Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaga. napisał(a):
dziękuję :) bardzo jestem dumna z tego srebra i z mojego sreberka też ;)
fotek nie mam ale bardzo piękne fotki są na drugim forum

Na drugim forum co prawda nie piszę, ale chętnie zajrzę :) I jak widać - Johnny jest boski :loveu: hihi samo imię do czegoś zobowiązuje ;)

Posted

oki na Waszą odpowiedzialność ;) mam nadzieję że właścicielka zdjęć się nie pogniewa ;)

a to forumowa Caelestis spacerująca z Johnusiem ;)

zdjęcia z medalem będą niebawem ;)

Posted

fajniutki jest :loveu:
https://lh3.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TXfBP8MoUiI/AAAAAAAABFo/sOAGYlPJFxw/DSC_4586.JPG

a ostatnio stwierdzilam ze moja Ajlu nie lubi jamnikow...same suki u nas sa na okolo i to takie wredniaste i Ajlu nie pasuje ze chodza po jej podworku a nawet ostatnio na samca sie obrazila ktorego wczesniej lubila;) nie wiem co sie jej stalo, chyba starzeje sie i w glowie coraz mniej mozgu ma :/ ale za to na wieksze psy lepiej reaguje, chyba nigdy jej nie zrozumiem..

Posted

ech jamniki... niektóre są naprawdę podłe... np Dakota moich rodziców :diabloti::loveu: ile razy ona się już z Johnnym prała... ale oboje tacy że nie popuszczą no i jest bitka

Tessi lubi większość psów, bardzo dużych się boi ale to też nie ma reguły - np lubi labki sąsiadów ale donka sąsiadki już nie.
dziwaczka ;)

Posted

[quote name='Jaga.']ech jamniki... niektóre są naprawdę podłe... np Dakota moich rodziców :diabloti::loveu: ile razy ona się już z Johnnym prała... ale oboje tacy że nie popuszczą no i jest bitka

Tessi lubi większość psów, bardzo dużych się boi ale to też nie ma reguły - np lubi labki sąsiadów ale donka sąsiadki już nie.
dziwaczka ;)[/QUOTE]

podłe to moze by nie byly jaby mialy normalnych wlascieli;) u nas tych pseudo jamnikow jest od groma... :/
mamy tylko jedne szorsciaki z rodowodem i sa bardzo fajne, ogarniete i jakos Ajlu do nich nic nie ma;)
oj dziwaczka... jak ty na księżniczke mowisz :loveu:

Posted

oj wiem oj wiem ;)
jutro postaram się kilka fot wrzucić, ostatnio nie dość że nie mam na nic czasu to jeszcze dopadł mnie zdjeciowstręt
dziś dwa śmierdzielki wyprałam więc można im foty robić ;)

Posted

jaki Johnny duży przy Tessiaku! no i jaśniutki sie chłopiec zrobił:)
super oboje wyglądają:loveu:

tylko żeby tak częściej foty były.........:eviltong: