Jaga. Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 darii_iia napisał(a): A to zdjęcia gdzie przód Goldie, a tył Kaya. : :lol: Toż, to jest jeden baardzo długi pies. ;) hahah to prawda, ja sama jak oglądałam zdjęcia patrzę i mówię o matko co Goldie taka wielka na tym zdjęciu a to Kay za nią leciał :D Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 superowo było, chłopaki potem padli w domu i wcale nie odczuwało sie ze jest 5 psów w domu hi hi Na moim profilku tez juz sa fotki ze spacerku wiec zapraszam narazie połowa reszta jutro Jaguś super foteczki Quote
Jaga. Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 koniec :) fotki zaczynają się na poprzedniej stronie reszta zdjęć u Asi :) Quote
kalyna Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 ale spotkanie Grzywakomaniakaów ;) i sporo ich było :) a jakie psiaki wybiegane i szczęśliwe.. a najbardziej mnie ten czarny zaciekawił :) i tyle Grzywków i ani jednego golaska.. no proszę :D nie ma co opanowały całe boisko :) Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 kalyna napisał(a):ale spotkanie Grzywakomaniakaów ;) i sporo ich było :) a jakie psiaki wybiegane i szczęśliwe.. a najbardziej mnie ten czarny zaciekawił :) i tyle Grzywków i ani jednego golaska.. no proszę :D nie ma co opanowały całe boisko :) No widzisz i to psy tylko dwóch włascicieli hi hi Quote
Yourii Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Witam, spacerując po galeriach natrafiłam na Waszą :) i urzekły mnie Twoje Grzywki, są piękne. https://lh6.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TaJOMyqs4uI/AAAAAAAAB6s/bTuQJpN36r4/_CSC0346.JPG rewelacyjna fota, która mówi sama za siebie :) Quote
Jaga. Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 kalyna napisał(a):i tyle Grzywków i ani jednego golaska.. bo tym boichem powdery rządzą :diabloti: buahahaha :diabloti: Joanna Karasiewicz napisał(a):superowo było, chłopaki potem padli w domu i wcale nie odczuwało sie ze jest 5 psów w domu hi hi Na moim profilku tez juz sa fotki ze spacerku wiec zapraszam narazie połowa reszta jutro Jaguś super foteczki dzięki :) faktycznie nie czuć było że jest 5 psów, najfajniej było jak wszyscy grzecznie siedzieli na podłodze, poza Goldersem która się rozwaliła na kanapie :D Yourii napisał(a):Witam, spacerując po galeriach natrafiłam na Waszą :smile: i urzekły mnie Twoje Grzywki, są piękne. https://lh6.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TaJOMyqs4uI/AAAAAAAAB6s/bTuQJpN36r4/_CSC0346.JPG rewelacyjna fota, która mówi sama za siebie :smile: a dziękuję bardzo :) Quote
Foxowa Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Szaleństwa, szaleństwa, szaleństwa :D:D Nam by się taki grzywaczowy spacer przydał :lol: Quote
kalyna Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Jkaga a gdzież to Tessi jest? bo w towarzystwie grzywków jej nie widzę... hmm czyżby ją wywaliły z tego grona? Goldie to pewnie najmłodsza jest i wie gdzie najlepiej :) Quote
Jaga. Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Foxowa napisał(a):Szaleństwa, szaleństwa, szaleństwa :-D:-D Nam by się taki grzywaczowy spacer przydał :lol: szkoda że nie mieszkacie bliżej. byśmy się umówili na szaleństwa kalyna napisał(a):Jkaga a gdzież to Tessi jest? bo w towarzystwie grzywków jej nie widzę... hmm czyżby ją wywaliły z tego grona? Goldie to pewnie najmłodsza jest i wie gdzie najlepiej :) Goldie najmłodsza i najmniejsza ;) taka pchełeczka na tle chłopaków. Tessi była niegrzeczna więc została w domu :diabloti: buahahhaa :diabloti: przychodzimy w sobotę do domu po wystawie, masło wylizane na podłodze, z parapetów pościągane... Tessi jest gorsza od kota :D Quote
darii_iia Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Jaga. napisał(a):szkoda że nie mieszkacie bliżej. byśmy się umówili na szaleństwa Goldie najmłodsza i najmniejsza ;) taka pchełeczka na tle chłopaków. Tessi była niegrzeczna więc została w domu :diabloti: buahahhaa :diabloti: przychodzimy w sobotę do domu po wystawie, masło wylizane na podłodze, z parapetów pościągane... Tessi jest gorsza od kota :D A co.! Pani zostawiła biedną psinke samą w domu i ona poprostu w taki sposób pokazała jak tęskniła.:evil_lol: Jaga, pamiętaj, że to było tylko ostrzeżenie. Jak jeszcze raz ją tak zostawisz, to zrobi coś gorszego . :evil_lol: Quote
kalyna Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 następnym razem przez zamknięte okno będzie chciała wyskoczyć :) Quote
Jaga. Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 buahahhaha :diabloti: nie straszcie :diabloti: Quote
Maalwi Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 5 powderów- Piękny widok :) I wszystkie chłopaki prócz biednej Goldie :eviltong: Trzeba by było zrobić zlot grzywkomaniaków bo tak to każdy chce się spotkać i każdemu (no praawie) daleko :shake: Ale serio,podziwiam wszystkie powderki za cudny włos :razz: Quote
mychaaaaa Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 https://lh3.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TaJPlkPGBLI/AAAAAAAAB70/aOVjCY8nBYA/s512/_CSC0365.JPG jaaakie skupisko mopów! :D Jejku, jakie fajne spotkanko, tylko grzywków w jednym miejscu :loveu: przyznam szczerze, że pogubiłam się który jest który :oops: A Tessi było pewnie smutno, że na wystawę jej nie zabrałaś ;) Quote
Jaga. Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Maalwi napisał(a):5 powderów- Piękny widok :) I wszystkie chłopaki prócz biednej Goldie :eviltong: Trzeba by było zrobić zlot grzywkomaniaków bo tak to każdy chce się spotkać i każdemu (no praawie) daleko :shake: Ale serio,podziwiam wszystkie powderki za cudny włos :razz: u Asi są cudne tereny do biegania, ja mogę przenocować :eviltong: wpadajcie ;) powdery są przepiękne, poczekaj jak Bibi obrośnie to też będzie takim mopem hehe będzie po ziemi włosem zamiatać jak chłopaki Asi mychaaaaa napisał(a):https://lh3.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TaJPlkPGBLI/AAAAAAAAB70/aOVjCY8nBYA/s512/_CSC0365.JPG jaaakie skupisko mopów! :-D Jejku, jakie fajne spotkanko, tylko grzywków w jednym miejscu :loveu: przyznam szczerze, że pogubiłam się który jest który :oops: A Tessi było pewnie smutno, że na wystawę jej nie zabrałaś ;-) tu na zdjęciu chyba są wszystkie hihi albo brakuje Kaya, trudno powiedzieć ;) o tak Tessi tak uwielbia się wystawiać :diabloti: że pewnie była zrozpaczona że jej nie wzięłam hahahahaha :diabloti: Quote
mychaaaaa Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Jaga. napisał(a):o tak Tessi tak uwielbia się wystawiać :diabloti: że pewnie była zrozpaczona że jej nie wzięłam hahahahaha :diabloti: O widzisz! I z żalu masła się najadła! :( Quote
kalyna Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 mychaaaaa napisał(a):O widzisz! I z żalu masła się najadła! :( Bo pewnie nie było w domu lodów i popcornu :diabloti: Quote
Jaga. Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 typowy obżartuch - zajada smutki :diabloti: ale trochę zostawiła ;) znaczy się walczy z nałogiem :diabloti: lodów i popcornu nie było :oops: ale były kruche ciacha i je zjadła Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Foteczki z wizytki do końca wstawione zapraszam na swój profilek, Jony to wspaniały pies i bedzie jeszcze piekniejszy a mała Golsi podbiła serce mojej córki walneła jej cała sesyjke zdjeć hi hi w domku po spacerku Quote
Jaga. Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 no to prawda :D Wera nosiła na rękach, a Goldie w to graj bo to jest taka przylepa mamuni hihi Goldie sobie dała zrobić sesyjkę bo Johnny zwiał zaraz na podłogę - księżnisia się nie zniża do spania na podłodze, ona musi mieć łóżeczko ale chłopaki ładnie Goldisię przyjęli, suczka by Wam pasowała do stadka :) i cieszę się że Johnny nie uskuteczniał bzykania na chłopakach bo on to potrafi dać czadu... ale chyba już wyrasta i grzecznieje ;) Quote
Recommended Posts