Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaga. napisał(a):
ps. no czasem się patrzą jak na wariatkę :diabloti:
ps.2 ja do moich czasem mówię "a co tam robicie zboczki jedne" - to jeszcze działa :D bo sajgonki, smalec, Paluch - to już im się znudziło ;)

No, zobacz jak szybko do gróźb się przyzwyczajają. Może ja Lailucha zacznę nazywać zboczkiem - zadatki ma, w końcu zabaweczki gwałci :evil_lol:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hihi dobrze że nie kota :D
spróbuj, ciekawe czy się przejmie ;)

moje do gróźb się szybko przyzwyczaiły, wręcz za szybko :D no i kompleksów też nie mają bo jak np mowię do Tessi "Tessi ty beko sadła" to zlewa to totalnie ;)

Posted

Jaga. napisał(a):
no i kompleksów też nie mają bo jak np mowię do Tessi "Tessi ty beko sadła" to zlewa to totalnie ;)

Moja jest lepsza, jak mówisz "Laila, głupolu!" to się cieszy :lol:

Posted

[quote name='mychaaaaa']w końcu zabaweczki gwałci :evil_lol:

Moja Misia ( niby whwt) jak ma cięczkę to gwałci .. nasze kotki :diabloti: .
Głupio to wygląda jak Misia i jakiś z naszych kotów jest na dworze , ona ją ujeżdża a tam ktoś idzie :evil_lol: , patrzą się jak na idiotów .. Że psa wychować nie potrafią :cool1:

Posted

w takim razie cieszę się że nie mam kota :D

Tessi ma cieczkę teraz i non stop gwałci Johnego, on jak ją widzi to się chowa pod łóżko :diabloti: ostatnio nawet zaczął się jej odgryzać i na nią warczeć jak ona do niego podchodzi, widać ma już dość :diabloti: a ja się bałam że to on mi ją zamęczy :D :D :D

Kisses napisał(a):
kilka razy już w PSIE natknęłam się na jamniory merlaki, lae żaden nie miał tak pigmentu rozłożonego :loveu:

hahaha no widzisz bo Królowa jest tylko jedna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Jaga. napisał(a):
w takim razie cieszę się że nie mam kota :D

Tessi ma cieczkę teraz i non stop gwałci Johnego, on jak ją widzi to się chowa pod łóżko :diabloti: ostatnio nawet zaczął się jej odgryzać i na nią warczeć jak ona do niego podchodzi, widać ma już dość :diabloti: a ja się bałam że to on mi ją zamęczy :D :D :D

Jejku, jaki zboczuch :lol: jednak Laila aż taka nie jest :lol:
I obiecywała ostatnio poprawę hihiih :D Przy Twojej Tessi się chowa ;) Biedny Johnny... jest tak Boski, że aż przed pannami chować się musi ;)

Jaga. napisał(a):
hahaha no widzisz bo Królowa jest tylko jedna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Weeee, to mi się z Dodą kojarzy :eviltong:

Posted

Boski jest boski ahahaha ;)
teraz Tessi już kończy cieczkę i role się odwróciły, Johnny na niej szaleje :roll: a jakie dźwięki wydaje... zapowiedziałam mu że jak się nie uspokoi to go wykastruję ale to nic nie dało :roll: Tessi to już mu się odgryza ale to też nic nie daje - chłopak jest żądny miłości...
nawet wlazł do mikroskopijnego transportera Tereski i tam ją próbował ten teges :roll:

ja już mam dosyć :placz: spać nie mogę bo o 3-4 rano mu się zbiera na amory i śpiewa serenady... :placz:

zdjęcia niebawem, tylko się ogarnę po awarii neta :razz:

Posted

Jaga. napisał(a):
Boski jest boski ahahaha ;)
teraz Tessi już kończy cieczkę i role się odwróciły, Johnny na niej szaleje :roll: a jakie dźwięki wydaje... zapowiedziałam mu że jak się nie uspokoi to go wykastruję ale to nic nie dało :roll: Tessi to już mu się odgryza ale to też nic nie daje - chłopak jest żądny miłości...
nawet wlazł do mikroskopijnego transportera Tereski i tam ją próbował ten teges :roll:

ja już mam dosyć :placz: spać nie mogę bo o 3-4 rano mu się zbiera na amory i śpiewa serenady... :placz:

zdjęcia niebawem, tylko się ogarnę po awarii neta :razz:

Hihihihi ale chociaż wesoło masz w domu :grin:
A cóż to się stało, że Johnnemu wzięło się na amory? Jak dobrze, że u mnie Laila wysterylizowana jest ;)

Ogarniaj się szybko ;)

Posted

No bo suka pewnie ma płodne albo jest niebawem po nich, chłopak wie kiedy trza się zabrać za robote. Teraz bardzo uważaj bo ona moze mu ise odgryzać a w końcu dać

Posted

no właśnie ona ma jakieś dziwne dni płodne :eviltong: bo jak miała płodne wg książki to latała za nim, odstawiała ogon, wywalała się przed nim, no słowem - świrowała. a on nic, wiał gdzie mógł.
a teraz jest 22 dzień cieczki, on za nią gania, ale w sumie więcej ją wylizuje niż próbuje cokolwiek, a jaki maczo się z niego się zrobił :D na spacerach to ćwiczy karate - staje na tylnych łapach, przednimi macha i miauczy :D

no w każdym razie pilnujemy ich... ale coś mi się wydaje że ta cieczka jeszcze spokojnie przeszła :roll: Johnny to by chciał ale jeszcze nie wie co i jak, dzieciak jeden, gorzej będzie jak podrośnie :placz:

Posted

no ale ty nie patrz wg książki bo ja wg książki toMolly bym w życiu nie pokryła bo przy pierwszej cieczce chyba ok własnie 22 dnia do krycia była a odstawiała się już dużo wcześniej więc to różnie bywa

Posted

Kropka - zrobione :)

coś mi się popiętroliło z tą cieczką :roll: 18 dzień, nie 22... a tak się już cieszyłam :placz:
ja chcę już święty spokój

no ale na szczęście już bliżej niż dalej końca

Posted

generalnie da się przeżyć, tylko Johnny strasznie mi schudł i to wcale nie od niejedzenia tylko od ganiania jak głupi za suką.
kości mu na dupeczce sterczą...
dobrze chociaż że miał z czego chudnąć