Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

psyja napisał(a):
ooo i to jak... szczególnie jak skoczy takie 43kg na gołe nogi i i się 'przytuli' (wbije pazury):shake: koleżanka,, która była Gafla miłością pare lat temu, ma do dzisiaj nogi w bliznach

Gafel tyle aż waży?! Mój wydaje się większy od goldenów i waży tylko 25kg (zdziwiłam się aż). Ale on ma bardzo dużo długiego futra.

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaga. napisał(a):
nie wyrobię :D :D :D :D :D

ale ja mam fotki nie z krycia ani z gwałtów, tylko z MIŁOŚCI ;) która pokonuje każdą przeszkodę.
generalnie to pilnowałam żeby Johnny nie szalał po Tessi, bo to taka sierota że nie mógł trafić i by jej w końcu łysy placek na plecach wytarł :D

z miłości która pokonuje każda przeszkodę?:grin::grin::grin::grin:
w takim razie wprowadziłaś mnie w błąd i wypaliłam tu z taka fotą!:oops:

Posted

- ej gdzie on poszedł...?

nie to nie, pójdę się wytarzać!

albo nie! sama cie wezmę buahahahaha!!!!

teraz czekamy, niebawem zrobię Johnemu USG i zobaczymy czy zaszedł :D

Posted

Jaga muwis przedstawia dramatyczną historię pt "miłość pokona każdą przeszkodę czyli ten transporterek wcale nie jest za mały"

błagam zabierz go....

wynoś się, to moje!

Posted

Jaga. napisał(a):
ten kocyk jest super, na wierzchu polarek a pod spodem cerata więc spokojnie go zabieramy na wystawy i się rozkładamy na ziemi

No właśnie wiem, miałam go już w 'koszyku' i odłożyłam głupia ;(

Posted

Iza. napisał(a):
No właśnie wiem, miałam go już w 'koszyku' i odłożyłam głupia ;(

ooo to żałuj.... u nas się sprawdza super. co prawda jak ja go kupowałam to on był w zestawie nie sam, ale i tak warto było go wziąć.

Posted

psyja napisał(a):

nie, to ten transporter jest taki mały :D :D :D on był kupowany z myślą o jamniku

paniMysza napisał(a):
w takim małym transporterku razem sie mieszczą?:smile:

do tej pory to było królestwo Tessi, jak jej dokuczył to ona się tam chowała bo transporter mały i on tam się nie mieścił.
no ale jak miłość go przypiliła to okazało się że dał radę :D

Posted

cud miłości ;)

:laola: [B]zdaliśmy wczoraj testy predyspozycji na psa terapeutę [/B]:laola:

byliśmy wczoraj na testach i Boski Johnny Innowacja został kandydatem na psa terapeutę :loveu: mój aniołek kochany :loveu:

Ilona bardzo dziękuję Ci za Johnego, to wspaniały materiał do pracy, cieszę się że nie pomyliłam się w jego ocenie jak go wybierałam i dziękuję że mógł trafić właśnie do mnie - doskonale zsocjalizowany, o świetnej psychice. praca nad nim i z nim to wielka przyjemność :)

niedługo rozpoczynamy szkolenie i mam nadzieję że to będzie dla nas świetna przygoda, sposób na zacieśnienie więzi międzygatunkowych, mam też nadzieję że Johnny sprawdzi się jako terapetua i że będzie wywoływał uśmiech na buziach dzieciaków :)

tak się śmialiśmy z mężem (też był na testach) że Johnny to najbardziej sprzedajny pies świata. jak zobaczył szynkę to nawet nie zauważył że za nim coś leci z hukiem, dopiero jak się szyneczka skończyła to się obejrzał :D każdemu rozdawał buziaki, nikogo nie pominął, cieszył się, widać było że się nie boi i sprawia mu to przyjemność.

jeszcze dużo pracy przed nami i dużo nauki, ale jesteśmy z niego dumni :)

Posted

[quote name='Jaga.']cud miłości ;)

:laola: [B]zdaliśmy wczoraj testy predyspozycji na psa terapeutę [/B]:laola:[/QUOTE]

Gratulujemy!!

Zdjęcia super & świetne komentarze

Posted

[quote name='Jaga.'][B]zdaliśmy wczoraj testy predyspozycji na psa terapeutę [/B]
(...)
jeszcze dużo pracy przed nami i dużo nauki, ale jesteśmy z niego dumni :)[/QUOTE]

Gratuluję :) nawet nie wiedziałam, że będziecie próbować :)
Johnny! Jesteś boski! :lol: