Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaga. napisał(a):
dość dość bo w nocy będę miała koszmary :D łyse jamniki czb na szczudłach i w dodatku jedno ucho stoi drugie wisi :diabloti::D

Cód miód i orzeszki :lol:
Stworzyłabyś nową rasę! Grzywiamnik powder merle :grin:
Aleeee! Zapisałabyś się w historii kynologii - szacun! :grin:

Posted

hahaha o nie żadnych grzywmixów :eviltong:

zdjęcia jakieś mam z prywatnych gwałtów i porywów miłości dzikiej, zaraz je obrobię i powrzucam:cool3:

Posted

Jaga. napisał(a):
zdjęcia jakieś mam z prywatnych gwałtów i porywów miłości dzikiej, zaraz je obrobię i powrzucam:cool3:

A to chociaż dozwolone poniżej 18. roku życia i przed godz. 22? :eviltong:

Posted

mam nadzieje, ze się nie obrazisz jaga, a odwiedzajacy twoja galerie goście nie zgorsza, ale mam pewne zdjęcie:)
wakacje, karpacz 2006, prywatny gwałt marcela na czteromiesiecznej loli:

:)

(słaba jakośc, bo to zdjęcie robione zdjęciu:))

Posted

haha paniMysza jaka fota, Marcel widać nie próźnował:cool3: ja mam fote z przed roku jak Gafel dokonuje gwałtu.. na mnie:shake: chciałam żeby koleżanka mi zrobiła fote ze swoim psem i jak wzięłam malucha na ręce to Gucio hop na nas:D masakra z tymi psami:shake:

Posted

psyja napisał(a):
haha paniMysza jaka fota, Marcel widać nie próźnował:cool3: ja mam fote z przed roku jak Gafel dokonuje gwałtu.. na mnie:shake: chciałam żeby koleżanka mi zrobiła fote ze swoim psem i jak wzięłam malucha na ręce to Gucio hop na nas:D masakra z tymi psami:shake:

hahahaha "zły dotyk boli przez całe życie" :evil_lol:

Posted

mychaaaaa napisał(a):

a zebys wiedziała!:) frania juz 3 razy próbowła mnie stentegować (wole uzyc właśnie tego dziwolaga słownego) i jest to mega niemiłe. bleh!

Posted

buahahahaa ale się ubawiłam :D

PaniMysza zamiast ratować biedną Lolę to jeszcze zdjęcia robiłaś :D hehe :)
nie kasuj, niech będzie, to może moje zdjęcia nie będą takie pikantne przy tym :D

ps. FRANIA WIE CO DOBRE :D :D :D :D :D :D :D :D

Posted

lola sama sie uratowała. ona była jeszcze malutka, wiec traktowała to jako zabawę:) a pisior był z boku, więc nic sie nie działo:)
ale ale, sama masz foty z prywatnym gwałceniem, wiec co ty mi tu o ratowaniu loli? ;)

Posted

mychaaaaa napisał(a):

ooo i to jak... szczególnie jak skoczy takie 43kg na gołe nogi i i się 'przytuli' (wbije pazury):shake: koleżanka,, która była Gafla miłością pare lat temu, ma do dzisiaj nogi w bliznach

Posted

paniMysza napisał(a):
pisior był z boku

nie wyrobię :D :D :D :D :D

ale ja mam fotki nie z krycia ani z gwałtów, tylko z MIŁOŚCI ;) która pokonuje każdą przeszkodę.
generalnie to pilnowałam żeby Johnny nie szalał po Tessi, bo to taka sierota że nie mógł trafić i by jej w końcu łysy placek na plecach wytarł :D

- Johnny! bierz mnie!
- o Boże, znowu zaczyna...