Jaga. Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 [quote name='kalyna']Bo mój Ciap to nie lubi się uczyć, i wielka udręka jak ma coś zrobić, a najchętniej to dawać mu smaki za nic... Tessi też nie lubi się uczyć. owszem uczy się, szybko łapie ale nie lubi tego. za to Johnny to tytan pracy on jak codziennie nie poćwiczy to jest nie do wytrzymania [quote name='evel']Widzę, że mam tyły :evil_lol: A jak sucze relacje się układają? ;-) hehe ;) póki co bardzo dobrze. Tessi jest wspaniała do psów, poza tym bardzo posłuszna więc na początku jej się wytłumaczyło że nie wolno na Goldie szczekać no i już był spokój. teraz Tessi kocha Goldisię, daje jej buziaki i chce się z nią bawić, Goldzia jeszcze trochę niepewna, ale już coraz bezpieczniej się czuje przy Tesce. mam nadzieję że takie dobre relacje zostaną, trochę mam obawy co będzie jak Goldie dorośnie, ale myślę że będzie dobrze [quote name='Illusion']Gratuluję trzeciego psa! :multi: Śliczna mała :smile:. dziękuję :) [quote name='mychaaaaa']możeee za jakiś dłuuuuuższy czas pp? :diabloti: Jaga! A może łyse łyse... to... nagi pies peruwiański? :diabloti: startowałybyśmy razem w V grupie :diabloti: HAHAHA o nigdy w życiu. sąsiad w Wawie miał dwa peruwiany o za przeproszeniem fuj ;) wspaniale psy ale taaaaaaakie brzydaśne ;) mychaaaaa ja myślę że powinnaś wziąć sukę pp. do kompletu ;) łysą już masz [quote name='Ilka21']Jaga widzisz to i tak moja Lala by ci nie pasowała bo ona porasta no ale efektowniejsza, coś za coś ;-) jakoś bym przeżyła ;) na pewno łyse łyse są wygodniejsze, mocno porastające za to ładniejsze. no ale nie można mieć wszystkiego ;) Quote
mychaaaaa Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Jaga. napisał(a):mychaaaaa ja myślę że powinnaś wziąć sukę pp. do kompletu ;) łysą już masz Ale to za dłuższy czas. Najlepiej jeśli wystawy dobrze nam pójdą z Hanim - będę miała punkt zaczepienia, że chcę drugiego psa na wystawy, że jakoś nam idzie, że damy radę... bo tak to mnie mój Michał z domu wyrzuci z trzema psami a rodzice następnie wydziedziczą, bo ledwo Hanisa przeżyli i dopiero zaczynają go akceptować, gdy przyjeżdżamy do nich albo oni do nas :eviltong: Quote
Jaga. Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 ja to się moimi nie przejmuję zupełnie bo i wydziedziczać mnie za bardzo z czego nie mają :eviltong: a teściowie ciągle myślą że mam jednego psa :eviltong: jeszcze Michał zmięknie ;) zobaczysz, jak zobaczy że sobie świetnie radzicie z treningami i wystawami to sam pojedzie po trzeciego ;) Quote
mychaaaaa Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Jaga. napisał(a):jeszcze Michał zmięknie ;) zobaczysz, jak zobaczy że sobie świetnie radzicie z treningami i wystawami to sam pojedzie po trzeciego ;) taaaa :D akurat! Ale się nakręciłam na grzywka pp! :loveu: Jaga! To przez Ciebie! i przez Ulego Ani! i Bibi Malwiny... i Lucyferka Darii! Dlaczemu wszyscy znajomi biorą takie pięknie powderki?! ;) Quote
psyja Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 hihi bo to wszyscy tak nawzajem się nakręcają! za to foty Goldie i Johnnego nakręciły moją mame na drugiego grzywa:D nie mogła się przestać zachwywać jak fajnie że dwie grzywki masz;) Quote
Sylwia K Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 hehe ach ci mężowie, mój tez nie chciał drugiego ale po wizycie w hodowli już mówił "może jeszcze samczyka jakiegoś sobie sprawimy' hehehehehe Quote
Jaga. Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 mychaaaaa napisał(a):Ale się nakręciłam na grzywka pp! :loveu: Jaga! To przez Ciebie! i przez Ulego Ani! i Bibi Malwiny... i Lucyferka Darii! Dlaczemu wszyscy znajomi biorą takie pięknie powderki?! ;-) bo powderki są najpiękniejsze :diabloti: hahahahah :diabloti: ja kiedyś będę miała łyska bo łyski też są cudne, zwłaszcza takie w Lailuchowym typie mi się podobają (te uszy!!:loveu:) ale piękny pp o zadbanym włosie też zapiera dech w piersiach. tak jak mi Bibi w Drzonkowie. albo Uli i Koleś w Legionowie... no mogłabym wymieniać bez końca :loveu::loveu::loveu: psyja napisał(a):za to foty Goldie i Johnnego nakręciły moją mame na drugiego grzywa:D nie mogła się przestać zachwywać jak fajnie że dwie grzywki masz;) hahahahaa :) żeby moja mama taka była. pozazdrościć! ale opowiem Ci szczerze nie wiem czy to tak tylko u mnie ale Goldie i Johnny dogadują się zupełnie inaczej niż Johnny-Tessi i Tessi-Goldie. nie lepiej po prostu inaczej, widzę taką jedność gatunkową. często robią to samo a Tessi siedzi i patrzy na nich jak na świrów ;) albo odwrotnie :diabloti: Sylwia K napisał(a):hehe ach ci mężowie, mój tez nie chciał drugiego ale po wizycie w hodowli już mówił "może jeszcze samczyka jakiegoś sobie sprawimy' hehehehehe hahhaa skąd ja to znam!! mój mąż to samo, a jak zobaczył Goldie na żywo to aż go nie poznałam... oszalał :diabloti: on uwielbia Tessi i Johnego, chodzi z nimi na spacery, kąpie, szkoli, karmi ale na ich wodok tak nie świrował :diabloti: Quote
makot'a Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Witam się wreszcie z wesołą gromadką :) Bywam tu już od kilku dni, próbując przekopać się przez wszystkie strony tematu...ogląda i oglądam i usiłuję dopatrzeć się drugiego grzywacza, ale ciągle widzę tylko Johnny'ego. I nie wiem, czemu tak się dzieje - nie jestem specem od chińskich grzywaczy, ale raczej bym ich odróżniła od siebie :P No i sama nie wiem - są dwa przecież, czemu widzę tylko jednego? :D A'propos czekam na te fotki z medalem! Jamniczka jest taka drobniusieńka, przesłodka! Nigdy w życiu nie widziałam jamnika o marmurkowej maści - ale to pewnie dlatego, że znawcą jamników również nie jestem... :) Pozdrawiam. Quote
Jaga. Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 hahaha prosze bardzo zaraz będzie medal i dwa grzywacze ;) jamników merle jest mało i często ludzie uświadamiają mi że mam kundelka a nie jamnika :D Quote
paniMysza Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 [quote name='Jaga.']HAHAHA o nigdy w życiu. sąsiad w Wawie miał dwa peruwiany o za przeproszeniem fuj ;) wspaniale psy ale taaaaaaakie brzydaśne ;) jakoś bym przeżyła ;) na pewno łyse łyse są wygodniejsze, mocno porastające za to ładniejsze. no ale nie można mieć wszystkiego ;) a mi sie najbardziej podobaja łyse łyse:) i poruwiany i xolo też. przesliczne! chociaż grzywacze piekniejsze:) Quote
Jaga. Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 peruwian i xolo... brrrr... :diabloti: mi się podobają łyse takie nie przesadnie łyse ale też nie przesadnie owłosione. a to moje baby wspólnie mordujące pluszaka i wspólny sen (nie podglądaj!) i cała trójka Quote
Jaga. Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 dzieciaki ćwiczą do you can dance ;) i padli ;) Quote
psyja Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 https://lh6.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TYdyOh2EAeI/AAAAAAAABO8/Cna1fCYkePQ/s512/_CSC0047%20%282%29.JPG haha super ta fota:D i bardzo fajny medal!!! podoba mi się;) Quote
makot'a Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Ooo są dwa! :D Choć ja nadal nie wiem, czy faktycznie widziałam tylko jednego, czy ja ich po prostu nie rozróżniam... ;) Johnny'emu do twarzy z medalem. Quote
paniMysza Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 jak ładnie razem tańcza i śpią!:) piekny medal dla pieknego pieska:) foty twoich psów, gdyby nie to, że jest kolorowe tło, wygladaja jak czarno - białe;) Quote
mychaaaaa Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Świetna z nich para :loveu: dwa mopy hahaha :D A Johnnemu medal podpasował pod kolor futerka ;) Godie ma śmieszne jedno oczko! takie meeega :D Quote
Jaga. Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 [quote name='psyja']https://lh6.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TYdyOh2EAeI/AAAAAAAABO8/Cna1fCYkePQ/s512/_CSC0047%20%282%29.JPG haha super ta fota:-D i bardzo fajny medal!!! podoba mi się;-) muszę przyznać że medale były bardzo fajnie i pomysłowo zrobione :) psyja zapraszam do Zielonej Góry we wrześniu ;) makot'a;16538580 napisał(a):Ooo są dwa! :D Choć ja nadal nie wiem, czy faktycznie widziałam tylko jednego, czy ja ich po prostu nie rozróżniam... ;) Johnny'emu do twarzy z medalem. dziękuję :) być może widziałaś jednego, Goldie jest u nas od niedawna [quote name='paniMysza']jak ładnie razem tańcza i śpią!:smile: piekny medal dla pieknego pieska:smile: foty twoich psów, gdyby nie to, że jest kolorowe tło, wygladaja jak czarno - białe;-) dziękuję :) hihi tak to jest jak się ma psy w kolorze black&white. chociaż Tessi ma trochę brązu a Goldie kremu Quote
Jaga. Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 [quote name='mychaaaaa']Świetna z nich para :loveu: dwa mopy hahaha :D A Johnnemu medal podpasował pod kolor futerka ;) Godie ma śmieszne jedno oczko! takie meeega :D mopy hahaha :diabloti: w takim razie Goldie musi dostawać same złote medale pod kolor złotych refleksów na futrze hahaha :diabloti: szkoda że na zdjęciu tego tak nie widać jaki ona ma fajowy kolor sierści oczko Goldie ;) jak idziemy na spacer to każdy na ulicy się nim zachwyca, że takie śliczne i jeszcze jedna fotka Goldie ;) zrobiona przez Kasię i Piotra w hodowli Quote
Matyk Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 hehe śliczne foty tych twoich paskudków hehe, ... podziel się :P , przyznam szczerze że myślałem że mała bardziej czarna hehe widzę że relacja Goldie Tessi na bieżąco się poprawia, i wogóle. Quote
paniMysza Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 a na tym zdjęciu z hodowli wyglada jakby była olbrzymia:) Quote
Jaga. Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Matyk napisał(a):hehe śliczne foty tych twoich paskudków hehe, ... podziel się :P nie :eviltong::eviltong::eviltong: albo wiesz co bierz całą trójkę :eviltong: dodam wyprawkę i tysiąc euro :eviltong: zdjęć nie będzie póki co bo baby zjadły kabel od aparatu - współpraca poszła im świetnie :angryy: Matyk napisał(a):przyznam szczerze że myślałem że mała bardziej czarna hehe widzę że relacja Goldie Tessi na bieżąco się poprawia, i wogóle. mała jest takim trikolorkiem, nie jest czarna relacje się poprawiają zwłaszcza od strony Goldie - Tessi przestaje być taka przerażająca ;) paniMysza napisał(a):a na tym zdjęciu z hodowli wyglada jakby była olbrzymia:) no! to prawda! ja też myślałam że jest duża a to taka mała pindka, od Johnego niższa z 6 cm jak nie więcej Quote
kalyna Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 No to Jaga ciesz się, że współpraca całą gębą :lol: Ale taka św 3 u ciebie to fajna jest :) mnie mimo wszystko przeraża ta cała pielęgnacja... bo przy moich to za dużo roboty nie ma :) Quote
Recommended Posts