Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaga. napisał(a):
w studio :D chciałabym ;) wtedy dopiero byłyby genialne ;) ale dziękuję miło mi że się podobają
musimy się kiedyś umówić porobię Boo zdjęcia :)

tylko moj Boo nie jest taki grzeczny on w ciaglym ruchu jest ;) bedziesz musiala sie nameczyc :)
z checia w kwietniu wpadne mam kilka dni wolnego;)

mychaaaaa napisał(a):
Anusia! 200$ i miniaturka Boo jest Twoja :diabloti:

haha ja poczekam az ty sie naumiesz :D

Jaga. napisał(a):
mychaaa przyznaj się ile dostajesz % od każdej figurki? ;)

wlasnie chyba musi cos z tego miec :) :evil_lol:

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
wlasnie chyba musi cos z tego miec :) :evil_lol:

Nieee nieee! Bo ja Was nakręcam na figurki po 200$ a sama zrobię ładniejsze i Wam wcisnę za 300$ :diabloti:

Posted

Jaga dawno nie byłam na tym forum, jaki ty masz sliczny banerek i robisz super foty strasznie mi sie podobaja
sa takie inne niz wszystkie, przyznaj sie jak ty to robisz albo na jakim programie

Nie wiedziałam, że twoja jamniczka jest taka piekna, no i az mnie korci żebys wpadła do mnie z Jonym abym mogła go pomeczyc i zrobic wystawowo

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
tylko moj Boo nie jest taki grzeczny on w ciaglym ruchu jest ;) bedziesz musiala sie nameczyc :)
z checia w kwietniu wpadne mam kilka dni wolnego

zapraszam :) mój Johnny też ADHD ale nie takie jak Boo ;) ale coś pomyslimy, coś porobimy. najwyżej go zwiążę ;)

Joanna Karasiewicz napisał(a):
Jaga dawno nie byłam na tym forum, jaki ty masz sliczny banerek i robisz super foty strasznie mi sie podobaja
sa takie inne niz wszystkie, przyznaj sie jak ty to robisz albo na jakim programie

Nie wiedziałam, że twoja jamniczka jest taka piekna, no i az mnie korci żebys wpadła do mnie z Jonym abym mogła go pomeczyc i zrobic wystawowo

dziękuję :) cieszę się że zdjęcia się podobają :) i jamniczka ;)
robię normalnie, lustrem, a obrabiam w photoscape to bardzo fajny darmowy program do podstawowej obróbki, tam albo sama ustawiasz wszystko albo włączasz opcje automatyczne i za Ciebie obrabia fotki
jedyne co mam to bardzo jasny obiektyw co pozwala mi ładnie rozmyć tło za modelem, poza tym to nic specjalnego, zwykły nikon i darmowy program do obrabiania bo na photoshopa mnie nie stać

bardzo chętnie oddam Tobie Johnego, a jakbyś go chciała zrobić wystawowo to byłoby wspaniale. chętnie bym się pouczyła od Ciebie bo Twoje puffy zawsze robią na mnie niesamowite wrażenie. ja za to mogłabym chłopakom trochę zdjęć porobić :)

Posted

To zapraszam mam wolny weekend 9,10 kwietnia rano lece na szkolenie a potem pewnie wolna jestem, zrobimy chłopaka a potem na spacerek pójdziemy to fotki porobimy oczywiscie zapraszam z cała trójką bedzie wesoło hi hi a moje puffy nie zawsze sa piekne i lśniace czasem tez to niezłe kocmołuchy.

Posted

bardzo chętnie :) 9-10 mi pasuje idealnie. jeszcze się dokładnie umówimy, nie wiem czy dam radę szatańską trójkę zabrać pociągiem ;) ale pomyślę
super że zrobisz Johnego, zabiorę aparat to chłopakowi wypięknionemu zdjęcia porobię. potem to aż żal na spacer wychodzić ;)

no i w końcu wymiziam i wymiętoszę Twoje puffy :loveu::loveu:

Posted

Foty śliczne powiedziała bym niesmowite a momy jeszcze sliczniejsze, ja tam nie mam problemu jak je zrobię to spoko one tak przez kolejny tydzień chodzą lub dwa, no chyba że jakies rozwolnionko sie przytrafi albo deszczyk no to niestety fryzura się psuje. Kiziać wolno do woli a jak kay Cie polubi to zyc z całą pewnościa ci nie da bo to straszny przylepa.

Aparacik wiem jaki masz ja mam tylko model niższy z reszta widziałas bardziej o objektyw mi chodziło. Mi wszyscy mówia że mam wystarczajacy ale u mnie nie wychodzą jakos takie zbliżenia albo ja cos nie tak robię, jak przyjedziesz to mi poradzisz troszkę

Posted
Posted

Matyk napisał(a):
eh jak zwykle cudne weź z raz daj brzydkie zdjęcie ;ub kup jakiegoś strasznie paskudnego psa bo się w sobie zamkne, aj... :P:P

Nie martw się, bo każdy chłop przegrywa w rywalizacji z psami :) Przynajmniej u większośc psiarek :lol:
więc trzeba się z tym pogodzić :)

Posted

[quote name='Joanna Karasiewicz']Foty śliczne powiedziała bym niesmowite a momy jeszcze sliczniejsze, ja tam nie mam problemu jak je zrobię to spoko one tak przez kolejny tydzień chodzą lub dwa, no chyba że jakies rozwolnionko sie przytrafi albo deszczyk no to niestety fryzura się psuje. Kiziać wolno do woli a jak kay Cie polubi to zyc z całą pewnościa ci nie da bo to straszny przylepa.

Aparacik wiem jaki masz ja mam tylko model niższy z reszta widziałas bardziej o objektyw mi chodziło. Mi wszyscy mówia że mam wystarczajacy ale u mnie nie wychodzą jakos takie zbliżenia albo ja cos nie tak robię, jak przyjedziesz to mi poradzisz troszkę
obiektyw mam 50mm ze światłem 1.8
coś pomyślimy o tych zbliżeniach jak przyjadę :)

chłopaków chętnie potarmoszę, Kaya jak się da to z przyjemnością :) u nas taką przylepą jest Tessi tylko że ona nikogo nie lubi obcego.

Johnego kąpię co 2 tyg, w sumie mogłabym co tydzień ale nie bardzo mi się chce go męczyć. więc tak co 1,5-2 tyg go morduję.

[quote name='kalyna']Aleeee dostały przysmak i wszystko Goldie zabrała w opiekę :smile:
Goldie jest bardzo opiekuńcza ;)

[quote name='kalyna']
https://lh6.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TZYTv6GMomI/AAAAAAAABkI/x3hWn3cmUzY/_CSC0366.JPG zakochańce :loveu:
tak to wygląda ;) niestety prawda jest taka że Johnny lubi wykorzystywać baby jako miękkie poduszki pod głowę. egoista :diabloti:

[quote name='Matyk']eh jak zwykle cudne weź z raz daj brzydkie zdjęcie ;ub kup jakiegoś strasznie paskudnego psa bo się w sobie zamkne, aj... :P:P

chciałbyś :eviltong::eviltong::eviltong: nie umiem robić brzydkich zdjęć :diabloti: hahaha :diabloti:

[quote name='Joanna Karasiewicz']Ty sie nie zamykaj tylko kupuj psa tyle teraz ładnych się porodziło
o to jest dobra myśl! Matyk kupuj psa, najwyżej Cię wyeksmitują :diabloti:

Posted

Jaga. napisał(a):

Johnego kąpię co 2 tyg, w sumie mogłabym co tydzień ale nie bardzo mi się chce go męczyć. więc tak co 1,5-2 tyg go morduję.

Och kurcze, dopiero teraz to przeczytałam :crazyeye:
Ja bym chyba nie dała rady tak...moje brudasy są prane raz na rok :evil_lol: