paniMysza Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 e no, na elmirke to nie wygląda - delikatnie przytula pieseczna;) a tak na marginesie, bardzo fajna fota. Quote
Jaga. Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 [quote name='paniMysza']e no, na elmirke to nie wygląda - delikatnie przytula pieseczna;) a tak na marginesie, bardzo fajna fota. ooo nie widziałaś innych zdjęć ;) dzięki :) Quote
Kisses Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Dorwałaś się do programu jakiegoś, widzę :diabloti: Dajcie jamnika, jamnika więcej:multi: Quote
Jaga. Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 paniMysza napisał(a):tessi jest jak pluszowa zabawka:) no :) ona jest taka słodziutka :):loveu: Kisses napisał(a):Dorwałaś się do programu jakiegoś, widzę :diabloti: Dajcie jamnika, jamnika więcej:multi: nie ma :diabloti::diabloti::diabloti: no nareszcie miałam czas poobrabiać moje fotki i popróbować nowych technik ;) Quote
Foxowa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 https://lh4.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TY9GX24RX6I/AAAAAAAABXs/NmDzHxJBqBk/s512/_CSC01171.JPG Jeziuuu, jakie oczęta :loveu::loveu: Quote
psyja Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 ojejuuuuuuuuu jaka Tessi jest maleńka! jakie z niej cudeńko!!!!:loveu::loveu: a z Johnnego niezły piesek naręczny:diabloti: Goldie taka pomiędzy hihi https://lh5.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TY9GgZZc0rI/AAAAAAAABY0/CbhLiErPepo/s512/_CSC0119.JPG ta minka:D ahahaha uwielbiam Tesiaka! Quote
Kisses Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Jaga. napisał(a):nie ma :diabloti::diabloti::diabloti: No to szoruj po aparat :D Quote
Jaga. Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 [quote name='Foxowa']https://lh4.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TY9GX24RX6I/AAAAAAAABXs/NmDzHxJBqBk/s512/_CSC01171.JPG Jeziuuu, jakie oczęta :loveu::loveu: Konrada czy Goldziaka? ;) heheh ;) [quote name='psyja']ojejuuuuuuuuu jaka Tessi jest maleńka! jakie z niej cudeńko!!!!:loveu::loveu: a z Johnnego niezły piesek naręczny:diabloti: Goldie taka pomiędzy hihi https://lh5.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TY9GgZZc0rI/AAAAAAAABY0/CbhLiErPepo/s512/_CSC0119.JPG ta minka:-D ahahaha uwielbiam Tesiaka! ona ma ciągle takie oczy. i weź jej tu czegoś odmów! paskudka moja kochana :) jest maleńka i bardzo poręczna ;) Goldzia też jest malusia, niewiele od Tesinki wyższa. tylko Johnny taki kolosek :D [quote name='Kisses']No to szoruj po aparat :-D zara :diabloti: obiad gotuję :diabloti: a tak poważnie to dla fanów Tesiaka jestem nawet skłonna zrobić kilka zdjęć ;) za godzinkę będą, wcześniej nie zdążę Quote
Kisses Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Jaga. napisał(a):zara :diabloti: obiad gotuję :diabloti: a tak poważnie to dla fanów Tesiaka jestem nawet skłonna zrobić kilka zdjęć ;) za godzinkę będą, wcześniej nie zdążę Zara to wiesz :diabloti: Kilka zdjęć, łaaaa :loveu: To ja czekam, w ramach oczekiwań ide psa trymować :D Quote
paniMysza Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 wszystkie te psiaki twoje sa takie urocze. i takie zawsze na kupie razem:) Quote
Matyk Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Co za fotty kurcze wiesz Jaga ja te twoje pasożytki mogę 24 ,a dobę oglądać, Quote
Jaga. Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Kisses napisał(a):Zara to wiesz :diabloti: Kilka zdjęć, łaaaa :loveu: To ja czekam, w ramach oczekiwań ide psa trymować :-D zaraz wrzucę kilka fotek ;) jak tam trymowanie? paniMysza napisał(a):wszystkie te psiaki twoje sa takie urocze. i takie zawsze na kupie razem:smile: PaniMysza bo kupy nikt nie ruszy :diabloti: a tak poważnie bo one się kochają bardzo mocno :loveu: żyć bez siebie nie mogą, nawet śpią razem Matyk napisał(a):Co za fotty kurcze wiesz Jaga ja te twoje pasożytki mogę 24 ,a dobę oglądać, pfi :eviltong: to nie są pasożytki :eviltong: to są pasożyciska :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Kisses Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Jaga. napisał(a):zaraz wrzucę kilka fotek ;) jak tam trymowanie? Czekam :loveu: Trymowanie ok, dziele sobie je na kilka razy, bo pies się mniej męczy, i ja. Teraz siedziałam nad kłapciastymi łapkami i nad dupką, która nabrała kształtu i nie wygląda jak szafa 4-drzwiowa :loveu: Quote
Matyk Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 one takie malusie cudniusie że pasożytki ooo :P Quote
Jaga. Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 ona jak mnie widzi to ucieka :diabloti: bo ja jej ciągle daje buziaczki :diabloti::loveu: albo przychodzi i zakłada mi łapki przednie na szyję i się gapi na mnie :loveu: albo mi łapkę kładzie na buzi :loveu: słodzinka moja :loveu::loveu::loveu: Quote
paniMysza Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 lola tak przede mna ucieka;) czasami jak widzi mnie zblizająca sie do niej w podejrzany sposób - warczy i buczy. ale mi nie straszny warczacy potwór! i tak zbuziakuję!:diabloti: Quote
Recommended Posts