Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o matko ale zdjęć :)
i tylko Goldie wzięliście to Tesiak nie zostawiła wam niespodzianki ?
i te z odbiciem są boskie ;)
widzę, że sesja na mieście baaardzo udana :)
ja już się nie śmieję z Ciebie, że Johny Tesiaka oblał na spacerze... bo mój Ciap drugi raz to samo Sonii zrobił :( pierwszy raz jej mordę ( była taka zdziwiona) a dzisiaj łapę jej... są jednak minusy wyprowadzania ich obu razem...
**
a to jak się robi fotki nawet bez lampy to można przepalić je? to ja tego nei wiedziałam... ale i tak w wielkie słońce nie chodze robić fotek :) oprócz dzisiaj :)

Posted

[quote name='kalyna']i tylko Goldie wzięliście to Tesiak nie zostawiła wam niespodzianki ?
nie, ona raczej (RACZEJ) nie sika jak jest sama, prędzej jak ja jestem w domu to naleje. ostatnio poza tymi łóżkowymi wybrykami (2 razy) nie sika w domu wcale, z czego jestem bardzo dumna :)
[quote name='kalyna']ja już się nie śmieję z Ciebie, że Johny Tesiaka oblał na spacerze... bo mój Ciap drugi raz to samo Sonii zrobił :( pierwszy raz jej mordę ( była taka zdziwiona) a dzisiaj łapę jej... są jednak minusy wyprowadzania ich obu razem...
buahahahaha.... Johnny już obsiurdolił nie raz Tesi, dwa razy próbował Goldka, a raz Kaya na spacerze u Asi. mam to nawet na focie, co za wstyd!

[quote name='kalyna']a to jak się robi fotki nawet bez lampy to można przepalić je? to ja tego nei wiedziałam... ale i tak w wielkie słońce nie chodze robić fotek :) oprócz dzisiaj :)

każde zdjęcie można przepalić ;) nawet bez lampy a ja już wiem gdzie był błąd, aparat mierzył światło na oko (oko psa) i jak przekadrowywałam aparat to mierzył raz jeszcze już na coś innego np futro (czarne) i ustawiał inny czas no i się przepaliło ;/
ale też słońce było koszmarnie ostre, niezbyt dobry taiming do robienia zdjęć.
no cóż człowiek się uczy na błędach ;)

Posted

łoo to Johny wszystkich olewa :) widać, że księciunio jest tylko jeden :)
Ehh nie za dużo zrozumiałam z tego co napisałam, ale chyba wiem o co chodzi :)

Posted

Jaga. napisał(a):
ona jest już w tym wieku że się puszcza sama :diabloti::diabloti::diabloti:

coś jaga dzisiaj z takimi podtekstami sypiesz :)
a tu święta tuż tuż :lol:

Posted

kalyna napisał(a):
coś jaga dzisiaj z takimi podtekstami sypiesz :)

nie mogę odpowiedzieć dlaczego bo zaglądają tu niepełnoletni ;)
kalyna napisał(a):
łoo to Johny wszystkich olewa :smile: widać, że księciunio jest tylko jeden :smile:

to nie jest Księciunio tylko Śmierdziel, szkodnik przebrzydły :D chociaż mój mąż mówi do niego Księżniczko i Laleczko :diabloti:

kalyna napisał(a):
Ehh nie za dużo zrozumiałam z tego co napisałam, ale chyba wiem o co chodzi :smile:

buahahahah teraz ja nie wiem o co chodzi

Posted

hehe :)
mi chodziło o to co ty napisałaś na temat przepalania fotek :) moja skromna cyfrówka razem ze mną nie mamy ani takich zaawansowanych opcji ani takiego słownictwa.. ale jeszcze trochę :lol:

Posted

łobuz z niej straszny :)
ona się nas trzyma jak klej :) kochanica moja, przydupas mamuni ;) ale to były lofty, czyli z 4 stron zagrodzony plac zero aut więc mogła sobie biegać luzem
mamusi nie ma? no jak to nawet moją oczoje...ną kurtkę widać :D oj paniMysza coś źle zdjęcia ogląda :D poza tym mamusia zdjęcia robiła, a ciężko jednocześnie je robić i być na nich ;)

Posted

tatusiowi można ale nie będzie takich omdlewająco pięknych zdjęć jakie robi mamusia :D :D :D
żartowałam z tym oglądaniem ;) mamusi się przytyło i nie mieści się w kadr ;/

Posted

ooo ile fot:loveu: ależ Goldek ma super kolor! pierwszy raz taki widzę, srebranwy, złotawy, czarnawy, białawy.. i nie wiem co jeszcze:diabloti: ale wygląda to naprawdę fajnie.
no i włosek widać roooośnie:)