Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o cieszę się bardzo :angryy::angryy::angryy:

pielęgnacja nie jest taka straszna jak mi się wydawało że będzie - oba psiaki mają rewelacyjny włos no i oczywiście trzeba o niego dbać ale nie jest to takie strasznie wyczerpujące.
przynajmniej jeszcze nie :diabloti:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki dzięki :) niestety moje baby zjadły kabel od aparatu więc póki nowego nie kupię to muszą wystarczyć te fotki które są na wsteczu

Posted

[quote name='Sylwia K']https://lh5.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TXfldg_3kJI/AAAAAAAABGs/4IqQam_2WFY/s640/P1090182.JPG jest prześliczna

świetne te fotki na łóżku, jamnisi to prawie wcale nie widać, gdybym nie doczytała, ze to zdjęcia trójeczki to bym nie zwróciła uwagi an to, ze jednak tam jest

Tessi umie się maskować ;) kiedyś moja mama na nią usiadła :diabloti:

[quote name='Matyk']a to wredne małpy hehe, uściskaj je odemnie, no i kawalera też :smile:
uściskane i wymiętoszone. następnym razem przyjeżdżaj i uściskaj sobie sam :eviltong::diabloti:

Posted

przyjade przyjade jak się cieplej zrobi, a ja podokańczam niedokończone sprawy to przyjedziemy się z Mefim do was polansować, no i wymęczyć Ci psiaki hehe

Posted

lans na maxa :diabloti: mnie to co druga osoba zaczepia i mówi że te psy to pewnie drogie były :diabloti: hahahaha

czekam więc :diabloti:

Posted

Matyk napisał(a):
mnie to pytają co to za rasa jak mówie że to grzywek to najcześciej słysze "Ale one łyse są"

hahaha u mnie tak samo i mówią jesczze że Bibi zarośnięta jest ;p

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
Jaga wkoncu cieplo, kiedy wspolny spacerek, kooope lat was nie widzialam :D
i moge miziac az nie wymecze mnie nie trzeba prosic :P

bardzo chętnie! zapraszam do nas, mamy cudo tereny do biegów, albo my do Was :loveu: tylko powiedz kiedy

Matyk napisał(a):
mnie to pytają co to za rasa jak mówie że to grzywek to najcześciej słysze "Ale one łyse są"

ja też. czasem pytają czemu on nie ogolony. no i zwykle mówią że pp ładniejsze.
tylko raz jeden pan mnie zdziwił bo zapytał jaki one mają charakter

Maalwi napisał(a):
hahaha u mnie tak samo i mówią jesczze że Bibi zarośnięta jest ;p

haha mówiłam że chcesz Bibi ogolić ;)

Posted

Jaga
twoje zjadly kabel od aparatu a moj pogryzl se kabel od ladowarki

a co chinskich grzywkow to u mnie nie ma ani jednego ale raz spotkalam na wystawie jak byla u mnie i ludzie zdziwieni byli jak moze byc goly pies i czemu go tak brzydko ogolili

Posted

Matyk napisał(a):
No a mi Mefi przedłużacze 2 pogryzł grrr

Honey zjadł pilot od telewizora, obgryzł szafki i zjadł skórzane obicie drzwi wyjściowych - Ania widziała ;)
chociaż i tak zrobił mniej szkód niż świnki morskie, które - nie wiem jakim cudem - poprzegryzały wszystkie kable podłączone do prądu i nic im nie jest! I zjadły moją prostownicę do włosów :placz:

Posted

ło matko jakie litanie zniszczeń :crazyeye:

Tessi zalała i wysadziła mojego laptopa :diabloti: poza tym 3 razy zjadła mi ładowarkę do laptopa (chyba chciała mi coś dać do zrozumienia!!), Johnny nic nie zniszczył, Goldie też nie poza tym nieszczęsnym kablem na spółkę z Tessi.

znalazłam kabelek na allegro :multi:

edit: o przepraszam przypomniałam sobie! Johnny wydłubał mi 2 klawisze z laptopa (!!) jak z rozpędu wskoczył mi na kolanka, a na kolankach był laptop no i sruuuu ;) po klawiszach.

Posted

haha no to z mojego Ulinka dobry chłopiec bo na koncie ma tylko 2 ładowarki od kompów :evil_lol:

aha no i dodam że Gafelek był straaaaasznym niszczycielem jak był młodziakiem. poobgryzał tapety, pogryzł ściany (narożniki pozjadał), popatroszył wszystkie moje zabawki (a jak nie było co patroszyć np w Barbie to wyrywał włosy:D), wydrapał w drewnianej podłodze z 50 dziur - więcej grzechów nie pamiętam:D
[SIZE="1"]ciężko się dziwić moim rodzicom że nie chcieli kolejnego szczeniaka....:diabloti:

Posted

moja franka powoli, ale systematycznie zjada nasz fotel wiklinowy, na którym siedzimy przy komputerze:) zastanawiam sie, kto z nas - ja czy michał - pierwsze wyladuje z wielkim łubu du na podłodze, zeby nie powiedzieć na d u p i e;)

Posted

heh no to ja się ciesze że mnie tylko prąd pierdzielnął hehe, raz walnie i po krzyku, jak sobie pomyśle o spadnięciu z fotela to aż mnie tyłek boli hehe :P

Posted

Matyk napisał(a):
heh no to ja się ciesze że mnie tylko prąd pierdzielnął hehe, raz walnie i po krzyku, jak sobie pomyśle o spadnięciu z fotela to aż mnie tyłek boli hehe :P

ale ilez emocji! zapadnie sie, czy sie nie zapadnie? dziś, czy jutro? ja, czy michał?;)

Posted

To u mnie Ciap obgryzł babci tapetę i była afera na 102 :evil_lol:
a potem dał czadu i z babci papci zrobił sandałki w nocy :diabloti: jak mama to widziała to pojechała rano do sklepu i czekała aż otworzą, coby nowe kupić... ale i tak hałas był :shake:

nio i jego największy błąd to przegryzienie przedłużacza od lampek na choince. Cud, że go nie zabiło. Ale tak hukło i w oczach mu zaświeciło. Na szczęście mamy bezpieczniki jakieś tam i wyskoczyły i to go uratowało... i więcej nie podszedł... a potem patrzymy i w kontakcie zostały same wtyczki, a kabelki obok...

Posted

QUOTE=psyja;16558773]w takim razie jesteśmy masochistami:diabloti::evil_lol:

psyja ja tu widzę samych masochistów :evil_lol:

[quote name='paniMysza']moja franka powoli, ale systematycznie zjada nasz fotel wiklinowy, na którym siedzimy przy komputerze:smile:
za dużo kompa Franka widzę kocha komputery tak jak Tessi

[quote name='paniMysza']ale ilez emocji! zapadnie sie, czy sie nie zapadnie? dziś,
czy jutro? ja, czy michał?;)

hahahaha! jak w greckiej tragedii ;)

[quote name='kalyna']nio i jego największy błąd to przegryzienie przedłużacza od lampek na choince. Cud, że go nie zabiło. Ale tak hukło i w oczach mu zaświeciło..

łomatko mały kamikadze samobójca! skąd psy biorą takie durne pomysły...