Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki ;)

ile ja się nacmokałam na tą małpeczkę, żeby choć raz w obiektyw popatrzyła... a gdzie tam róże ciekawsze, trzeba je wąchać i zjeść :-o

Posted

Jaga. napisał(a):
dzięki ;)

ile ja się nacmokałam na tą małpeczkę, żeby choć raz w obiektyw popatrzyła... a gdzie tam róże ciekawsze, trzeba je wąchać i zjeść :-o

Jaga a na zabawkę próbowałaś? moje jak widzą zabawkę to tak aparat ustawiam, że oczy szaleńca da się zrobić np. na avku mam :) i nie ma bata zdjęcia musi wyjść jeśli chodzi o modela:)

Posted

ona bardzo ładnie pozuje, mam zresztą śliczne foty, wrzucę jak tylko picasa mnie przeprosi :diabloti: bo nie chce działać mi :placz: ale te róże ją rozbiły i cały czas chciała je powąchać i pożreć :D następnym razem spróbuję na zabawkę, zobaczymy czy podziała

nie wiem czy wrzucałam foty z wiosennej wystawy NDM, wrzucę póki program nie działa ;)

Posted

wszystkie foty by Kate

prosze litościwie nie zwracać uwagi na dziwaczny kolor moich włosów, to był wypadek przy pracy :D już takie nie są :D

Posted

kalyna napisał(a):
to wybacz to pytanie, ale co jest nie tak z Twoimi włosami?

ach dzięki Bogu na zdjęciach tak nie widać ale na żywo... :D

immortal napisał(a):
Ah, pięknie był przygotowany w NDM ;-) Ostatni zdecydowanie być nie powinien, ale jak widać pani sędzina kooochaaa puffy :-D

grooming - Joasia Karasiewicz, poprawki - Ilonka Innowacyjna :) bosko go zrobiły :)
o tak sędzina widać zakochana w puffach na zabój, tej pani już dziękujemy :D

Posted

Joanna Karasiewicz napisał(a):
Na zdjeciach w NDM wugladałaś jak laseczka wogóle Cie nie poznałam jak ogladałam te foty poraz pierwszy

wyglądałam na laseczkę hihi nie to co na żywo :diabloti: dziękuję, miło mi bardzo :)

Joanna Karasiewicz napisał(a):
Foty z różami przesliczne musze taka sesyjke sobie zamówić u Ciebie hi hi

bardzo proszę :) to u mnie na stole było robione, na którym robiłaś Jaśka :D Twoje chłopaki to grzecznie pozują, można by im trochę zdjęć porobić fajnych, ja np chciałam z różą w zębach Johnemu zrobić ale to już było ponad jego siły hihi

Posted

magdabroy napisał(a):
Sesyja z różami-pełen wypas ;-)

dziękuję :) miło mi że się podoba

Tekla64 napisał(a):
witam poswiatecznie
i jak zwykle sie napatrzac na te twoje futra nie mogie ale czarna magia dla mnie ta wasza rasa za to widowiskowa bardzo

dziękuję :) grzywki są takie czarnomagiczne ale one są też trochę jak sznupy, jednego mieć nie da rady ;)