mychaaaaa Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Jaga. napisał(a):ps. no czasem się patrzą jak na wariatkę :diabloti: ps.2 ja do moich czasem mówię "a co tam robicie zboczki jedne" - to jeszcze działa :D bo sajgonki, smalec, Paluch - to już im się znudziło ;) No, zobacz jak szybko do gróźb się przyzwyczajają. Może ja Lailucha zacznę nazywać zboczkiem - zadatki ma, w końcu zabaweczki gwałci :evil_lol: Quote
Jaga. Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 hihi dobrze że nie kota :D spróbuj, ciekawe czy się przejmie ;) moje do gróźb się szybko przyzwyczaiły, wręcz za szybko :D no i kompleksów też nie mają bo jak np mowię do Tessi "Tessi ty beko sadła" to zlewa to totalnie ;) Quote
mychaaaaa Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Jaga. napisał(a):no i kompleksów też nie mają bo jak np mowię do Tessi "Tessi ty beko sadła" to zlewa to totalnie ;) Moja jest lepsza, jak mówisz "Laila, głupolu!" to się cieszy :lol: Quote
Jaga. Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 hahaha Johnny tak samo! mówię to niego np Johnny ty głupku! baranku mały! a on się cieszy, skacze i mnie liże :D Quote
Sylwia K Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 http://lh5.ggpht.com/_kbf6atLhTyw/TTSG8UVPspI/AAAAAAAAApk/Txu-54LDFqI/_CSC0314.JPG jak słodko:loveu: Quote
Kisses Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 http://lh6.ggpht.com/_kbf6atLhTyw/TTSFauZf1RI/AAAAAAAAApM/tgqRoC3UmNc/_CSC0287.JPG TEN wzrok :D Jak ja Was gdzieś dorwe na wystawie to się nie opędzicie, kilka razy już w PSIE natknęłam się na jamniory merlaki, lae żaden nie miał tak pigmentu rozłożonego :loveu: Quote
angineuuka Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='mychaaaaa']w końcu zabaweczki gwałci :evil_lol: Moja Misia ( niby whwt) jak ma cięczkę to gwałci .. nasze kotki :diabloti: . Głupio to wygląda jak Misia i jakiś z naszych kotów jest na dworze , ona ją ujeżdża a tam ktoś idzie :evil_lol: , patrzą się jak na idiotów .. Że psa wychować nie potrafią :cool1: ________________________ http://lh6.ggpht.com/_kbf6atLhTyw/TTSFauZf1RI/AAAAAAAAApM/tgqRoC3UmNc/_CSC0287.JPG Jaka pannica :D . Quote
Izabela124. Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Jak to dobrze, że ja mam psa wykastrowanego ha ha Też kiedyś gwałcił, ręce, nogi, zabawki Quote
Jaga. Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 w takim razie cieszę się że nie mam kota :D Tessi ma cieczkę teraz i non stop gwałci Johnego, on jak ją widzi to się chowa pod łóżko :diabloti: ostatnio nawet zaczął się jej odgryzać i na nią warczeć jak ona do niego podchodzi, widać ma już dość :diabloti: a ja się bałam że to on mi ją zamęczy :D :D :D Kisses napisał(a):kilka razy już w PSIE natknęłam się na jamniory merlaki, lae żaden nie miał tak pigmentu rozłożonego :loveu: hahaha no widzisz bo Królowa jest tylko jedna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sylwia K Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 całe szczęście moja suka jest wysterylizowana Kicia również i w domu sex to tylko ja z mężem uprawiamy Quote
mychaaaaa Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Jaga. napisał(a):w takim razie cieszę się że nie mam kota :D Tessi ma cieczkę teraz i non stop gwałci Johnego, on jak ją widzi to się chowa pod łóżko :diabloti: ostatnio nawet zaczął się jej odgryzać i na nią warczeć jak ona do niego podchodzi, widać ma już dość :diabloti: a ja się bałam że to on mi ją zamęczy :D :D :D Jejku, jaki zboczuch :lol: jednak Laila aż taka nie jest :lol: I obiecywała ostatnio poprawę hihiih :D Przy Twojej Tessi się chowa ;) Biedny Johnny... jest tak Boski, że aż przed pannami chować się musi ;) Jaga. napisał(a):hahaha no widzisz bo Królowa jest tylko jedna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Weeee, to mi się z Dodą kojarzy :eviltong: Quote
Jaga. Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Boski jest boski ahahaha ;) teraz Tessi już kończy cieczkę i role się odwróciły, Johnny na niej szaleje :roll: a jakie dźwięki wydaje... zapowiedziałam mu że jak się nie uspokoi to go wykastruję ale to nic nie dało :roll: Tessi to już mu się odgryza ale to też nic nie daje - chłopak jest żądny miłości... nawet wlazł do mikroskopijnego transportera Tereski i tam ją próbował ten teges :roll: ja już mam dosyć :placz: spać nie mogę bo o 3-4 rano mu się zbiera na amory i śpiewa serenady... :placz: zdjęcia niebawem, tylko się ogarnę po awarii neta :razz: Quote
mychaaaaa Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Jaga. napisał(a):Boski jest boski ahahaha ;) teraz Tessi już kończy cieczkę i role się odwróciły, Johnny na niej szaleje :roll: a jakie dźwięki wydaje... zapowiedziałam mu że jak się nie uspokoi to go wykastruję ale to nic nie dało :roll: Tessi to już mu się odgryza ale to też nic nie daje - chłopak jest żądny miłości... nawet wlazł do mikroskopijnego transportera Tereski i tam ją próbował ten teges :roll: ja już mam dosyć :placz: spać nie mogę bo o 3-4 rano mu się zbiera na amory i śpiewa serenady... :placz: zdjęcia niebawem, tylko się ogarnę po awarii neta :razz: Hihihihi ale chociaż wesoło masz w domu :grin: A cóż to się stało, że Johnnemu wzięło się na amory? Jak dobrze, że u mnie Laila wysterylizowana jest ;) Ogarniaj się szybko ;) Quote
Ilka21 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 No bo suka pewnie ma płodne albo jest niebawem po nich, chłopak wie kiedy trza się zabrać za robote. Teraz bardzo uważaj bo ona moze mu ise odgryzać a w końcu dać Quote
Jaga. Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 no właśnie ona ma jakieś dziwne dni płodne :eviltong: bo jak miała płodne wg książki to latała za nim, odstawiała ogon, wywalała się przed nim, no słowem - świrowała. a on nic, wiał gdzie mógł. a teraz jest 22 dzień cieczki, on za nią gania, ale w sumie więcej ją wylizuje niż próbuje cokolwiek, a jaki maczo się z niego się zrobił :D na spacerach to ćwiczy karate - staje na tylnych łapach, przednimi macha i miauczy :D no w każdym razie pilnujemy ich... ale coś mi się wydaje że ta cieczka jeszcze spokojnie przeszła :roll: Johnny to by chciał ale jeszcze nie wie co i jak, dzieciak jeden, gorzej będzie jak podrośnie :placz: Quote
Ilka21 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 no ale ty nie patrz wg książki bo ja wg książki toMolly bym w życiu nie pokryła bo przy pierwszej cieczce chyba ok własnie 22 dnia do krycia była a odstawiała się już dużo wcześniej więc to różnie bywa Quote
kropka77 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 I znów Was muszę o coś prosić: http://www.petycje.pl/petycja/6457/poze Nie wiem,czy widziałyście reportaż, jeśli nie tu macie wątek z wypowiedziami i linkami: http://www.dogomania.pl/threads/200985-Kolejna-umieralnia-Korabiewice Quote
Jaga. Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Kropka - zrobione :) coś mi się popiętroliło z tą cieczką :roll: 18 dzień, nie 22... a tak się już cieszyłam :placz: ja chcę już święty spokój no ale na szczęście już bliżej niż dalej końca Quote
Iza. Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 współczuje tej cieczki, ja się na takie połączenie chyba nie zdecyduje :P Quote
Jaga. Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 generalnie da się przeżyć, tylko Johnny strasznie mi schudł i to wcale nie od niejedzenia tylko od ganiania jak głupi za suką. kości mu na dupeczce sterczą... dobrze chociaż że miał z czego chudnąć Quote
paniMysza Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 jamniko-grzywacze chińskie - to by dopiero było;) Quote
paniMysza Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 jamnik i pp - wyszły by same owłosione, nie? a wyobraźcie sobie łyse jamniki :) Quote
Recommended Posts