Jaga. Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 fajowski cziken co? ;) no komuś się nudzi :eviltong: Quote
darii_iia Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Haha, jak Johny wygląda na tych zdjęciach...biednie... i nawet nie popatrzy w obiektyw. :D Quote
makot'a Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 A czego Wy się tal oburzacie, że dziewczyna uwagę zwróciła? Możliwe, że nie chciała by były problemy z modami, a Wy się tak oburzacie :roll: A zdjęcia autorstwa Wery są świetne! Niesamowite nasycenie kolorów, a całość wygląda jakby Johny siedział w jakiejś rafie koralowej :D Quote
Jaga. Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 też mi się podobają, tamte kwiatki i krzewy były tak cudne, cieszę się bardzo że dziewczyny mi zrobiły taką frajdę a Johnemu sesyję skojarzenie z rafą jest super :loveu: Quote
paniMysza Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 o matko, ta fota z wystawy z psem na głowie psa mnie rozwaliła:):):):):) a rozwiany jonik taki romantyczny:) Quote
Jaga. Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 na kontakcie i bez jesteśmy nie tylko piękną grzywką ale i bardzo mądrą Quote
Maalwi Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 A któż to jest na zdjęciach? Eh jaki on piękny a Bibi nauczona "do mnie" a tu nagle zaczęła mnie olewać i jesczze lepiej-zaczęła mieć zamuła,że idziemy,idziemy (ona bez smycyz) a tu nalge zatrzymuje się na środku drogi i staje,ja skręcam, a ona dalej stoi i patrzy... Quote
dianusia921 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Jacy pilni uczniowie :lol: super fotki ;) https://lh6.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/Tac2W4p7OCI/AAAAAAAACJc/J-Q5wiYm9gg/s512/_CSC0488.JPG piękny azjata i takie maleństwo, super parka :loveu: Pozdrawiamy Quote
kalyna Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 jak psiaki chętnie wykonują polecenia :) czym je przekupujecie? https://lh4.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TaoU7yZSlCI/AAAAAAAACV0/upU7YSL7pz8/_DSC0626.jpg jak się fajnie cieszą :) Quote
Jaga. Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [quote name='Maalwi']A któż to jest na zdjęciach? Eh jaki on piękny a Bibi nauczona "do mnie" a tu nagle zaczęła mnie olewać i jesczze lepiej-zaczęła mieć zamuła,że idziemy,idziemy (ona bez smycyz) a tu nalge zatrzymuje się na środku drogi i staje,ja skręcam, a ona dalej stoi i patrzy... mój mąż ;) moje psiaki też tak miały, jak dojrzewały zarówno Johnny i Tessi tylko Tesia nie tak mocno jak Johnny. minęło im więc może Bibi też dorasta i po prostu weszła w ten tzw czas ucieczek. pracujcie nad przychodzeniem, powinno jej minąć [quote name='kalyna']jak psiaki chętnie wykonują polecenia :) czym je przekupujecie? https://lh4.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TaoU7yZSlCI/AAAAAAAACV0/upU7YSL7pz8/_DSC0626.jpg jak się fajnie cieszą :) bo to dwa oszołomki są :D Goldie pracuje za cokolwiek a Johnny za karmę brit light :diabloti: wszystko inne olewa :D Johnny to jest pracoholik, on musi codziennie ćwiczyć bo inaczej jest chory, a Goldie widać ma ogromną chęć do pracy ale jest jeszcze tak roztrzepana po szczeniaczkowemu więc ćwiczymy na razie komendy ruchowe, obroty itp... chociaż ładnie już robi siad i waruj, laleczka moja :loveu: za to Johnny zna dużo różnych komend i sztuczek, uczy się w lot i jest tak mądry że czasem aż otwieram buzię jak go czegoś uczę a on robi i patrzy się na mnie jakby chciał powiedzieć "wymyśl coś trudniejszego" ;) mój aniołek :loveu: [quote name='dianusia921']Jacy pilni uczniowie :lol: super fotki ;-) https://lh6.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/Tac2W4p7OCI/AAAAAAAACJc/J-Q5wiYm9gg/s512/_CSC0488.JPG piękny azjata i takie maleństwo, super parka :loveu: Pozdrawiamy dziękuję :) a co do parki to telewizja kręciła filmiki i prosili żeby tak psy ustawić i mąż cyknął im fotkę przy okazji ;) Quote
Foxowa Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Wszystkie dzieciaki ci się udały! Zdjęcia ze spaceru wszystkie świetne! Co do nauki grzywaczy, to widzę że Goldie łatwo łapie i fajnie, że słucha się także Twojego męża. Bo moje to tylko mnie mają za przewodnika, reszte olewają. Oczywiście, jeżeli chodzi o przychodzenie czy bieganie na ringówce to spoko, ale komendy tj. siad, łapa itp to tylko ja :) Quote
Maalwi Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Mam naidzjeę,ze jej minie to dojrzewanie bo ja chyba zwariuję :shake: Goldie pracuje za cokolwiek a Johnny za karmę brit light :diabloti: wszystko inne olewa :-D Bo skoro juz mu dajesz dodatkowo jedzonko to tlyko light bo si chłopcu przytyje a jak on to przeżyje :diabloti: Quote
Jaga. Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Foxowa napisał(a):Wszystkie dzieciaki ci się udały! Zdjęcia ze spaceru wszystkie świetne! Co do nauki grzywaczy, to widzę że Goldie łatwo łapie i fajnie, że słucha się także Twojego męża. Bo moje to tylko mnie mają za przewodnika, reszte olewają. Oczywiście, jeżeli chodzi o przychodzenie czy bieganie na ringówce to spoko, ale komendy tj. siad, łapa itp to tylko ja :) moje to kochają pracę, Johnny to pracuje nawet z osobą którą dopiero pierwszy raz widzi, byleby miała smaki ;) Maalwi napisał(a):Mam naidzjeę,ze jej minie to dojrzewanie bo ja chyba zwariuję :shake: Tesi była okropna jako szczeniak, ale wyrosła z tego i teraz jest super, to i Bibi wyrośnie a że okropna nie jest tak jak Tesinka była to i łatwiej jej pójdzie. niestety trzeba to przeżyć. Maalwi napisał(a):Bo skoro juz mu dajesz dodatkowo jedzonko to tlyko light bo si chłopcu przytyje a jak on to przeżyje :diabloti: on dostaje jeść dwa razy dziennie poza smakami z treningu, bo to jest mój anorektyk :D zresztą jak go pomacasz kiedyś to sama kości poczujesz ;) Quote
darii_iia Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Bosko się sprawdzają, jeśli chodzi o komendy. :) Kurczę, a ja na samym początku się zastanawiałam co, to tam Ci chodzi na 1 i 2 zdjęciu. Dopiero potem załapałam, że, to takie coś małego, to Tesiak. :D Fajne zgredki wychowałaś. ;) Quote
Jaga. Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 hahahahaha :D ale się uśmiałam :D to łażące to faktycznie Tesiak, Tesiak-przeszkadzacz :D komend nie wykonuje za to łazi sobie i czasem smaka wysępi :D dzięki :) Quote
makot'a Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Fajne zdjęcia :) A co oni tak na smyczach biegają? Quote
ania90 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 fotki sliczne:) he he a jakiego pieknego i madrego masz ucznia:) Quote
Jaga. Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 [quote name='ania90']fotki sliczne:) he he a jakiego pieknego i madrego masz ucznia:) dziękuję :) makot'a;16725275 napisał(a):Fajne zdjęcia :smile: A co oni tak na smyczach biegają? Johnny biega na lince treningowej bo czasem ma zapędy pt zwiać :razz: a linkę można przydepnąć i ochłodzić jego zapędy, Goldie natomiast to śmietnikarz i czasem (chociaż już coraz rzadziej) dopadnie jakiegoś syfa na dworze więc biega na smyczy, w razie czego można smycz przydepnąć i wymienić śmiecia na smaka Tesi jest grzeczna to biega luzem Quote
Maalwi Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 A na ostatnim zdjęciu Tessi jets taaaaka dłuuuuuuuuuuuuga Quote
Jaga. Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 no to dorzucam jeszcze trochę fot ze spaceru zabić Tesiaka! na zdjęciu są TRZY psy :D kocham Cię Johnny! Quote
Recommended Posts