paniMysza Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 no ja z tymi oczami byłam u weta, myślałam, ze bedzie trzeba to leczyć, ale powiedział, zebym spróbowała przcierac tym płynem tylko. żadnych kropelek nie dał. dopóki nie masz kropelek/płynu przemywaj jej wacikiem nasaczonym przegotowana wodą rano i wieczorem - od zewnetrznego do wewnetrznego kacika oka. ja tak tez robiłam. usuwasz tym sposobem babrochy;) Quote
Jaga. Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 jeśli chodzi Ci o takie zielone albo innego koloru gluty ("śpiochy") to jej się nie robią. tylko te łezki lecą. Johemu jak był mały to co rano wymywałam gluty ale to mu leciało bo mu włosy do oczu wpadały. odkąd ma spięte nic nie leci Quote
paniMysza Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 no jej tez łazwiło, szczególnie jedno oko. wyglądała jakby była zapłakana. i kufe miała cała mokrą. Quote
kalyna Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 I oto dzięki mojej spostrzegawczości Goldie będzie miała śliczne oczka :) a ja już czekam za obiecanymi fotkami :lol: Quote
martaipieski Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 psinki cudowneeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! a zdjęcia mega profesjonalne!!! Quote
Jaga. Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 dziękuję :) zdjątka obiecane: i dla fanów Tesiaczka - Tesiaczek ;) i Goldkowy nochal a to Goldkowe oko. jak widać ono się wybarwia od lewego kącika na czarno - mały fragment wybarwiony jest - czy się do końca wybarwi - nie wiem Quote
Kisses Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 https://lh4.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TZCiKc_qpWI/AAAAAAAABcs/mz2ANlPXHog/_CSC0227.JPG Kredką mu pociągnij :diabloti: Quote
kalyna Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 wybarwi się :) napewno :) https://lh4.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TZCh-nHN5sI/AAAAAAAABcY/UhCOgyGKZVQ/_CSC0275.JPG jak Ty w tym gąszczu je rozpoznajesz :) https://lh5.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TZCiB0f1CGI/AAAAAAAABcg/cVEjui1npz0/_CSC0218.JPG ale Tessi jest dłuuuuga :D Quote
Kisses Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 https://lh3.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TZCiRLgCA5I/AAAAAAAABc8/3dizEtRGcKA/s512/_CSC0284.JPG Cóż za dwuznaczna sytuacja :diabloti: Quote
Jaga. Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Kisses napisał(a):https://lh3.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TZCiRLgCA5I/AAAAAAAABc8/3dizEtRGcKA/s512/_CSC0284.JPG Cóż za dwuznaczna sytuacja :diabloti: ona tak często :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Jaga. Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 a tak Johnny szedł przez całą kuchnię do Goldka ;) iiii pokonam Cię! Quote
Kisses Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Jaga. napisał(a):ona tak często :diabloti::diabloti::diabloti: Toż to nie przystoi :diabloti: Walki psów, orgie, masakra, nic tylko do TOZu przekręcić :evil_lol: Quote
Jaga. Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Kisses napisał(a):Toż to nie przystoi :diabloti: Walki psów, orgie, masakra, nic tylko do TOZu przekręcić :evil_lol: a jak myślisz czemu one u mnie takie szczęśliwe?? :diabloti::diabloti::diabloti: nie odbiorę im tego bo się przekręcą :evil_lol: Quote
kalyna Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Ale psiakom źle nie jest :) są po prostu spełnione :) I na pewno z nimi się nie nudzisz :D i Johny jaki zębiska ma :O nie wierze :) Quote
darii_iia Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Jaga. napisał(a):ona tak często :diabloti::diabloti::diabloti: Jak Pani pozwala, to korzysta. :diabloti: *** Jakie piękne zdjęcia robisz. ! :) *** Tesiak taka uważna sędzina, a zawodnicy z zębiskami wysuniętymi walczą. :eviltong: *** Kurczę, gdy tak się te kudłacze zmieszają, to zbytnio nie wiem, gdzie jest głowa Johnego, a jego zadek i tak samo z Goldie. :lol: Quote
Jaga. Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 darii_iia napisał(a):Jak Pani pozwala, to korzysta. :diabloti: *** Jakie piękne zdjęcia robisz. ! :) *** Tesiak taka uważna sędzina, a zawodnicy z zębiskami wysuniętymi walczą. :eviltong: *** Kurczę, gdy tak się te kudłacze zmieszają, to zbytnio nie wiem, gdzie jest głowa Johnego, a jego zadek i tak samo z Goldie. :lol: dziękuję :) ja sama czasem mam problem żeby je odróżnić, a jak się piorą to już wogóle ;) kalyna napisał(a):Ale psiakom źle nie jest :smile: są po prostu spełnione :smile: I na pewno z nimi się nie nudzisz :-D i Johny jaki zębiska ma :O nie wierze :smile: niestety... na nudę nie mam czasu ;) Quote
darii_iia Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Jaga. napisał(a): niestety... na nudę nie mam czasu ;) Cóż z taką trójcą+gotowanie+sprzątanie=brak nudy. :) Quote
paniMysza Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 jak sie fajnie boksują!:) a tesiak taka zaniedbana z boku stoi bidulek:) Quote
Jaga. Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Tessi nie jest zaniedbana tylko rozsądna :D między szaleńców się nie pcha darii_iia napisał(a):Cóż z taką trójcą+gotowanie+sprzątanie=brak nudy. :smile: i praca :diabloti::diabloti::diabloti: studia... Quote
paniMysza Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 ale na dwóch fotach wyglada jakby bardzo chciała sie z nimi bawić:) Quote
kalyna Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Oj jaga to Ci nie zazdroszczę :) i teraz widzę jakie ja mam beztroskie życie :) a co studiujesz jeśli można wiedzieć :) Quote
darii_iia Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 paniMysza napisał(a):ale na dwóch fotach wyglada jakby bardzo chciała sie z nimi bawić:) Bo Tesiak chciał sobie jeszcze troszkę przywłaszczyć Johnego do swych niecnych celów, które są pokazane na zdjęciach powyżej. :evil_lol: Quote
Recommended Posts