mychaaaaa Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 A może jakieś fotki z wystawy! :D Gratuluję sreberka :) Quote
Jaga. Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 dziękuję :) bardzo jestem dumna z tego srebra i z mojego sreberka też ;) fotek nie mam ale bardzo piękne fotki są na drugim forum Quote
mychaaaaa Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Jaga. napisał(a):dziękuję :) bardzo jestem dumna z tego srebra i z mojego sreberka też ;) fotek nie mam ale bardzo piękne fotki są na drugim forum Na drugim forum co prawda nie piszę, ale chętnie zajrzę :) I jak widać - Johnny jest boski :loveu: hihi samo imię do czegoś zobowiązuje ;) Quote
Jaga. Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 no ba ;) ja na tamtym forum też mało piszę ale lubie sobie poczytać i pooglądać fotki - takie cudne grzyweczki tam są Quote
*anusia&ajlu* Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 ja tez, ja tez chce foty!!! a i gratki dla Johnnego!!! :multi: jakies fotki z medalem by sie przydaly :) Quote
paniMysza Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 ja nie widziałam fot. mozesz jakies wziac z drugiego forum i wstawic u siebie?:) Quote
Jaga. Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 oki na Waszą odpowiedzialność ;) mam nadzieję że właścicielka zdjęć się nie pogniewa ;) a to forumowa Caelestis spacerująca z Johnusiem ;) zdjęcia z medalem będą niebawem ;) Quote
Jaga. Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 na dobry początek złota medalistka, Zwycięzca i CWC - VENA Ju-Lin - suka mojego wujka - Drzonków 2011 Quote
*anusia&ajlu* Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 fajniutki jest :loveu: https://lh3.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TXfBP8MoUiI/AAAAAAAABFo/sOAGYlPJFxw/DSC_4586.JPG a ostatnio stwierdzilam ze moja Ajlu nie lubi jamnikow...same suki u nas sa na okolo i to takie wredniaste i Ajlu nie pasuje ze chodza po jej podworku a nawet ostatnio na samca sie obrazila ktorego wczesniej lubila;) nie wiem co sie jej stalo, chyba starzeje sie i w glowie coraz mniej mozgu ma :/ ale za to na wieksze psy lepiej reaguje, chyba nigdy jej nie zrozumiem.. Quote
Jaga. Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 ech jamniki... niektóre są naprawdę podłe... np Dakota moich rodziców :diabloti::loveu: ile razy ona się już z Johnnym prała... ale oboje tacy że nie popuszczą no i jest bitka Tessi lubi większość psów, bardzo dużych się boi ale to też nie ma reguły - np lubi labki sąsiadów ale donka sąsiadki już nie. dziwaczka ;) Quote
Sylwia K Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 https://lh6.googleusercontent.com/_kbf6atLhTyw/TXfBJqlEqeI/AAAAAAAABFc/eQpsVvP1e4Y/DSC_4590.JPG ale śliczny :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Jaga.']ech jamniki... niektóre są naprawdę podłe... np Dakota moich rodziców :diabloti::loveu: ile razy ona się już z Johnnym prała... ale oboje tacy że nie popuszczą no i jest bitka Tessi lubi większość psów, bardzo dużych się boi ale to też nie ma reguły - np lubi labki sąsiadów ale donka sąsiadki już nie. dziwaczka ;)[/QUOTE] podłe to moze by nie byly jaby mialy normalnych wlascieli;) u nas tych pseudo jamnikow jest od groma... :/ mamy tylko jedne szorsciaki z rodowodem i sa bardzo fajne, ogarniete i jakos Ajlu do nich nic nie ma;) oj dziwaczka... jak ty na księżniczke mowisz :loveu: Quote
Jaga. Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 każda książęca krew musi mieć w sobie coś z dziwactwa ;) no ale księżnisia jest tylko jedna ;) Quote
Izabela124. Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Gratuluję srebra :) Zdecydowanie za mało wstawiasz zdjęć Quote
Jaga. Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 dzięki :) a co do zdjęć to zgadzam się ale ostatnio kilka wyjazdów i praca i czasu zabrakło na fotki Quote
kalyna Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Jaga. napisał(a):a jakoś tak ;) nie ładnie, oj nie ładnie :) Quote
Jaga. Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 oj wiem oj wiem ;) jutro postaram się kilka fot wrzucić, ostatnio nie dość że nie mam na nic czasu to jeszcze dopadł mnie zdjeciowstręt dziś dwa śmierdzielki wyprałam więc można im foty robić ;) Quote
ania90 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 psiaczek piekny:) no chociaz wiecej fot by nie zaszkodzilo :eviltong: Quote
Jaga. Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 grunt to wygoda ;) (do tego transporterka to on musi wpełzać) w czułym uścisku ;) proszę bardzo wedle życzenia zdjęcia ;) Quote
psyja Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 jaki Johnny duży przy Tessiaku! no i jaśniutki sie chłopiec zrobił:) super oboje wyglądają:loveu: tylko żeby tak częściej foty były.........:eviltong: Quote
Recommended Posts