Jaga. Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 wielce żałuję ;/ ale nie dałam rady Leszno, Radom. potem się zobaczy ;) Quote
mychaaaaa Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Jaga. napisał(a):wielce żałuję ;/ ale nie dałam rady Leszno, Radom. potem się zobaczy ;) I Białystok w sierpniu! :diabloti: Quote
kalyna Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Jaga. napisał(a):wielce żałuję ;/ ale nie dałam rady Leszno, Radom. potem się zobaczy ;) :D no to się cieszymy :lol: Quote
Jaga. Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 mychaaaaa napisał(a):I Białystok w sierpniu! :diabloti: koniecznie :loveu::diabloti: no i wawka na pewno i podwawka ;) kalyna napisał(a)::D no to się cieszymy :lol: łiiii widzimy się :loveu::loveu::loveu: oglądałaś rodziców mojej lali to teraz zobaczysz lalę ;) Quote
mychaaaaa Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Kisses napisał(a):O! Radom! Jajnik będzie? My też będziemy w Radomiu! :multi: Quote
Kisses Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 mychaaaaa napisał(a):My też będziemy w Radomiu! :multi: O jaaaa, to się zapowiada mega :) Ja będę, ale nie wiem czy głąba zgłoszę :D Quote
kalyna Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Jaga. napisał(a): łiiii widzimy się :loveu::loveu::loveu: oglądałaś rodziców mojej lali to teraz zobaczysz lalę ;) aaa już nie mogę się doczekać :) a wiesz, że Malwinka z Bibi też będzie i może Daria z Lucusiem :D same Grzywki :D Quote
Jaga. Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 łiiii ale super!!! jajnik ma przerwę w wystawach i jest łysy :D więc go nie będzie niestety kalyna napisał(a):a wiesz, że Malwinka z Bibi też będzie i może Daria z Lucusiem :-D same Grzywki :-D że Malwinka będzie to wiem ale że Daria to nie :) o to może być ciekawie :) Quote
Kisses Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Nieee, sens mojego istnienia poszedł się kochać... jak to jajnika nie ma... Zadowolę się grzywem, no nic! Quote
Jaga. Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 hahahaha... no niestety limit jest dwa jajniki na glowę a ja jadę sama i nie dam rady wziąć Tesi. ale w Wawie mogę ją wziąć :) Quote
darii_iia Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Jaaga, nie zapominaj o Gorzowie, Poznaniu i Szczecinie. ! :D A zdjęcia cud miód. ! :) Te ostatnie boskie, Goldie zeskakuje, Johnny biegnie, Tesiak wskakuje. ;) Edit: Co do Leszna, to nie jestem pewna. Zależy czy ktoś będzie raczył mnie zawieść.:roll: Quote
Jaga. Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 o Iza to super :) hahahah Poznań odpada i Szczecin też. Gorzów może być ;) Quote
kalyna Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Jaga. napisał(a): że Malwinka będzie to wiem ale że Daria to nie :) o to może być ciekawie :) to nie jestem na 100% pewna :) i narazie nie wiadomo ;) ale bądźmy dobrej myśli :) Quote
Jaga. Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 darii_iia napisał(a):Edit: Co do Leszna, to nie jestem pewna. Zależy czy ktoś będzie raczył mnie zawieść.:roll: fajnie by było gdyby ktoś zechciał :) Quote
mychaaaaa Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Jaga. napisał(a):o Iza to super :) taaak, i Ania z Ulim i Dokisem będzie w Radomiu :P i Diana z Bahią :P dużo nas naraz przyjedzie ;) Quote
Kisses Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Jaga. napisał(a):hahahaha... no niestety limit jest dwa jajniki na glowę a ja jadę sama i nie dam rady wziąć Tesi. ale w Wawie mogę ją wziąć :) O! Akurat będzie czas dla prezent dla merlaka :D Wy sobota? bo ja nie wiem czy będę w oba dni... Quote
Jaga. Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Kisses napisał(a):O! Akurat będzie czas dla prezent dla merlaka :D Wy sobota? bo ja nie wiem czy będę w oba dni... bosko :) jeszcze nie wiem który dzień ;) mychaaaaa napisał(a):taaak, i Ania z Ulim i Dokisem będzie w Radomiu :P i Diana z Bahią :P dużo nas naraz przyjedzie ;-) łiiii ale będzie super Quote
Iza. Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Robimy impreze w Radomiu :diabloti: Jaga a Ty co na radom zgłaszasz ? :razz: Quote
Jaga. Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 babę ;) impreza to super myśl :D robimy bibę Quote
Iza. Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Jaga. napisał(a):babę ;) impreza to super myśl :D robimy bibę Już nie moge się doczekać :razz: Quote
Recommended Posts