paniMysza Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 ale tessi faktycznie do zakochania:) taka mała i taka urocza, a do tego zadziorna. takie pieski uwielbiam własnie :) a to zdjęcie z dwiema jamnicami na fotelu rewelacyjne! i nawalony johnny:) Quote
Jaga. Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 hahahah to Edi widzę był taki jak Tesco ;) jak byłam u rodziców to mojej mamie zawsze jej było tak żal bo Dakota, Johnny i Vena się pchają po chrupki a Tessi nawet nie podchodziła - stała za nimi z filozoficzną miną pt "a co ja się będę pchać z głupkami" :diabloti: :D Quote
paniMysza Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 dokładnie:) a edi to był uwlubieniec mojej mamy:) dostałam go od rodziców pod choinke jak miałam 14 lat. wieksza część życia mieszkał z cała rodzina, potem z psami sie wyprowadziłam, ale edka podrzucałam rodzicom czasami na parę dni. Quote
Jaga. Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 ooo jak ja bym chciała czasem to towarzystwo rodzicom podrzucić na parę dni :diabloti: ale nic z tego, nie przeżyliby :D Quote
paniMysza Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 moi bardzo chetnie przyjmuja psiaki, jak np jedziemy na wakacje. ale oni nie maja swoich. moze dlatego:) Quote
Jaga. Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 jak chcą moje na tydzień to ja bardzo chętnie ;) moi mają Dakotę, babinkę która jest bardzo grzeczna, nic jej się nie chce i jak wpada takie tsunami do domu - T&J - i wystarczy że przyjdą mokre z dworu to już jest marudzenie. chociaż one są b. grzeczne u rodziców, ale i tak jest źle. mama zapowiedziała że po Dakocie żadnego więcej psa w domu - no zobaczymy ;) ale szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie ich ze szczeniakiem - chyba by zawału dostali jakby coś obgryzł albo nasikał na święte podłogi :D Quote
paniMysza Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 moja mama tez powiedziała - zadnego psa. no i nie mają:) tylko nasze z doskoku. ale franki nie mieli jeszcze u siebie na przechowanie. a to zbój!:) Quote
Jaga. Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 a wygląda tak niewinnie ;) Tessi w gościach jest grzeczna, za to Johnny z każdym chce się przywitać i wszędzie wleźć no i froteruje Tesią podłogi :D Quote
Jaga. Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 a teraz straszliwa i jakże okrutna historia morderstwa na poddaszu :diabloti: oglądanie dozwolone od lat szesnastu :evil_lol: sprawa zaczęła się bardzo niewinnie -- Johnny strudzony całodziennym szaleństwem zasnął na swoim ulubionym kocyku nagle pojawiła się ONA - straszliwy Merlak Drapieżny. podeszła i udawała że Johnny wcale ją nie interesuje... atak nastąpił niespodziewanie! straszliwe kły Merlaka Drapieżnego wbijały się w ofiarę... ....raz za razem... Quote
Jaga. Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 ofiara jest zadziwiona (odbiło Ci???) potem zła Merlica postanawia na ofierze skonsumować drzwiczki od kennelu :diabloti: zabrał mi :placz::placz::placz::placz: oddawaj!!! nic z tego! załatwię cię suko! :diabloti: Quote
Jaga. Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 pokonałem ją! mordowanie jamników potrafi zmęczyć Quote
Jaga. Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 ale drzwiczki i tak są moje buahahahaha mniam mniam - pycha! - ja z nią nie wytrzymam...! wygrałam wygrałam :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Jaga. Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 nic nie mówiłam! zdawało ci się! idę od tej wariatki... jednak wróciłeś! kocham cię! żartowałam! łatwy jesteś! Quote
Jaga. Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 jak nie z tej... to może z tej... a mam cię...! :diabloti: - dobra dam ci spokój. zjem kurczaka. - czemu ja nie mogę być jedynakiem? :placz: Quote
Matyk Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Jaga świetne zdjęcia jak zwykle ale co ty do groma robisz że Johnny tak rpzez Ciebie osiwiał ??:P Quote
Jaga. Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 nie pytaj nie pytaj :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: to są stare zdjęcia, obecnie jest jeszcze "siwszy" :diabloti: Quote
psyja Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 suuuuper a Johnny ma świetny nochal z tą różową plamką:loveu: Merlaki Drapieżne to groźne stwory:D Quote
paniMysza Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 ale groźna dzdzownica!:) fajoskie foty:) Quote
Jaga. Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 ta plamka mi się najbardziej podoba :loveu: o tak Merlaki Drapieżne to groźne stwory, ale chyba nie tak groźne jak Beagle Rozrabiarskie :D groźna dżdżownica :D :D :D hahahahaha wymiękłam! jeszcze nikt tak nie nazywał mojego Tesiorka :D niezła nazwa dla hodowli - z Klanu Groźnych Dżdżownic :D Quote
paniMysza Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 o! własnie miałam pytać, czy wymysliłaś juz nazwę:) Quote
Jaga. Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 tak hahaha ale te dżdżownice mi całą koncepcję nazwy zepsuły ;) Quote
mychaaaaa Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Jaga. napisał(a):bardzo chcę łyska! wierzę że gdzieś tam czeka na mnie mój wymarzony łysek i jak przyjedzie odpowiedni czas to się znajdziemy :loveu: chociaż nie ukrywam że wolałabym wcześniej niż później ;) Hihihi, a z naguska to prawdziwy termofor! :lol: Laila śpi między mną i moim facetem, bo jest cieplejsza :grin: A jak księżniczka jeszcze się rozpycha! Tessi byłaby wniebowzięta takim gorącym towarzystwem ;) --- Johnny jest cudowny! Taka... czuchra :lol: A Tessi przy nim to takie niewiniątko ;) i to jamniczkowe spojrzenie :loveu: Quote
mychaaaaa Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Jaga. napisał(a):tak hahaha ale te dżdżownice mi całą koncepcję nazwy zepsuły ;) Oj, byłoby chociaż oryginalnie ;) Quote
Juta Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Jaga. napisał(a): mina pt. tak, zjadłam twoje nowe wyjściowe szpilki za 5 tysięcy... ale i tak mnie kochasz ;p O matko.... Jaga rozwalasz mnie!!! Nie doczekam jutra jak będę się tak śmiała ! Quote
Jaga. Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 [quote name='mychaaaaa'] Laila śpi między mną i moim facetem, bo jest cieplejsza :grin: u nas Tessi śpi tak samo jak Laila :D i też się rozpycha! i jeszcze mruczy pod nosem jak się ją przekłada :D [quote name='mychaaaaa'] Tessi byłaby wniebowzięta takim gorącym towarzystwem ;-) na pewno :diabloti: własny termoforek, o matko ale by się cieszyła :D ona jak przybył Johnny to z premedytacją na nim spała albo pod nim ;) futerko cieszyło :D gdzieś mam fotki, wieczorem wrzucę [quote name='mychaaaaa']--- Johnny jest cudowny! Taka... czuchra A Tessi przy nim to takie niewiniątko i to jamniczkowe spojrzenie bo Johnny nie posiadł jeszcze tej sztuki dyplomacji co Tesia ;) np jak byliśmy u rodziców to Johnny przy mamie zawsze froterował Tesią podłogi a Tesia leżała jak cielę i nic. mama oczywiście że to brutal, że jak ja tak mogę patrzyć na to spokojnie że on ją krzywdzi itd... ja na to mamo spokojnie, ona też jest niezłe ziółko. no i trwało to do momentu aż mama zobaczyła jak Johnny śpi a Tessi na niego wskakuje i zaczyna tarmosić :diabloti: potem już nic nie mówiła ;) Tessi wie jak się pokazać :D to jamnicze spojrzenie to ewolucja wykształciła :D inaczej nikt by takiej paskudnej małej cholery nie trzymał :D [quote name='Juta']O matko.... Jaga rozwalasz mnie!!! Nie doczekam jutra jak będę się tak śmiała ! a podobno śmiech to zdrowie ;) Quote
Recommended Posts