mychaaaaa Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Jaga. napisał(a):i ze stojącymi uszami :D Na wysokich łapach :) albo z umaszczeniem czarno białym ;) Quote
Jaga. Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 dość dość bo w nocy będę miała koszmary :D łyse jamniki czb na szczudłach i w dodatku jedno ucho stoi drugie wisi :diabloti::D Quote
mychaaaaa Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Jaga. napisał(a):dość dość bo w nocy będę miała koszmary :D łyse jamniki czb na szczudłach i w dodatku jedno ucho stoi drugie wisi :diabloti::D Cód miód i orzeszki :lol: Stworzyłabyś nową rasę! Grzywiamnik powder merle :grin: Aleeee! Zapisałabyś się w historii kynologii - szacun! :grin: Quote
Sylwia K Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 czekamy na jakieś nowe fotki psiaków:cool3: Quote
paniMysza Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Sylwia K napisał(a):czekamy na jakieś nowe fotki psiaków:cool3: może jakis grzywiamnik?:) Quote
Jaga. Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 hahaha o nie żadnych grzywmixów :eviltong: zdjęcia jakieś mam z prywatnych gwałtów i porywów miłości dzikiej, zaraz je obrobię i powrzucam:cool3: Quote
mychaaaaa Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Jaga. napisał(a):zdjęcia jakieś mam z prywatnych gwałtów i porywów miłości dzikiej, zaraz je obrobię i powrzucam:cool3: A to chociaż dozwolone poniżej 18. roku życia i przed godz. 22? :eviltong: Quote
Jaga. Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 no właśnie nie! dobra to nie wrzucam ;) Quote
mychaaaaa Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Jaga. napisał(a):no właśnie nie! dobra to nie wrzucam ;) Oj, nie bądź taka :lol: wrzucaj! Quote
Jaga. Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 no dobra ale przed osiemnastką i przed 22:00 prosze nie oglądać ;) Quote
paniMysza Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Jaga. napisał(a):zdjęcia jakieś mam z prywatnych gwałtów: hahahha! rozwaliłas mnie!:) Quote
paniMysza Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 mam nadzieje, ze się nie obrazisz jaga, a odwiedzajacy twoja galerie goście nie zgorsza, ale mam pewne zdjęcie:) wakacje, karpacz 2006, prywatny gwałt marcela na czteromiesiecznej loli: :) (słaba jakośc, bo to zdjęcie robione zdjęciu:)) Quote
paniMysza Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 matko, tak patrze teraz na ta fote i sama sie zgorszyłam:| może wykasować?:) Quote
paniMysza Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 no właśnie do mnie dotarło, że mega zboczuch. albo szczeniaki, albo poduszki, ewentualnie jeszcze ediego :| Quote
psyja Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 haha paniMysza jaka fota, Marcel widać nie próźnował:cool3: ja mam fote z przed roku jak Gafel dokonuje gwałtu.. na mnie:shake: chciałam żeby koleżanka mi zrobiła fote ze swoim psem i jak wzięłam malucha na ręce to Gucio hop na nas:D masakra z tymi psami:shake: Quote
mychaaaaa Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 psyja napisał(a):haha paniMysza jaka fota, Marcel widać nie próźnował:cool3: ja mam fote z przed roku jak Gafel dokonuje gwałtu.. na mnie:shake: chciałam żeby koleżanka mi zrobiła fote ze swoim psem i jak wzięłam malucha na ręce to Gucio hop na nas:D masakra z tymi psami:shake: hahahaha "zły dotyk boli przez całe życie" :evil_lol: Quote
paniMysza Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 mychaaaaa napisał(a):hahahaha "zły dotyk boli przez całe życie" :evil_lol: a zebys wiedziała!:) frania juz 3 razy próbowła mnie stentegować (wole uzyc właśnie tego dziwolaga słownego) i jest to mega niemiłe. bleh! Quote
Jaga. Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 buahahahaa ale się ubawiłam :D PaniMysza zamiast ratować biedną Lolę to jeszcze zdjęcia robiłaś :D hehe :) nie kasuj, niech będzie, to może moje zdjęcia nie będą takie pikantne przy tym :D ps. FRANIA WIE CO DOBRE :D :D :D :D :D :D :D :D Quote
paniMysza Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 lola sama sie uratowała. ona była jeszcze malutka, wiec traktowała to jako zabawę:) a pisior był z boku, więc nic sie nie działo:) ale ale, sama masz foty z prywatnym gwałceniem, wiec co ty mi tu o ratowaniu loli? ;) Quote
Gosia9712P Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Piękne masz psiurki ;) Jaga. napisał(a):no dobra ale przed osiemnastką i przed 22:00 prosze nie oglądać ;) Ups :evil_lol: Quote
psyja Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 mychaaaaa napisał(a):hahahaha "zły dotyk boli przez całe życie" :evil_lol: ooo i to jak... szczególnie jak skoczy takie 43kg na gołe nogi i i się 'przytuli' (wbije pazury):shake: koleżanka,, która była Gafla miłością pare lat temu, ma do dzisiaj nogi w bliznach Quote
Jaga. Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 paniMysza napisał(a):pisior był z boku nie wyrobię :D :D :D :D :D ale ja mam fotki nie z krycia ani z gwałtów, tylko z MIŁOŚCI ;) która pokonuje każdą przeszkodę. generalnie to pilnowałam żeby Johnny nie szalał po Tessi, bo to taka sierota że nie mógł trafić i by jej w końcu łysy placek na plecach wytarł :D - Johnny! bierz mnie! - o Boże, znowu zaczyna... Quote
Recommended Posts