Kisses Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 https://lh5.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TY9yPHVZOPI/AAAAAAAABZ8/ZBlZ9YNLHHk/_CSC0152.JPG moje śliczne :loveu: Quote
Jaga. Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 paniMysza napisał(a):lola tak przede mna ucieka;) czasami jak widzi mnie zblizająca sie do niej w podejrzany sposób - warczy i buczy. ale mi nie straszny warczacy potwór! i tak zbuziakuję!:diabloti: hahaha :D Tessi to mdleje, przewraca się na plecki i udaje że nieżyje :diabloti: ale ja i tak całuję ten brzunio słodki :diabloti: Quote
kalyna Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 słodziaki jedne :) strasznie kudłate są :) i nie idzie na serio rozróżnić gdzie kończy się pierwszy a gdzie zaczyna się drugi :) a czemu Goldie ma takie oczka "dziwne"? Quote
Jaga. Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 kalyna napisał(a):słodziaki jedne :) strasznie kudłate są :) i nie idzie na serio rozróżnić gdzie kończy się pierwszy a gdzie zaczyna się drugi :) ja czasem na żywo nie mogę rozróżnić a co dopiero na zdjęciu :D kalyna napisał(a):a czemu Goldie ma takie oczka "dziwne"? bo jej podbijam codziennie :diabloti: a tak poważnie to nie bardzo rozumiem o co pytasz - czy o to że są zacieki, czy o kolor, czy o coś innego jeszcze Quote
psyja Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 ah jaki z Johnnego dorosły Pan Grzywacz na dwóch ostatnich fotach!:loveu: mężczyzna już:loveu: mój to ciągle dzieciakowaty taki jakiś a to różowe oko to przecież widac od razu że podbijane regularnie:diabloti: Quote
kalyna Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Jaga. napisał(a):jbo jej podbijam codziennie :diabloti: a tak poważnie to nie bardzo rozumiem o co pytasz - czy o to że są zacieki, czy o kolor, czy o coś innego jeszcze OO zacieki :( bo nie wszystkie mają...i to jedno oczko troszku mniejsze :( trochę się czepiam, ale chcę wiedzieć co nieco ;) Czy to tylko dlatego, że taka młodziutka jest i wyrośnie z tego? *** ehh nawet siniak nie zdąży się wybarwić na inny kolorek :D *** Moja pączusie nie mają takich rzeczy.... Quote
Jaga. Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 psyja napisał(a):ah jaki z Johnnego dorosły Pan Grzywacz na dwóch ostatnich fotach!:loveu: mężczyzna już:loveu: mój to ciągle dzieciakowaty taki jakiś a to różowe oko to przecież widac od razu że podbijane regularnie:diabloti: inaczej by nie było takie różowe ;) a tak jest roshofe i sweetashne :D kup Ulemu babę ;) Johnny jak się pojawiła Goldie to się zrobił taki men :) pręży się przed małą, przeszedł szybki kurs dorastania hihi kalyna napisał(a):OO zacieki :-( bo nie wszystkie mają...i to jedno oczko troszku mniejsze :-( trochę się czepiam, ale chcę wiedzieć co nieco ;-) Czy to tylko dlatego, że taka młodziutka jest i wyrośnie z tego? *** ehh nawet siniak nie zdąży się wybarwić na inny kolorek :-D *** Moja pączusie nie mają takich rzeczy.... oczka ma jednakowej wielkości tylko jedna powieka jest różowa a druga czarna i przez to może Ci się wydawać że jest mniejsze oczko się powoli wybarwia ale czy się wybarwi do końca to nie wiem postaram Ci się zrobić jutro fotkę z bliska a zacieki no cóż leci jej z oczek, zwłaszcza z jednego. wielu grzywkom się oczka paprzą niestety Quote
kalyna Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 aa bo na fotkach to nie widać dokładnie :( wiem odwiedzę Warszawę i z bliska poobserwuje piękności :) albo na wystawie w czerwcu :) Quote
Jaga. Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 ooo zapraszam np w kwietniu do Legionowa :) na zdjęciach to słabo widać, zrobiłam księżnisi fotkę oka ale też widać ledwo co Quote
kalyna Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Jaga. napisał(a):ooo zapraszam np w kwietniu do Legionowa :) na zdjęciach to słabo widać, zrobiłam księżnisi fotkę oka ale też widać ledwo co Legionowo za daleko niestety :( dlatego liczę na Leszno :) bo tylko taką opcją dysponuję :) Quote
psyja Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 przecież już wcześniej miał babe - Tessiaka. za mało go pociągała?!:D:diabloti: Quote
paniMysza Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 jaga, polecam do przemywania oczu płyn optex firmy eurowet. frani bardzo łzawiły oczy, rano miała zaropiałe. zaczęłam codziennie tym płynem przemywać i teraz jest ok. sliczne, suche oczko:) Quote
Jaga. Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 kalyna napisał(a):Legionowo za daleko niestety :( dlatego liczę na Leszno :) bo tylko taką opcją dysponuję :) ja bym chciała do Leszna pojechać ale czy się uda to nie wiem. w końcu rodziców Goldie poznałaś to teraz czas na maluchę ;) psyja napisał(a):przecież już wcześniej miał babe - Tessiaka. za mało go pociągała?!:D:diabloti: e tam taka baba palcem robiona :diabloti: zupełnie inaczej się zachowuje do Tesiaka a inaczej do Goldka, Tesiak to jest taka siostra do bicia ;) a Goldie... mmmm... tu trzeba zadać szyku, zaimponować ;) Tesiaka za uszy ciąga a przed Goldkiem się sam wykłąda i jej pokazuje że ona ma go tarmosić a mała korzysta :diabloti: paniMysza napisał(a):jaga, polecam do przemywania oczu płyn optex firmy eurowet. frani bardzo łzawiły oczy, rano miała zaropiałe. zaczęłam codziennie tym płynem przemywać i teraz jest ok. sliczne, suche oczko:) a gdzie można kupić taki płyn? w sklepach dla zwierząt czy w aptece? Franka ma fajoskie oczka na zdjęciach :) Quote
darii_iia Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Świeetene zdjęcia. ! :) Tesiak jaki maluteńki w porównaniu do tych kudłaczy. ;) Ach, wspaniaali.:loveu: Quote
paniMysza Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 ja kupiłam u weta. ale nie wiem, czy nie mozna czasem dostac w zoologicznym sklepie. musisz sprawdzić. Quote
Matyk Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 hehe no tak Johnny teraz Gentelmen przy Goldie hehe, ciekawe jak się relacje potoczą jak oboje dojrzeją :P Quote
Foxowa Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Ja zamówiłam płyn "No more tears" czy jakoś tak. Dużo osób go stosuje i nie tylko w grzywkach i podobno skuteczne. To jest do zakraplania i do przemywania :) Quote
kalyna Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Jaga. napisał(a):ja bym chciała do Leszna pojechać ale czy się uda to nie wiem. w końcu rodziców Goldie poznałaś to teraz czas na maluchę ;) No inaczej być nie może :) chociaż bardziej skora do głaskania jest :lol: *** bo to szczenię jest i dlatego Johny tak się zachowuje :) Bo mój Ciap też w obecności szczeniaków taki mężny stoi i nie reaguje na wybryki maluchów, ale wystarczy że dorosły by coś wywinął i bestia się w nim odzywa :lol: Quote
Jaga. Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 darii_iia napisał(a):Świeetene zdjęcia. ! :smile: Tesiak jaki maluteńki w porównaniu do tych kudłaczy. ;-) Ach, wspaniaali.:loveu: dzięki :) Tesi jest mała ale nie da sobie w kaszę dmuchać ;) Foxowa napisał(a):Ja zamówiłam płyn "No more tears" czy jakoś tak. Dużo osób go stosuje i nie tylko w grzywkach i podobno skuteczne. To jest do zakraplania i do przemywania :smile: paniMysza napisał(a):ja kupiłam u weta. ale nie wiem, czy nie mozna czasem dostac w zoologicznym sklepie. musisz sprawdzić. muszę spróbować. czegoś muszę spróbować bo jak na zdjęciach widać to Johnemu się pod jednym okiem robi maleńki zaciek a pod drugim wcale. natomiast Goldie :shake: babrze się jej to jedno oko, czasem aż ma mokre pod okiem Matyk napisał(a):hehe no tak Johnny teraz Gentelmen przy Goldie hehe, ciekawe jak się relacje potoczą jak oboje dojrzeją :P mam nadzieję że stworzą wspaniałą parę :) (poza bara bara bo tego w planach nie ma :eviltong:) kalyna napisał(a):No inaczej być nie może :smile: chociaż bardziej skora do głaskania jest :lol: *** bo to szczenię jest i dlatego Johny tak się zachowuje :) Bo mój Ciap też w obecności szczeniaków taki mężny stoi i nie reaguje na wybryki maluchów, ale wystarczy że dorosły by coś wywinął i bestia się w nim odzywa :lol: Goldie to pieszczoch :) *** wiem ;) ale między nimi nie ma dużej różnicy wieku, poza tym Tessi się tak nie zachowywała wobec Johnna cudownie jest na to patrzeć :) ____ wiadomość z ostatniej chwili - Śmierdziel znów zaatakował :mad: podkradł się do biednej Tesi Tesi bokiem i naszczał jej na głowę :angryy: niedługo będę musiała ją codziennie kąpać :placz: Quote
paniMysza Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 no to frania miała to samo. wtedy ja ogoliłam i zaczęłam stosowac ten płyn i teraz wszystko jest ok. nie musze go juz codziennie stosować. Quote
Jaga. Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 mała ma podwiązaną grzywkę, tak że jej do oczu nie leci, włosy spod oczu golę ale i tak jej leci. muszę spróbować jakieś krople bo mi jej szkoda. ale muszę przyznać że odkąd chodzi w kitce to mniej leci z oczek Johnny właśnie stoi nad śpiącą Goldie i miauczy bo się nudzi... mój mały świrasek :loveu::loveu: później wrzucę zdjęcia z dzikich morderstw grzywaczy, fajowe wyszły ;) Quote
Recommended Posts