kalyna Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 o matko ale zdjęć :) i tylko Goldie wzięliście to Tesiak nie zostawiła wam niespodzianki ? i te z odbiciem są boskie ;) widzę, że sesja na mieście baaardzo udana :) *** ja już się nie śmieję z Ciebie, że Johny Tesiaka oblał na spacerze... bo mój Ciap drugi raz to samo Sonii zrobił :( pierwszy raz jej mordę ( była taka zdziwiona) a dzisiaj łapę jej... są jednak minusy wyprowadzania ich obu razem... ** a to jak się robi fotki nawet bez lampy to można przepalić je? to ja tego nei wiedziałam... ale i tak w wielkie słońce nie chodze robić fotek :) oprócz dzisiaj :) Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 [quote name='kalyna']i tylko Goldie wzięliście to Tesiak nie zostawiła wam niespodzianki ? nie, ona raczej (RACZEJ) nie sika jak jest sama, prędzej jak ja jestem w domu to naleje. ostatnio poza tymi łóżkowymi wybrykami (2 razy) nie sika w domu wcale, z czego jestem bardzo dumna :) [quote name='kalyna']ja już się nie śmieję z Ciebie, że Johny Tesiaka oblał na spacerze... bo mój Ciap drugi raz to samo Sonii zrobił :( pierwszy raz jej mordę ( była taka zdziwiona) a dzisiaj łapę jej... są jednak minusy wyprowadzania ich obu razem... buahahahaha.... Johnny już obsiurdolił nie raz Tesi, dwa razy próbował Goldka, a raz Kaya na spacerze u Asi. mam to nawet na focie, co za wstyd! [quote name='kalyna']a to jak się robi fotki nawet bez lampy to można przepalić je? to ja tego nei wiedziałam... ale i tak w wielkie słońce nie chodze robić fotek :) oprócz dzisiaj :) każde zdjęcie można przepalić ;) nawet bez lampy a ja już wiem gdzie był błąd, aparat mierzył światło na oko (oko psa) i jak przekadrowywałam aparat to mierzył raz jeszcze już na coś innego np futro (czarne) i ustawiał inny czas no i się przepaliło ;/ ale też słońce było koszmarnie ostre, niezbyt dobry taiming do robienia zdjęć. no cóż człowiek się uczy na błędach ;) Quote
Maalwi Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Boski goldek a jaki włos długaśny :) Ojj nieładnie tak w miejscu publicznym psa puszczać bez smyczy:mad: :eviltong: Ehh ten złoty kolor :loveu: Quote
kalyna Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 łoo to Johny wszystkich olewa :) widać, że księciunio jest tylko jeden :) *** Ehh nie za dużo zrozumiałam z tego co napisałam, ale chyba wiem o co chodzi :) Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 ona jest już w tym wieku że się puszcza sama :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
kalyna Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Jaga. napisał(a):ona jest już w tym wieku że się puszcza sama :diabloti::diabloti::diabloti: coś jaga dzisiaj z takimi podtekstami sypiesz :) a tu święta tuż tuż :lol: Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 kalyna napisał(a):coś jaga dzisiaj z takimi podtekstami sypiesz :) nie mogę odpowiedzieć dlaczego bo zaglądają tu niepełnoletni ;) kalyna napisał(a):łoo to Johny wszystkich olewa :smile: widać, że księciunio jest tylko jeden :smile: to nie jest Księciunio tylko Śmierdziel, szkodnik przebrzydły :D chociaż mój mąż mówi do niego Księżniczko i Laleczko :diabloti: kalyna napisał(a):*** Ehh nie za dużo zrozumiałam z tego co napisałam, ale chyba wiem o co chodzi :smile: buahahahah teraz ja nie wiem o co chodzi Quote
kalyna Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 hehe :) mi chodziło o to co ty napisałaś na temat przepalania fotek :) moja skromna cyfrówka razem ze mną nie mamy ani takich zaawansowanych opcji ani takiego słownictwa.. ale jeszcze trochę :lol: Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 ahahahhaa ;) dobre :) ale wszystko przed Wami Quote
paniMysza Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 jaga, ona tak bez smyczy ładnie sie was trzyma? a czemu tylko "tatuś" a "mamusi" na fotkach nie ma??:) goldi jest przesliczna, taki łobuziak po mordce:) Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 łobuz z niej straszny :) ona się nas trzyma jak klej :) kochanica moja, przydupas mamuni ;) ale to były lofty, czyli z 4 stron zagrodzony plac zero aut więc mogła sobie biegać luzem mamusi nie ma? no jak to nawet moją oczoje...ną kurtkę widać :D oj paniMysza coś źle zdjęcia ogląda :D poza tym mamusia zdjęcia robiła, a ciężko jednocześnie je robić i być na nich ;) Quote
paniMysza Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 no widziałam kawełek w szybie odbicia. jest coś więcej? no i tatusiowi tez można aparat pozyczyć;) Quote
paniMysza Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 no i jeszcze raz przegladnęłam i i nie ma, tylko to w odbicu, a mi nie o takie zdjęcie chodzi droga kolezanko jago!;) ja bardzo uważnie ogladam zdjęcia;) Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 tatusiowi można ale nie będzie takich omdlewająco pięknych zdjęć jakie robi mamusia :D :D :D żartowałam z tym oglądaniem ;) mamusi się przytyło i nie mieści się w kadr ;/ Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 daj spokój jak się zobaczyłam na fotach z wystawy z NDM to o mało nie zemdlałam Quote
paniMysza Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 no dobra, nie namawiam. ja tez w sumie nie lubie siebie na fotach i unikam aparatu jak ognia:) Quote
Sylwia K Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 https://lh5.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TaxxaA8s6VI/AAAAAAAACdo/fUi48eqJwMY/DSC_0045.JPG tutaj wygląda jakby obsikiwał tego czarnego:evil_lol: Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 [quote name='Sylwia K']https://lh5.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TaxxaA8s6VI/AAAAAAAACdo/fUi48eqJwMY/DSC_0045.JPG tutaj wygląda jakby obsikiwał tego czarnego:evil_lol: bo on właśnie na tego czarnego sikał :D :D :D Quote
psyja Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 ooo ile fot:loveu: ależ Goldek ma super kolor! pierwszy raz taki widzę, srebranwy, złotawy, czarnawy, białawy.. i nie wiem co jeszcze:diabloti: ale wygląda to naprawdę fajnie. no i włosek widać roooośnie:) Quote
Recommended Posts