paniMysza Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 ale nie czepia sie tego włosa brud? miałam yorka - po dwóch dniach od kąpieli juz był brudny. Quote
Maalwi Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Jaakie piękne fotki Johnnego wygląda jakby miał klapnięte uszka :) Aaaasia mi te przygotuj tak Bibi bo ja chyba nie umiem...:shake: No ja planuje też żeby mała chodziłą teraz trochę w super creamie ;) Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Maalwi napisał(a):Jaakie piękne fotki Johnnego wygląda jakby miał klapnięte uszka :) Aaaasia mi te przygotuj tak Bibi bo ja chyba nie umiem...:shake: No ja planuje też żeby mała chodziłą teraz trochę w super creamie ;) Nie ma sprawy tylko jak ja tam do Ciebie dojadę hi hi Quote
darii_iia Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Joanna Karasiewicz napisał(a):Nie ma sprawy tylko jak ja tam do Ciebie dojadę hi hi Wtedy i ja bym się załapała z mym Luckeim. ! :evil_lol: Tylko, że on ma krótki włosek jeszcze. ;) Też jestem z Gw.:razz: Quote
Jaga. Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Maalwi musisz się przeprowadzić ;) Ilka21 napisał(a):Super cream zadziałał i niech chłopak chodzi w nim. Ma lepszy jakościowo i bardzo mu ruszył wzrost włosa więc w przyszłości będzie jeszcze piękniejszy bo cały się zleje w jasne srebro i szatę powinien mieć dłuższą jak przewidywałam, cieszę się że przewidywania moje co do koloru się sprawdzają choć tym nagłym wzrostem jestem zaskoczona bardzo pozytywnie i ogromnie mnie to cieszy.Chłopak z wiekiem coraz ładniejszy :) A o nosie pamietaj ,pamiętaj teraz nie ma odwrotu hahah Jak będe miała więcej czasu to zrobimy mu nową sesyjknę kolorek ma coraz ładniejszy :) a włos jak mu ruszył to sama jestem zachwycona, najpierw power poszedł we wzrost i wyglądał jak wyskubana gąska a teraz już tylko włosem pięknie obrasta. mój aniołeczek śliczny :) na sesyjkę chętnie się wybierzemy paniMysza napisał(a):nie jaga, pp nie - no chyba zeby mi ktos codziennie przygodził go kąpać i czesać:smile: jak się przeprowadzisz do Wawy to ja mogę ;) ale Asia ma rację codziennie to za często, raz na tydzień-dwa wystarczy. wiadomo że włos się brudzi i ja jak wracam z dworu w deszcz to zmywam błoto z łap itp... ale za często też nie kąpię i nie czeszę bo by łyse były ;) zaraz wrzucę trochę fotek ze spacerku u Asi :) Quote
Jaga. Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 a to zdjęcie autorstwa Asi. Johnny udowadniał że zasługuje na ksywkę Śmierdziel i próbował nasikać na głowę Kayowi :oops: reszta zdjęć moja Quote
Jaga. Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Johnny bardzo polubił Kaya i się z nim ładnie ścigał :) natomiast Kayo bardzo polubił Goldie ;) ale panna nie była chętna do bliższych stosunków natomiast Kolo polubił smaczki Konrada hihi Quote
Matyk Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 swietne fotki, widać że maluchy się polubiły :) Quote
Jaga. Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 chłopaki mają zjawiskowy włos, trudno powiedzieć który ma najładniejszy lecęęęęęęęęęęęęęę.... Quote
Jaga. Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 i z języczkiem :) Tobi się zajął aportowaniem :) moplandia ;) Quote
Jaga. Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 bracia pilnie ćwiczą pod okiem Wery :) kózki się pasą :D dobra trawka dobra... :D Quote
Jaga. Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Wera rozdawała smaczki chłopakom a Kay się poszedł poczęstować sam ;) frunęęęęęęęee.... ja lataaaaaaaaaaaam.... lecę po rutinoscorbin ;) Quote
Jaga. Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Kay chciał zażyć trochę męskiej miłości ale nie było mu dane :diabloti: to zdjęcie mi się niesamowicie podoba :loveu: ej jestem maleńka nie zjadaj mnie Quote
Jaga. Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 mniam mniam daj daj daj jeszczeeeeeeee.... Quote
darii_iia Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Aaale BOSKIE. !:loveu: Tyle Grzywków i każdy inny kolor, odcień, wszystko inne. ! :loveu: A to zdjęcia gdzie przód Goldie, a tył Kaya. : :lol: Toż, to jest jeden baardzo długi pies. ;) Tak samo tutaj : :lol: Quote
Recommended Posts