Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

darii_iia napisał(a):

A to zdjęcia gdzie przód Goldie, a tył Kaya. : :lol:
Toż, to jest jeden baardzo długi pies. ;)

hahah to prawda, ja sama jak oglądałam zdjęcia patrzę i mówię o matko co Goldie taka wielka na tym zdjęciu a to Kay za nią leciał :D

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale spotkanie Grzywakomaniakaów ;) i sporo ich było :) a jakie psiaki wybiegane i szczęśliwe.. a najbardziej mnie ten czarny zaciekawił :)
i tyle Grzywków i ani jednego golaska.. no proszę :D nie ma co opanowały całe boisko :)

Posted

kalyna napisał(a):
ale spotkanie Grzywakomaniakaów ;) i sporo ich było :) a jakie psiaki wybiegane i szczęśliwe.. a najbardziej mnie ten czarny zaciekawił :)
i tyle Grzywków i ani jednego golaska.. no proszę :D nie ma co opanowały całe boisko :)

No widzisz i to psy tylko dwóch włascicieli hi hi

Posted

kalyna napisał(a):
i tyle Grzywków i ani jednego golaska..

bo tym boichem powdery rządzą :diabloti: buahahaha :diabloti:

Joanna Karasiewicz napisał(a):
superowo było, chłopaki potem padli w domu i wcale nie odczuwało sie ze jest 5 psów w domu hi hi

Na moim profilku tez juz sa fotki ze spacerku wiec zapraszam narazie połowa reszta jutro

Jaguś super foteczki

dzięki :) faktycznie nie czuć było że jest 5 psów,
najfajniej było jak wszyscy grzecznie siedzieli na podłodze, poza Goldersem która się rozwaliła na kanapie :D

Yourii napisał(a):
Witam,
spacerując po galeriach natrafiłam na Waszą :smile: i urzekły mnie Twoje Grzywki, są piękne.

https://lh6.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TaJOMyqs4uI/AAAAAAAAB6s/bTuQJpN36r4/_CSC0346.JPG rewelacyjna fota, która mówi sama za siebie :smile:

a dziękuję bardzo :)

Posted

Jkaga a gdzież to Tessi jest? bo w towarzystwie grzywków jej nie widzę... hmm czyżby ją wywaliły z tego grona?
Goldie to pewnie najmłodsza jest i wie gdzie najlepiej :)

Posted

Foxowa napisał(a):
Szaleństwa, szaleństwa, szaleństwa :-D:-D
Nam by się taki grzywaczowy spacer przydał :lol:

szkoda że nie mieszkacie bliżej. byśmy się umówili na szaleństwa

kalyna napisał(a):
Jkaga a gdzież to Tessi jest? bo w towarzystwie grzywków jej nie widzę... hmm czyżby ją wywaliły z tego grona?
Goldie to pewnie najmłodsza jest i wie gdzie najlepiej :)

Goldie najmłodsza i najmniejsza ;) taka pchełeczka na tle chłopaków.
Tessi była niegrzeczna więc została w domu :diabloti: buahahhaa :diabloti:

przychodzimy w sobotę do domu po wystawie, masło wylizane na podłodze, z parapetów pościągane... Tessi jest gorsza od kota :D

Posted

Jaga. napisał(a):
szkoda że nie mieszkacie bliżej. byśmy się umówili na szaleństwa

Goldie najmłodsza i najmniejsza ;) taka pchełeczka na tle chłopaków.
Tessi była niegrzeczna więc została w domu :diabloti: buahahhaa :diabloti:

przychodzimy w sobotę do domu po wystawie, masło wylizane na podłodze, z parapetów pościągane... Tessi jest gorsza od kota :D

A co.! Pani zostawiła biedną psinke samą w domu i ona poprostu w taki sposób pokazała jak tęskniła.:evil_lol: Jaga, pamiętaj, że to było tylko ostrzeżenie. Jak jeszcze raz ją tak zostawisz, to zrobi coś gorszego . :evil_lol:

Posted

5 powderów- Piękny widok :)
I wszystkie chłopaki prócz biednej Goldie :eviltong:
Trzeba by było zrobić zlot grzywkomaniaków bo tak to każdy chce się spotkać i każdemu (no praawie) daleko :shake:
Ale serio,podziwiam wszystkie powderki za cudny włos :razz:

Posted

Maalwi napisał(a):
5 powderów- Piękny widok :)
I wszystkie chłopaki prócz biednej Goldie :eviltong:
Trzeba by było zrobić zlot grzywkomaniaków bo tak to każdy chce się spotkać i każdemu (no praawie) daleko :shake:
Ale serio,podziwiam wszystkie powderki za cudny włos :razz:

u Asi są cudne tereny do biegania, ja mogę przenocować :eviltong: wpadajcie ;)
powdery są przepiękne, poczekaj jak Bibi obrośnie to też będzie takim mopem hehe będzie po ziemi włosem zamiatać jak chłopaki Asi

mychaaaaa napisał(a):
https://lh3.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TaJPlkPGBLI/AAAAAAAAB70/aOVjCY8nBYA/s512/_CSC0365.JPG jaaakie skupisko mopów! :-D
Jejku, jakie fajne spotkanko, tylko grzywków w jednym miejscu :loveu: przyznam szczerze, że pogubiłam się który jest który :oops:

A Tessi było pewnie smutno, że na wystawę jej nie zabrałaś ;-)

tu na zdjęciu chyba są wszystkie hihi albo brakuje Kaya, trudno powiedzieć ;)
o tak Tessi tak uwielbia się wystawiać :diabloti: że pewnie była zrozpaczona że jej nie wzięłam hahahahaha :diabloti:

Posted

Jaga. napisał(a):
o tak Tessi tak uwielbia się wystawiać :diabloti: że pewnie była zrozpaczona że jej nie wzięłam hahahahaha :diabloti:

O widzisz! I z żalu masła się najadła! :(

Posted

typowy obżartuch - zajada smutki :diabloti:
ale trochę zostawiła ;) znaczy się walczy z nałogiem :diabloti:

lodów i popcornu nie było :oops: ale były kruche ciacha i je zjadła

Posted

no to prawda :D Wera nosiła na rękach, a Goldie w to graj bo to jest taka przylepa mamuni hihi
Goldie sobie dała zrobić sesyjkę bo Johnny zwiał zaraz na podłogę - księżnisia się nie zniża do spania na podłodze, ona musi mieć łóżeczko
ale chłopaki ładnie Goldisię przyjęli, suczka by Wam pasowała do stadka :) i cieszę się że Johnny nie uskuteczniał bzykania na chłopakach bo on to potrafi dać czadu... ale chyba już wyrasta i grzecznieje ;)