Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paniMysza']e no, na elmirke to nie wygląda - delikatnie przytula pieseczna;) a tak na marginesie, bardzo fajna fota.

ooo nie widziałaś innych zdjęć ;) dzięki :)

Posted

paniMysza napisał(a):
tessi jest jak pluszowa zabawka:)

no :) ona jest taka słodziutka :):loveu:

Kisses napisał(a):
Dorwałaś się do programu jakiegoś, widzę :diabloti:

Dajcie jamnika, jamnika więcej:multi:

nie ma :diabloti::diabloti::diabloti:
no nareszcie miałam czas poobrabiać moje fotki i popróbować nowych technik ;)

Posted

[quote name='Foxowa']https://lh4.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TY9GX24RX6I/AAAAAAAABXs/NmDzHxJBqBk/s512/_CSC01171.JPG
Jeziuuu, jakie oczęta :loveu::loveu:

Konrada czy Goldziaka? ;) heheh ;)

[quote name='psyja']ojejuuuuuuuuu jaka Tessi jest maleńka! jakie z niej cudeńko!!!!:loveu::loveu:
a z Johnnego niezły piesek naręczny:diabloti: Goldie taka pomiędzy hihi

https://lh5.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TY9GgZZc0rI/AAAAAAAABY0/CbhLiErPepo/s512/_CSC0119.JPG ta minka:-D ahahaha uwielbiam Tesiaka!

ona ma ciągle takie oczy. i weź jej tu czegoś odmów! paskudka moja kochana :) jest maleńka i bardzo poręczna ;) Goldzia też jest malusia, niewiele od Tesinki wyższa. tylko Johnny taki kolosek :D

[quote name='Kisses']No to szoruj po aparat :-D

zara :diabloti: obiad gotuję :diabloti:
a tak poważnie to dla fanów Tesiaka jestem nawet skłonna zrobić kilka zdjęć ;) za godzinkę będą, wcześniej nie zdążę

Posted

Jaga. napisał(a):
zara :diabloti: obiad gotuję :diabloti:
a tak poważnie to dla fanów Tesiaka jestem nawet skłonna zrobić kilka zdjęć ;) za godzinkę będą, wcześniej nie zdążę

Zara to wiesz :diabloti:
Kilka zdjęć, łaaaa :loveu: To ja czekam, w ramach oczekiwań ide psa trymować :D

Posted

Kisses napisał(a):
Zara to wiesz :diabloti:
Kilka zdjęć, łaaaa :loveu: To ja czekam, w ramach oczekiwań ide psa trymować :-D

zaraz wrzucę kilka fotek ;)
jak tam trymowanie?

paniMysza napisał(a):
wszystkie te psiaki twoje sa takie urocze. i takie zawsze na kupie razem:smile:

PaniMysza bo kupy nikt nie ruszy :diabloti:
a tak poważnie bo one się kochają bardzo mocno :loveu: żyć bez siebie nie mogą, nawet śpią razem

Matyk napisał(a):
Co za fotty kurcze wiesz Jaga ja te twoje pasożytki mogę 24 ,a dobę oglądać,

pfi :eviltong: to nie są pasożytki :eviltong: to są pasożyciska :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Jaga. napisał(a):
zaraz wrzucę kilka fotek ;)
jak tam trymowanie?

Czekam :loveu:
Trymowanie ok, dziele sobie je na kilka razy, bo pies się mniej męczy, i ja. Teraz siedziałam nad kłapciastymi łapkami i nad dupką, która nabrała kształtu i nie wygląda jak szafa 4-drzwiowa :loveu:

Posted

ona jak mnie widzi to ucieka :diabloti: bo ja jej ciągle daje buziaczki :diabloti::loveu:
albo przychodzi i zakłada mi łapki przednie na szyję i się gapi na mnie :loveu: albo mi łapkę kładzie na buzi :loveu:

słodzinka moja :loveu::loveu::loveu:

Posted

lola tak przede mna ucieka;) czasami jak widzi mnie zblizająca sie do niej w podejrzany sposób - warczy i buczy. ale mi nie straszny warczacy potwór! i tak zbuziakuję!:diabloti: