Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maluchy maja 7 tygodni
tez bylam wczoraj u Ilony i u maluchow:loveu:
z Boo smiac mi sie chcialo, nie wiedzial co to jest i tylko po lozkach lazil, no chyba ze jak tylko jeden robak podchodzil do Boo to z checia by sie pobawil, ale jak reszta zaczynala biec w strone Boo to uciekal i warczal, wskakiwal na lozko i obserwowal z gory maluchy hahaha taki odwazniak z niego;)
maluchy urocze, prawie sie zlamalam ale jak sobie pomyslalam ze mama by mnie wymeldowala to mi minelo :evil_lol: hahaha
a ty bylas z Johnnym?

Posted

Wspaniałe maluuszki ! .;)
Zabujałam się w Lovelasku . :)
Na zdjęciach udają słodkie i sobie śpią, a z tego co słyszałam, to niezłe z nich rozrabiaki.:evil_lol:
PS. Jaga, robisz wspaniałe zdjęcia. ;)

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):

a ty bylas z Johnnym?

nie, byłam sama bo Johnny uwielbia wszystko co się rusza i bałam się że je zamęczy albo zagniecie. ale może jak maluchy podrosną jeszcze z 2-3 tygodnie to i Johnego zabiorę.
to Boo widzę taki odważniak jak tata Bodek ;) hahah ;)
Ciebie też tak panny z miotu B wylizały? ja miałam mokre ręce i rękawy tak mnie dopadły :D o buzi to nie wspomnę... ;)

darii_iia napisał(a):
Wspaniałe maluuszki ! .;-)
Zabujałam się w Lovelasku . :smile:
Na zdjęciach udają słodkie i sobie śpią, a z tego co słyszałam, to niezłe z nich rozrabiaki.:evil_lol:
PS. Jaga, robisz wspaniałe zdjęcia. ;-)

to są małe lizawkowe hieny hahahaha dwa na bucie, jeden z tyłu ciągnie mnie za koszulkę, czwarty obryza mi palce a piaty suwak w kamizelce :D ledwo przeżyłam ;)
ale maluchy są świetne, widać że każde ma inny charakter, po prostu są kosmicznie fajne. najbardziej mi się śmiać chciało jak wszystkie pięć mi się uwaliło na nogach i jak chciałam wstać to zaczęłam zdejmować, zdjęłam jednego, zdejmuję drugiego a ten pierwszy włazi mi na kolana, po prostu się nie dało wstać i musiałam z nimi tak siedzieć ;)
no dobra - chciałam ;)
Lovelas i Playboy są fajniutcy, obu bardzo smakowały moje palce

dzięki, Ty też robisz super fotki, byłam w galerii, oglądałam joraska :)
jednak co stałka 50mm to stałka ;) widziałam że masz canonowską pięćdziesiątkę

Posted

Hehe. Szczeniaki są naprawdę przesłodkie. Ale to tylko wygląd zewnętrzy w środku, to istne zło, które chce Ci wszystko pogryźć ale ja kocham psiaki za to wszystko. :)
Dziękujemy. Ja, to tam jeszcze mojej obecnej lustrzanki zbytnio do końca nie opanowałam gdy będę mieć jakiś czas wolnego i jeśli będzie mi się chciało, to wezmę tą instrukcję i doczytam, to i owo. ;)

Posted

Matyk pamiętam... tylko czasu nie miałam. ale jutro coś tam naskrobię ;)
Daria ja też bez instrukcji ;) szczerze mówiąc to ja swoją przeczytałam ale nic z niej nie zrozumiałam hahah...

Posted

buhahahaha dziobaski... jeszcze żyją :diabloti:
wczoraj się zarpaliśmy z Johnnym, szarpał się z zapałem i nawet (po raz pierwszy w życiu) przyniósł mi szarpak (dwa razy!). byłam z niego taka dumna i taka szczęśliwa... ja mam jamniora ktory ma świra na punkcie przeciągania i sam mi pakuje do ręki sznur tylko po to żeby się z nią poszarpać, wyuczyłyśmy się aportu na szarpak i chodzenia przy nodze... także taki prezent od Johnego dużo dla mnie znaczy :) bo on wogóle niezainteresowany był szarpaniem. ale Tessi też późno zaczęła się nim interesować więc myślę że jeszcze dużo przed nami.
kupiłam im aport i powzięłam ambitny plan nauczyć Johnego aportu regulaminowego metodą Johna Fishera :diabloti: buahahaha (śmiech grozy) :diabloti:
no więc na razie jesteśmy na etapie dotykania koziołka albo brania go w pysk i niesienia do swojego legowiska celem żucia. a co tam, niech ma ;) póki się zaczyna uczyć to niech sobie pożuje, grunt żeby się z koziołkiem oswoił

koziołek musiałam zamówić przez internet bo u nas na zadupiu świata nie było... w jednym sklepie Pani spojrzała na mnie jakbym chciała kupić od niej zarodki małpy (mrożone) a w drugim koziołek kosztował 25zł.
kocham prowincję :eviltong:

Posted

mój mały tez jakoś do szarpania niechętny ale powoli powoli tez do przodu, hehe a dziś mi kabel obgryzł (2 w tym tygodniu) :( co mnie dość mocno wkurza bo za grosz nie moge go tego oduczyć a obgryza tylko przedłużacze eh, a nie przyjemnym jest uczucie popoeszczenia prądem :/
Super że się uczycie hehe wiesz jamniory są mega mądre i mega chętne grzywki mega mądre i chętne choć jak patrzę na Mefiego to dochodze do wniosku że są chętne jak im się pokaże jedzenie hehe