszcie też :loveu:

Posted

Fajne fotki ze spacerku,:lol:
zwłaszcza TESIACZKA:evil_lol:,
w tym błotku,
w wystawowej kondycji błotnej:evil_lol:
a tytuł tej fotki-SZCZĘŚLIWA JAMNICZKA:loveu:
pozdrowienia od króliczych ze SZCZECINA:loveu:

Posted

wpadam na chwile, zeby szczęśliwe psiaki poogladać, bo na tych "psach w potrzebie" to sie tylko dołuje:( dla pelego znalazł sie szybko dom, ale z kluska i bazylem i stareńka jamniczka utknęłam. maja dużo wejść na allegro, ale nikt sie nie odzywa:( ech....

Posted

Goldie. johnny świruje, koniecznie musi wychodzić na dwór po sto razy dziennie i znaczyć teren :p do gwałtów się nie zabiera póki co, zobaczymy co dalej

Posted

[quote name='Jaga.']Goldie. johnny świruje, koniecznie musi wychodzić na dwór po sto razy dziennie i znaczyć teren :p do gwałtów się nie zabiera póki co, zobaczymy co dalej[/QUOTE]

ooo matko, nie chciałabym przez to przechodzić :roll:

Posted

no ja wiem co to znaczy
wlasnie u nas skonczyla Dona i Gustaw zostal zwolniony za kaucja hihihi do nastepnej
ale jakos bedziesz musiala zadbac i o nia i o niego
trzymaj sie
Gustaw zawsze wraca do lini wystawowej !!!

Posted

macie teraz wesoło w domu, nie ma co! współczuje ale szczęście w nieszczęściu że przynajmniej nie musisz odciągać kryjącego Johnnego od Goldki

Posted

[quote name='psyja']macie teraz wesoło w domu, nie ma co! współczuje ale szczęście w nieszczęściu że przynajmniej nie musisz odciągać kryjącego Johnnego od Goldki[/QUOTE]
Na razie:evil_lol:, bo puki co to nie są płodne dni prawda?

Posted

[quote name='psyja']przynajmniej na razie;) Uli już Goldke krył jak cieczka się dopiero zbliżała.. mój reproduktor:diabloti: hahahha[/QUOTE]
no to bezpodstawnie się za nią nie zabierał :) Mój Ciap też szybciej wyczuwa cieczkę nim ona się pojawi :) i to dla mnie jest znak że się zbliża :lol:
ale on nie zabiera się od razu do roboty :P po prostu niucha po ogonem:D będą z niego jeszcze ludzie :lol:

Posted

dzięki za wsparcie ;)
Johnny przy cieczce Tesiaka schudł prawie półtora kilo - jaki z niego szkielet się zrobił! musiałam go podtuczać - i nie to że nie jadł tylko ganiał jak nieprzytomny, myślałam że będę musiała go lodem okładać :lol:
Uli jest debeściak ;) od razu się zabrał do dzieła. Johnny to jest taki markotny sam nie wie, chciałby ale się boi i w sumie to Goldie go kryje. póki co :lol:
ale dni płodnych jeszcze nie ma, nawet psy w okolicy tak nie mocno się nią interesują
jak zaczną się dni płodne to będzie chodziła na dwór z Johnnym - 100% gwarancji że żaden pies nie podejdzie - J odpala motor, staje na dwóch łapach i macha nimi jak niedźwiedź wydając z siebie odglosy Brusa Lee :evil_lol: muszę to kiedyś nagrać dla potomnych
w każdym razie mała jest lekka jak pióreczko i w razie co to pod pachę i w nogi. albo pozostaje nam ogródek
a swoją drogą... to mam dziecko w domu... :roll: muszę ją niańczyć cały czas małą rozpustnicę, cały czas chce na rączki i żeby ją nosić - a jak nie to drapie na nogi i domaga się miłości :evil_lol:

ale na plus jest to że ładnie siedzą w kenelu oba i nie płaczą i nie drapią. Johnny jak wyjdzie na spacer to wraca taki skatowany że nie w głowie mu amory - zwłaszcza jak jest gorąco.

mam te zaległe fotki z loftów, moze w końcu dziś uda mi się wstawić

Posted

no wyjścia nie ma :D
reszta fotek:

G - trochę wiało

a tak wygląda zmęczony i brudny jamnik (kilka kąpieli błotnych i godzina szałów). proszę zwrócić uwagę na wory pod oczami ;)