Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie piękne zdjęcia! To pewnie dlatego, że modelka boska :grins:

http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-08/6f80f6bb.jpg moja tez tak robi, a gdyby umiała mówić, to pewnie powiedziałaby: "Na co się gapisz? Głaskaj pieska!" :lol:

Zmniejszcie sobie zdjęcia na poprzedniej stronie albo zamieńcie na linki, bo foty są ogromnie i jak jakiś mod tu zajrzy to będzie raban, bo foty mogą mieć max 640x480 ;) Swoją drogą, taki kolorowy jamnik na takim czystym tle jak np. tu: http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-08/f1738f9a.jpg wygląda przegenialnie :loveu:

Posted

o masz ale mnie zmyliło, myślałam że Rudy. śliczna panienka, ja tak w amstaffach nie bardzo siedzę to i po wyglądzie nie odróżniam panienki od pana :D

Posted

na szczęście już się znalazł :)
mam jakieś nowe fotki zniesmaczonej królewny paradującej w gaciach (które mi się dziwnie kojarzą :D głównie przez dziurkę na ogon :oops: ) więc może sobie je darujemy ;) po niedzieli będą wyniki z wystawy i piękne zdjęcia bo jedzie z nami zaprzyjaźniona cioteczka która robi cuda z aparatem :)

Posted

Tak, gacie są beeee.... :evil_lol: Shinie pod koniec cieczki dopiero skonstruowałam gatki bez dziurki z jakichś starych damskich niby bokserek bez gumki i dopiero one się sprawdziły na tej mojej bestii :lol:.
Wystawiacie się teraz? :razz: Chętnie zobaczę jak mała sobie radzi :loveu:

Posted

*Monia* napisał(a):
Wystawiacie się teraz? :razz: Chętnie zobaczę jak mała sobie radzi :loveu:

o masz kolejna osoba przed którą się skompromituję :D :D :D

Smile of Red Witch napisał(a):
Gdzie się wystawiacie??

w Piotrkowie Trybunalskim w niedzielę

a jeśli chodzi o gacie cieczkowe to nie jest tak źle, mała je nosi, ale nie jest zadowolona. grunt że nie zdejmuje i się nie wścieka :diabloti:

Posted

Fajna sesja zdjęciowa ślicznotki ! :loveu:
Będę trzymać kciuki za wystawę :)

Mam nadzieję, że w Warszawie będziecie się wystawiać swoją drogą, chciałabym zobaczyć panienkę na żywo ;)

Posted

dzięki za kciuki :loveu: oczywiście że będziemy się wystawiać na warszawskiej, to będzie nasz pierwszy raz w młodzieży, mam tremę :D na razie się doszkalamy w baby i szczeniąt :D