Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A czego Wy się tal oburzacie, że dziewczyna uwagę zwróciła? Możliwe, że nie chciała by były problemy z modami, a Wy się tak oburzacie :roll:

A zdjęcia autorstwa Wery są świetne! Niesamowite nasycenie kolorów, a całość wygląda jakby Johny siedział w jakiejś rafie koralowej :D

Posted

też mi się podobają, tamte kwiatki i krzewy były tak cudne, cieszę się bardzo że dziewczyny mi zrobiły taką frajdę a Johnemu sesyję

skojarzenie z rafą jest super :loveu:

Posted

A któż to jest na zdjęciach? Eh jaki on piękny a Bibi nauczona "do mnie" a tu nagle zaczęła mnie olewać i jesczze lepiej-zaczęła mieć zamuła,że idziemy,idziemy (ona bez smycyz) a tu nalge zatrzymuje się na środku drogi i staje,ja skręcam, a ona dalej stoi i patrzy...

Posted

[quote name='Maalwi']A któż to jest na zdjęciach? Eh jaki on piękny a Bibi nauczona "do mnie" a tu nagle zaczęła mnie olewać i jesczze lepiej-zaczęła mieć zamuła,że idziemy,idziemy (ona bez smycyz) a tu nalge zatrzymuje się na środku drogi i staje,ja skręcam, a ona dalej stoi i patrzy...
mój mąż ;)
moje psiaki też tak miały, jak dojrzewały zarówno Johnny i Tessi tylko Tesia nie tak mocno jak Johnny. minęło im więc może Bibi też dorasta i po prostu weszła w ten tzw czas ucieczek. pracujcie nad przychodzeniem, powinno jej minąć

[quote name='kalyna']jak psiaki chętnie wykonują polecenia :) czym je przekupujecie?
https://lh4.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TaoU7yZSlCI/AAAAAAAACV0/upU7YSL7pz8/_DSC0626.jpg jak się fajnie cieszą :)
bo to dwa oszołomki są :D
Goldie pracuje za cokolwiek a Johnny za karmę brit light :diabloti: wszystko inne olewa :D
Johnny to jest pracoholik, on musi codziennie ćwiczyć bo inaczej jest chory, a Goldie widać ma ogromną chęć do pracy ale jest jeszcze tak roztrzepana po szczeniaczkowemu więc ćwiczymy na razie komendy ruchowe, obroty itp... chociaż ładnie już robi siad i waruj, laleczka moja :loveu: za to Johnny zna dużo różnych komend i sztuczek, uczy się w lot i jest tak mądry że czasem aż otwieram buzię jak go czegoś uczę a on robi i patrzy się na mnie jakby chciał powiedzieć "wymyśl coś trudniejszego" ;) mój aniołek :loveu:

[quote name='dianusia921']Jacy pilni uczniowie :lol: super fotki ;-)

https://lh6.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/Tac2W4p7OCI/AAAAAAAACJc/J-Q5wiYm9gg/s512/_CSC0488.JPG piękny azjata i takie maleństwo, super parka :loveu:

Pozdrawiamy
dziękuję :)
a co do parki to telewizja kręciła filmiki i prosili żeby tak psy ustawić i mąż cyknął im fotkę przy okazji ;)

Posted

Wszystkie dzieciaki ci się udały! Zdjęcia ze spaceru wszystkie świetne!
Co do nauki grzywaczy, to widzę że Goldie łatwo łapie i fajnie, że słucha się także Twojego męża. Bo moje to tylko mnie mają za przewodnika, reszte olewają. Oczywiście, jeżeli chodzi o przychodzenie czy bieganie na ringówce to spoko, ale komendy tj. siad, łapa itp to tylko ja :)

Posted

Mam naidzjeę,ze jej minie to dojrzewanie bo ja chyba zwariuję :shake:

Goldie pracuje za cokolwiek a Johnny za karmę brit light :diabloti: wszystko inne olewa :-D

Bo skoro juz mu dajesz dodatkowo jedzonko to tlyko light bo si chłopcu przytyje a jak on to przeżyje :diabloti:

Posted

Foxowa napisał(a):
Wszystkie dzieciaki ci się udały! Zdjęcia ze spaceru wszystkie świetne!
Co do nauki grzywaczy, to widzę że Goldie łatwo łapie i fajnie, że słucha się także Twojego męża. Bo moje to tylko mnie mają za przewodnika, reszte olewają. Oczywiście, jeżeli chodzi o przychodzenie czy bieganie na ringówce to spoko, ale komendy tj. siad, łapa itp to tylko ja :)

moje to kochają pracę, Johnny to pracuje nawet z osobą którą dopiero pierwszy raz widzi, byleby miała smaki ;)

Maalwi napisał(a):
Mam naidzjeę,ze jej minie to dojrzewanie bo ja chyba zwariuję :shake:

Tesi była okropna jako szczeniak, ale wyrosła z tego i teraz jest super, to i Bibi wyrośnie a że okropna nie jest tak jak Tesinka była to i łatwiej jej pójdzie. niestety trzeba to przeżyć.

Maalwi napisał(a):
Bo skoro juz mu dajesz dodatkowo jedzonko to tlyko light bo si chłopcu przytyje a jak on to przeżyje :diabloti:

on dostaje jeść dwa razy dziennie poza smakami z treningu, bo to jest mój anorektyk :D zresztą jak go pomacasz kiedyś to sama kości poczujesz ;)

Posted

Bosko się sprawdzają, jeśli chodzi o komendy. :)
Kurczę, a ja na samym początku się zastanawiałam co, to tam Ci chodzi na 1 i 2 zdjęciu. Dopiero potem załapałam, że, to takie coś małego, to Tesiak. :D
Fajne zgredki wychowałaś. ;)

Posted

hahahahaha :D ale się uśmiałam :D
to łażące to faktycznie Tesiak, Tesiak-przeszkadzacz :D komend nie wykonuje za to łazi sobie i czasem smaka wysępi :D
dzięki :)

Posted

[quote name='ania90']fotki sliczne:)
he he a jakiego pieknego i madrego masz ucznia:)
dziękuję :)

makot'a;16725275 napisał(a):
Fajne zdjęcia :smile:
A co oni tak na smyczach biegają?

Johnny biega na lince treningowej bo czasem ma zapędy pt zwiać :razz: a linkę można przydepnąć i ochłodzić jego zapędy, Goldie natomiast to śmietnikarz i czasem (chociaż już coraz rzadziej) dopadnie jakiegoś syfa na dworze więc biega na smyczy, w razie czego można smycz przydepnąć i wymienić śmiecia na smaka
Tesi jest grzeczna to biega luzem