Jaga. Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 o cieszę się bardzo :angryy::angryy::angryy: pielęgnacja nie jest taka straszna jak mi się wydawało że będzie - oba psiaki mają rewelacyjny włos no i oczywiście trzeba o niego dbać ale nie jest to takie strasznie wyczerpujące. przynajmniej jeszcze nie :diabloti: Quote
am-elle Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Jaga gratki !!! stadko ci się powiększa... hahaha mała śliczna.... wstawiaj fotki :mad: Quote
Jaga. Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 dzięki dzięki :) niestety moje baby zjadły kabel od aparatu więc póki nowego nie kupię to muszą wystarczyć te fotki które są na wsteczu Quote
Sylwia K Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 https://lh5.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TXfldg_3kJI/AAAAAAAABGs/4IqQam_2WFY/s640/P1090182.JPG jest prześliczna świetne te fotki na łóżku, jamnisi to prawie wcale nie widać, gdybym nie doczytała, ze to zdjęcia trójeczki to bym nie zwróciła uwagi an to, ze jednak tam jest Quote
Matyk Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 a to wredne małpy hehe, uściskaj je odemnie, no i kawalera też :) Quote
Jaga. Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 [quote name='Sylwia K']https://lh5.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TXfldg_3kJI/AAAAAAAABGs/4IqQam_2WFY/s640/P1090182.JPG jest prześliczna świetne te fotki na łóżku, jamnisi to prawie wcale nie widać, gdybym nie doczytała, ze to zdjęcia trójeczki to bym nie zwróciła uwagi an to, ze jednak tam jest Tessi umie się maskować ;) kiedyś moja mama na nią usiadła :diabloti: [quote name='Matyk']a to wredne małpy hehe, uściskaj je odemnie, no i kawalera też :smile: uściskane i wymiętoszone. następnym razem przyjeżdżaj i uściskaj sobie sam :eviltong::diabloti: Quote
Matyk Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 przyjade przyjade jak się cieplej zrobi, a ja podokańczam niedokończone sprawy to przyjedziemy się z Mefim do was polansować, no i wymęczyć Ci psiaki hehe Quote
Jaga. Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 lans na maxa :diabloti: mnie to co druga osoba zaczepia i mówi że te psy to pewnie drogie były :diabloti: hahahaha czekam więc :diabloti: Quote
*anusia&ajlu* Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Jaga wkoncu cieplo, kiedy wspolny spacerek, kooope lat was nie widzialam :D i moge miziac az nie wymecze mnie nie trzeba prosic :P Quote
Matyk Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 mnie to pytają co to za rasa jak mówie że to grzywek to najcześciej słysze "Ale one łyse są" Quote
Maalwi Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Matyk napisał(a):mnie to pytają co to za rasa jak mówie że to grzywek to najcześciej słysze "Ale one łyse są" hahaha u mnie tak samo i mówią jesczze że Bibi zarośnięta jest ;p Quote
Jaga. Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):Jaga wkoncu cieplo, kiedy wspolny spacerek, kooope lat was nie widzialam :D i moge miziac az nie wymecze mnie nie trzeba prosic :P bardzo chętnie! zapraszam do nas, mamy cudo tereny do biegów, albo my do Was :loveu: tylko powiedz kiedy Matyk napisał(a):mnie to pytają co to za rasa jak mówie że to grzywek to najcześciej słysze "Ale one łyse są" ja też. czasem pytają czemu on nie ogolony. no i zwykle mówią że pp ładniejsze. tylko raz jeden pan mnie zdziwił bo zapytał jaki one mają charakter Maalwi napisał(a):hahaha u mnie tak samo i mówią jesczze że Bibi zarośnięta jest ;p haha mówiłam że chcesz Bibi ogolić ;) Quote
ania90 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Jaga twoje zjadly kabel od aparatu a moj pogryzl se kabel od ladowarki a co chinskich grzywkow to u mnie nie ma ani jednego ale raz spotkalam na wystawie jak byla u mnie i ludzie zdziwieni byli jak moze byc goly pies i czemu go tak brzydko ogolili Quote
mychaaaaa Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Matyk napisał(a):No a mi Mefi przedłużacze 2 pogryzł grrr Honey zjadł pilot od telewizora, obgryzł szafki i zjadł skórzane obicie drzwi wyjściowych - Ania widziała ;) chociaż i tak zrobił mniej szkód niż świnki morskie, które - nie wiem jakim cudem - poprzegryzały wszystkie kable podłączone do prądu i nic im nie jest! I zjadły moją prostownicę do włosów :placz: Quote
Jaga. Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 ło matko jakie litanie zniszczeń :crazyeye: Tessi zalała i wysadziła mojego laptopa :diabloti: poza tym 3 razy zjadła mi ładowarkę do laptopa (chyba chciała mi coś dać do zrozumienia!!), Johnny nic nie zniszczył, Goldie też nie poza tym nieszczęsnym kablem na spółkę z Tessi. znalazłam kabelek na allegro :multi: edit: o przepraszam przypomniałam sobie! Johnny wydłubał mi 2 klawisze z laptopa (!!) jak z rozpędu wskoczył mi na kolanka, a na kolankach był laptop no i sruuuu ;) po klawiszach. Quote
psyja Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 haha no to z mojego Ulinka dobry chłopiec bo na koncie ma tylko 2 ładowarki od kompów :evil_lol: aha no i dodam że Gafelek był straaaaasznym niszczycielem jak był młodziakiem. poobgryzał tapety, pogryzł ściany (narożniki pozjadał), popatroszył wszystkie moje zabawki (a jak nie było co patroszyć np w Barbie to wyrywał włosy:D), wydrapał w drewnianej podłodze z 50 dziur - więcej grzechów nie pamiętam:D [SIZE="1"]ciężko się dziwić moim rodzicom że nie chcieli kolejnego szczeniaka....:diabloti: Quote
Jaga. Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 tylko masochista by wziął kolejnego :diabloti: moi rodzice mają domek, zerokłopotliwego psa a i tak mówią że następnego nie wezmą Quote
psyja Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 w takim razie jesteśmy masochistami:diabloti::evil_lol: Quote
paniMysza Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 moja franka powoli, ale systematycznie zjada nasz fotel wiklinowy, na którym siedzimy przy komputerze:) zastanawiam sie, kto z nas - ja czy michał - pierwsze wyladuje z wielkim łubu du na podłodze, zeby nie powiedzieć na d u p i e;) Quote
Matyk Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 heh no to ja się ciesze że mnie tylko prąd pierdzielnął hehe, raz walnie i po krzyku, jak sobie pomyśle o spadnięciu z fotela to aż mnie tyłek boli hehe :P Quote
paniMysza Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Matyk napisał(a):heh no to ja się ciesze że mnie tylko prąd pierdzielnął hehe, raz walnie i po krzyku, jak sobie pomyśle o spadnięciu z fotela to aż mnie tyłek boli hehe :P ale ilez emocji! zapadnie sie, czy sie nie zapadnie? dziś, czy jutro? ja, czy michał?;) Quote
kalyna Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 To u mnie Ciap obgryzł babci tapetę i była afera na 102 :evil_lol: a potem dał czadu i z babci papci zrobił sandałki w nocy :diabloti: jak mama to widziała to pojechała rano do sklepu i czekała aż otworzą, coby nowe kupić... ale i tak hałas był :shake: nio i jego największy błąd to przegryzienie przedłużacza od lampek na choince. Cud, że go nie zabiło. Ale tak hukło i w oczach mu zaświeciło. Na szczęście mamy bezpieczniki jakieś tam i wyskoczyły i to go uratowało... i więcej nie podszedł... a potem patrzymy i w kontakcie zostały same wtyczki, a kabelki obok... Quote
Jaga. Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 QUOTE=psyja;16558773]w takim razie jesteśmy masochistami:diabloti::evil_lol: psyja ja tu widzę samych masochistów :evil_lol: [quote name='paniMysza']moja franka powoli, ale systematycznie zjada nasz fotel wiklinowy, na którym siedzimy przy komputerze:smile: za dużo kompa Franka widzę kocha komputery tak jak Tessi [quote name='paniMysza']ale ilez emocji! zapadnie sie, czy sie nie zapadnie? dziś, czy jutro? ja, czy michał?;) hahahaha! jak w greckiej tragedii ;) [quote name='kalyna']nio i jego największy błąd to przegryzienie przedłużacza od lampek na choince. Cud, że go nie zabiło. Ale tak hukło i w oczach mu zaświeciło.. łomatko mały kamikadze samobójca! skąd psy biorą takie durne pomysły... Quote
Recommended Posts