Jaga. Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 [quote name='Maalwi']U mnie na szczęście są super dozorcy i codziennie sprzątają i grabią podwórka i nie ma problemu z kościami :) ale masz fajnie, ja też bym tak chciała! makot'a;16732242 napisał(a):A co do zżerania świństw na podwórku - nie da się psiaków odwołać od tego? Moja Basta na 'zostaw' zawraca i biegnie w drugą stronę, nawet nie muszę się bać, że to powącha - a wcale jej tego nie uczyłam. Może po prostu stanowczości trochę więcej do tych rozpieszczanych 'dzieciaków'? :loveu: da się ale zauważ że problem na 3 psy jest tylko z Goldie, ona się uczy cały czas tego, Johnny i Tesi już nie podejmują z ziemi śmiecia Quote
paniMysza Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Jaga. napisał(a):problem raczej jest w tym że one mogą się świństwa nażreć niż w tym że któreś nawieje ;/ ja mam te dwa problemy z franią;) więc zawsze sobie w chwilach sałbości powiedzieć, ze nie masz najgorzej;) Quote
Jaga. Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 jakbym narzekała na nie to bym grzeszyła :diabloti: bo tak na prawdę nie ma z nimi problemów, ot czasem któreś coś zmamla albo się w domu zeszcza, ale zdaję sobie sprawę że pies nie jest na baterie :diabloti: ogólnie poziom grzeczności mamy zadowalający Quote
darii_iia Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 makot'a;16732242 napisał(a):Hehe, nie wiem czego to sprawka, ale naprawdę młode grzywacze wyglądają jak dorosłe z tego co zauważyłam :) To ciekawe, bo jednak zdecydowaną większość psów można odróżnić czy to roczny młodziak, czy dorosły osobnik, nawet po sylwetce z daleka :P Zależy jak młode, mój Lucek wygląda na szczeniaka. Albo się mylę(?). :) *** Jaga, fotki suuper. ! ;) U mnie na szczęście nie mam problemu z śmieciami, mam dom z ogrodem więc nie ma prawa się śmieć tam osadzić. Ale czasami jak jakiś kot narobi u nas na trawie, to to jest straszne...Draco wie, że nie może a Lucek, to bierze w pysk i ucieka...Potem trzeba gonić...:roll: Quote
Jaga. Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 dzięki :) oooo kocia kupa :loveu::angryy: przerabialiśmy to na wszystkich trzech, na szczęście już T&J nie jedzą, tylko Goldie ale coraz rzadziej. z tego co ja widzę to jest takie szczenięce i moje z tego po prostu musiały wyrosnąć - żaden rumen tabs ani żwacze nie pomagały Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Dariiia sliczny banerek, maluchy lubia rózne kupki u nas Kolo z kayem zarli ale nam Rubentaft pomógł Jaga foty jak zwykle zjawiskowe Zainteresowanych agility zapraszam do swojej galerii Quote
mychaaaaa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 https://lh4.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/Tac2dUczq6I/AAAAAAAACJg/HqngKsNbKc4/_CSC0289.JPG jakie Mansony?! Chyba rodzina Adamsów? :evil_lol: Quote
makot'a Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 darii_iia napisał(a):Zależy jak młode, mój Lucek wygląda na szczeniaka. Albo się mylę(?). :) Lucek jak najbardziej wygląda jeszcze na szczeniaka :D (nie wiem ile ma?) Chodziło mi o to, że po psach zwykle widać, że to jeszcze szczyle, gdy mają około roku, a nawet więcej...a grzywacze mnie jak się okazuje - już w kilku przypadkach zmyliły! Bo i będąc u Bibi, w życiu bym się nie domyśliła, że z niej jeszcze taki szczyl! :D Quote
Jaga. Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 [quote name='mychaaaaa']https://lh4.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/Tac2dUczq6I/AAAAAAAACJg/HqngKsNbKc4/_CSC0289.JPG jakie Mansony?! Chyba rodzina Adamsów? :evil_lol: rodzina Adamsów to przy nich pan Pikuś :diabloti: Quote
Maalwi Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 makot'a;16736925 napisał(a):Lucek jak najbardziej wygląda jeszcze na szczeniaka :D (nie wiem ile ma?) Chodziło mi o to, że po psach zwykle widać, że to jeszcze szczyle, gdy mają około roku, a nawet więcej...a grzywacze mnie jak się okazuje - już w kilku przypadkach zmyliły! Bo i będąc u Bibi, w życiu bym się nie domyśliła, że z niej jeszcze taki szczyl! :D Nie ty jedna :D Wczoraj na spacerze mówi gościu do mnie ( G gościu M. ja ) G: A co to za rasa? M: Chiński Grzywacz G: A on to już pare lat ma prawda? M: 8 miesięcy G: Taaak? ( i cobie poszedł :D) Quote
Sylwia K Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 https://lh4.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/Tac2dUczq6I/AAAAAAAACJg/HqngKsNbKc4/_CSC0289.JPG prześliczna fotka Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 chyba przemroczna hihi ;) mam cały tydzień depresyjnego doła, święta mnie chyba tak nastroiły... w związku z tym foteczki ze spaceru po Loftach de Girarda, przy robieniu zdjęć nie myślę dawaj smaka!! niuch niuch... ej tam są gorące bułeczki! nie lubię cię, kocham tylko tatę o tak Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 tatuś też kocha i TULI a tu się zastanawia co z niej wyrośnie jak dorośnie ;) Quote
mychaaaaa Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 O! Tutaj dopiero widzę, że Goldie ma coś gold ;) bo tak myślałam, że jest srebrno biała Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 a teraz seria pt "obrót czyli tatuś dręczyciel" Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 mychaaaaa napisał(a):O! Tutaj dopiero widzę, że Goldie ma coś gold ;) bo tak myślałam, że jest srebrno biała nie, Goldie nie jest srebrna ona jest czarna z brązowym podbiciem, czyli nie tak czarna jak np Bibi ale nie jest srebrna. ja bym powiedziała że to trikolor bo tam jest czarny, brąz i gdzieniegdzie białe. jej mama ma podobny kolor włosa i muszę przyznać że wygląda to przecudownie. goldu ma dużo tylko na fotach tego nie widać ale kryzę ma białą a łapy prawie całe gold no i przepiękny karmel za uszami niestety zdjęcia prześwietliłam ;/ bo robiłam je tego samego dnia kiedy tamte podwórkowe i też prześwietlone, więc nie bardzo ładnie widać ten jej kolorek. ale jak nas ciocia mychaaa odwiedzi... :diabloti: Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 spadam stąd dzidzia się czymś ubrudziła Goldie chciała odkopać kucyka ale jej się nie udało i popadła w melancholię i poszła się pocieszyć Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Goldie zobaczyła pieska i koniecznie chciała się z nim pobawić, mieliśmy z niej ostry ubaw Quote
Jaga. Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 niestety kupa zdjęć wyszła tak poprześwietlana Quote
Recommended Posts