dianusia921 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Hej :) Nie będę komentować każdego zdjęcia po kolei,bo jest ich za dużo,a wiesz,że uwielbiam wszystkie zdjęcia,które robisz,więc wiadomo,że każde jest piekne. Nie komentuję oddzielnie,ale każde obejrzałam po kilka razy. ;) Ale muszę napisać coś o nowym banerku,bo jest.... zjawiskowy!!!! Bardzo mi sie podoba!! Pozdrawiamy!! Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 My z naszymi wychodzimy o 7,30 ok 12 lub jesli ja ide na rano to doiero ok 15 lub 16 potem jak wyjda ok 12 to potem 18 i 22 Nasi chłopcy są zdyscyplinowani, Kolo jeżeli nie moze wytrzymac przyjdzie i daje do zrozumienia że jak z nim nie wyjdziesz to narobi wielka kałużę Quote
kalyna Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Ciap też "mówi", że chce wyjść, czy piszczy albo położy się koło drzwi i czeka, a jak to nie skutkuje to przyjedzie i patrzy z rozpaczą w oczach, i nie ma rady, aby tego nie zauważyć :) Quote
makot'a Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 A moje psiny wyprowadzają się same :evil_lol: Quote
Jaga. Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 paniMysza napisał(a):o 5! chyba bym umarła jakbym miala o 5 wstać i wyjść na spacer;) ktore z was tak rano do pracy idzie? Konrad na 8 do Wawy do pracy jeździ, ja jak jadę do pracy to na 10 do 16 więc po 17 jestem w domu i póki co jak mnie nie ma to nie nasikają ale jak nie pracuję to nie ma zmiłuj się naleją (baby bo Johnny to nie) *anusia&ajlu* napisał(a):mialam kiedys takiego psa ktory w zime wybił okno w domku na dzialce bo zostawilam go samego, w pewnym czasie w drugim domku widze pies lata po podworku a drzwi zamkniete, wyszedl oknem....mial problemy z zostawaniem sam w domu wył, sikał i wogole demolka...a na dodatek mial padaczke :/ w szkole bywalam po 2 godziny ale na szczecie byla wieczorowa;-) i zawsze kogos zostawialam w domu, mial ok 10lat i byl bardzo chory, jak jeszcze byl w schronisku i zostawialismy go na noc na kociarni wygryzl drzwi zeby sie wydostac, to dopiero byla demolka jak pies sika mi na panele to sie tylko ciesze ze mogloby byc gorzej, chociaz mam psy takie ze zostana 2-5-9 h same i nic nie zrobia, czekaja na mnie, za to kot obsikuje kąty i parapet...ale walczymy z tym;-) fotki BOSKIE!!!! Uwielbiam pp na wietrze!!! sa niesmowite! :loveu: i coraz bardziej przepadam za puchaczami!!! :-D Anusia Ty to masz serduszko :) ja już wolę jak mi Tesiak szczy na podłogę niż na łóżko, co dziwne nigdy nie dostała za sikanie bo ja nie uznaję bicia psów a leje na łóżko jak tylko jej się wytłumaczy że nie wolno na podłogę. to już wolę wychodzić częściej :diabloti: Anusia brakowało Twojego Boo na spacerku! psyja napisał(a):wszystkie foty są mega! aż nie wiem którą zacytować:loveu: a pp na wietrze to rzeczywiście.. magia:loveu::loveu: ale dużo chodzicie ze śmierdzielami! w takim razie ja jestem zła pani:diabloti: chodzimy 8, 14, 19, 23 dziękuję :loveu: u Asi jeszcze piękniejsze :loveu: ja tak 4 razy chodzę z Johnnym ale on jest prawie w wieku Ulego no i on ma stalowy pęcherz :diabloti: dianusia921 napisał(a):Hej :smile: Nie będę komentować każdego zdjęcia po kolei,bo jest ich za dużo,a wiesz,że uwielbiam wszystkie zdjęcia,które robisz,więc wiadomo,że każde jest piekne. Nie komentuję oddzielnie,ale każde obejrzałam po kilka razy. ;-) Ale muszę napisać coś o nowym banerku,bo jest.... zjawiskowy!!!! Bardzo mi sie podoba!! Pozdrawiamy!! dziękuję :loveu: cieszę się że się podobają foty i bannerek :loveu: Joanna Karasiewicz napisał(a):My z naszymi wychodzimy o 7,30 ok 12 lub jesli ja ide na rano to doiero ok 15 lub 16 potem jak wyjda ok 12 to potem 18 i 22 Nasi chłopcy są zdyscyplinowani, Kolo jeżeli nie moze wytrzymac przyjdzie i daje do zrozumienia że jak z nim nie wyjdziesz to narobi wielka kałużę Johnny staje przy drzwiach drapie w nie i wyje, będzie tak wył póki się z nim nie wyjdzie. rano to jak chce mu się a ja jeszcze śpię to włazi na łóżko i jęczy mi do ucha ;) w domu nie zrobi, prędzej pęknie Quote
Jaga. Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 a teraz coś na wesoło :diabloti: wracamy od Asi w niedzielę stanęliśmy na dworcu przy aparacie z napojami i siorbiemy czekoladkę, Johnny luzem Goldas w koju. podchodzą dwie dziewczyny (tak na oko w moim wieku) kupują czekoladę. jedna widać że mało nie padnie na widok Johnego, no to się odsunęłam, druga się śmieje i mówi że zaraz się rzuci :diabloti: no to tamta przerażona mówi że przecież ten pies nic nie widzi. i uwaga - odpowiedź koleżanki - głupia jesteś. on właśnie wszystko widzi a jakby miał spięte to by nic nie mógł zobaczyć bo te psy tak mają. musiałam się oddalić żeby nie widziały jak mnie skręca ze śmiechu :D :D :D za to jak kiedyś jechałam pociągiem do mamy i miał spięte to wszyscy jednogłośnie stwierdzili że robię z psa geja :diabloti: i że oślepnie jak mu będę spinać bo nie wolno a wogóle to Johnny jest taaaaaaki przerażający że jak miał 5 miesięcy to na jego widok dwójka chłopców zrobiła AAAAAAAAAAAA i się schowali za drzewami. jakby mogli to by na nie wleźli :diabloti: Quote
kalyna Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Jaga padłam :) no widzisz to Ty się nie znasz :lol: dobrze, że ja nie spotykam takich znaffców :) Quote
Jaga. Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 no ja wiem że ja się nie znam :diabloti: psa oślepiam buahahahaha :diabloti: później pokażę Wam Johnnego przystrojonego na wielkanoc :D :D :D sąsiad go zobaczył w gumkach i stwierdził że świetnie jest przystrojony :diabloti: i że to już chyba tak na wielkanoc (mamy gumeczki żółte i czerwone) dziś biorę się za szycie pasa! każdy myśli że te gumki to ozdoba :D Quote
paniMysza Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 a sa tez takie siatkowe kombinezony, zeby sierśc chronić. moze cos takiego na te włosiska? Quote
Jaga. Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 tak myślałam o czymś takim, ale dla Johnego to mi powiedzieli 60zł, trochę dużo. kupię mu ale póki co niech bryka w pasie poza tym np na wystawę to kombinezon się nie nada bo mu włos wygniecie Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Jaguś banerek sliczny taki wiosenny tylko fotkę Jonego dała bym inną np to Ale to tylko moje zdanie bo to co wstawiłaś jest równie sliczne Quote
Maalwi Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 A ja mam pytania 1. Jak się wstawia zdjecie a nie link zdjecia (np. Asia wyżej) 2. Jak się w 1 poście cytuje kilka osób? Quote
Jaga. Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 faktycznie ta fota jest super :) może wybiorę jakąś rozwianą Johnego i wstawię :) Malwi jeśli chcesz wstawić zdjęcie a nie link to link do zdjęcia musisz wstawić między znaczniki czyli ;) a z cytatami to nie wiem znalazłam jeszcze kilka fajnych fotek autorstwa Wery (córki Asi) i myślę że się nie pogniewa jak wstawię ;) Quote
darii_iia Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Cuudne psisko. Johny jak zawsze zjawiskowy. :) A jaki fajowski banerek.:loveu: Quote
mychaaaaa Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 http://images39.fotosik.pl/791/091db74e010e468fgen.jpg oooo tak! Ta fotka jest genialna! :loveu: A Johnny na kamyczkach wygląda jak srebrny Król Lew ;) Quote
Maalwi Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Jaga: a z cytatami to nie wiem Ale na górze strony właśnie cytowałaś kilka osób więc jak nie wiesz :D Quote
mychaaaaa Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Maalwi napisał(a):Jaga: a z cytatami to nie wiem Ale na górze strony właśnie cytowałaś kilka osób więc jak nie wiesz :D A ja wiem! Jak piszesz odpowiedź, kopiujesz czyjeś słowa, wklejasz, zaznaczasz tekst, który jest cytowany i na górze masz opcje - dodanie obrazka, dodanie filmu i taka jakby chmurka z komiksów. Klikasz na to - i voila! Masz cytat :) ewentualnie przed cytowanym tekstem piszesz [ QUOTE] i na końcu [ /QUOTE] Cytat Quote
Jaga. Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 to prawda :) Maalwi napisał(a):Jaga: a z cytatami to nie wiem Ale na górze strony właśnie cytowałaś kilka osób więc jak nie wiesz :-D ja każdy cytat otwieram w nowym oknie ;) mychaaa to fajnie wytłumaczyła Quote
Jaga. Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Johnny jako wielkanocny kurczaczek ;) i 2 fotki z wystawy :D Quote
Sylwia K Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 fotki Wery sa przepiękne po prostu. https://lh6.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/Tac2W4p7OCI/AAAAAAAACJc/J-Q5wiYm9gg/s512/_CSC0488.JPG hehehe pasują do siebie;) Quote
Jaga. Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 deer_1987 napisał(a):Twoj podpis lamie regulamin... :roll: nikt Cię tu nie prosił więc się wynoś z łaski swojej Quote
psyja Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 deer_1987 napisał(a):Twoj podpis lamie regulamin... :roll: nie było nic innego do skrytykowania:D kurczaczek super hihi Quote
Recommended Posts