mychaaaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='kropka77']Mychaaaa- Ty się dziewczyno nie zasłaniaj obroną i chłopem. Jedno i drugie to pikuś! Obrona- pewnie sporo osób Ci to mówi, ale gorzej jest pisać pracę, niż jej bronić. Jak napisałaś całą sama- nawet nie ma za bardzo się czego uczyć. Sama obrona to naprawdę nic strasznego- gwarantuję,że wiele egzaminów miałaś gorszych, łącznie z maturą. A chłop.. przywieź szczeniora do domu a będziesz musiała walczyć o przytulanie. Siebie oczywiście. Psiak będzie miał tego w nadmiarze.. A wiosna to przecież najlepszy moment na wzięcie urwisa do domu. Nie zastanawiaj się za długo, bo Ci tą pięknotkę ktoś sprzątnie sprzed nosa! Hihihi Tylko, że mi się dopiero TERAZ na semestr letni zaczyna rok dyplomowy (u nas jest 7 semestrów). I na moich studiach się pracy nie pisze, tylko się robi projekt budynku i przebudowy miasta w związku z tym budynkiem. To strasznie głupie jest, bo czasochłonne. Nie wiem właściwie po co na to poszłam :eviltong: Chłopa już dawno bym wyrzuciła, ale dobrze gotuje :evil_lol: Quote
Jaga. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 ja też się zgadzam, Kropka mądrze mówi :) think about it ;) dwa psy nie zajmują dużo więcej czasu niż jeden, czasem nawet mniej ;) aaaaaaa coś mi się przypomniało :diabloti: byłam z mężastym w Empiku wczoraj po Mojego Psa, stoimy w kolejce, przed nami pani z ok 4 letnim dzieckiem. dzieciak wrzeszczał, latał po całym empiku, ryczał, bił mamę itp... bo nie chciała mu kupić bajki :eviltong: mama wrzeszczała i wyrywała dziecku bajkę, no niezłe show. i tak sobie stoimy a ja tak cichutko do męża "use condoms" a pani stojąca za nami jak nie ryknie śmiechem :oops: nie sądziłam że to aż tak było słychać :eviltong: a ludzie się dziwią że wolę trzeciego psa niż dziecko ;) smacznego :diabloti: : http://www.youtube.com/watch?v=gg6x8ThUuVk&feature=fvsr Quote
paniMysza Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 ja sie nie dziwie. jakos nigdy nie chciałam miec dzieci. ale moze mnie jeszcze przypili... w końcu to hormony:) ale jak ma sie pieska, który chodzi w ubrankach, 30 lat, a nie ma sie dzieci, to patrza wszyscy na ciebie jak na stara panne (mimo, że masz faceta od 8 lat), co to traktuje pieska jak bobasa. koszmar:) Quote
mychaaaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 paniMysza napisał(a):ja sie nie dziwie. jakos nigdy nie chciałam miec dzieci. ale moze mnie jeszcze przypili... w końcu to hormony:) ale jak ma sie pieska, który chodzi w ubrankach, 30 lat, a nie ma sie dzieci, to patrza wszyscy na ciebie jak na stara panne (mimo, że masz faceta od 8 lat), co to traktuje pieska jak bobasa. koszmar:) Na mnie moja mama mówi, że nienormalna jestem, bo bym tylko psy hodowała, a dzieci nie lubię. Żyjecie bez ślubu? :diabloti: A reklama świetna :eviltong: Quote
paniMysza Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 bez slubu ale mam za to 2 pierscionki zareczynowe ;) brrrrrrrrrrrrrr - bez slubu:diabloti: Quote
Iza. Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 paniMysza napisał(a):bez slubu ale mam za to 2 pierscionki zareczynowe ;) brrrrrrrrrrrrrr - bez slubu:diabloti: czekasz na 3 ? :diabloti: Quote
Jaga. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 paniMysza napisał(a): ale jak ma sie pieska, który chodzi w ubrankach, 30 lat, a nie ma sie dzieci, to patrza wszyscy na ciebie jak na stara panne (mimo, że masz faceta od 8 lat), co to traktuje pieska jak bobasa. koszmar:) a jak się ma męża, dwa psy i do jednego mówi syńciu, to każdy się stuka w czoło :roll: że niby aż tak się dziecka chce że się psy hoduje - ot logika :roll: mychaaaaa napisał(a):Na mnie moja mama mówi, że nienormalna jestem, bo bym tylko psy hodowała, a dzieci nie lubię. mychaaaa młoda koza jesteś :eviltong: na dzieci nie czas :eviltong: ja to w Twoim wieku nawet nie ten teges :D a co tu o dzieciach mówić :D Iza. napisał(a):czekasz na 3 ? :diabloti: buahahahahaha padłam! Quote
Matyk Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 hehe to ja wyjątek bo ja już teraz mógłbym mieć 4 dzieci :) tyle że na samotnych ojców patrza jak na debili... no i ten wiek (choć trudno se poradzić z 4 szczeniąt ludzkich i z kilkoma psami hehe) Quote
mychaaaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 paniMysza napisał(a):bez slubu ale mam za to 2 pierscionki zareczynowe ;) brrrrrrrrrrrrrr - bez slubu:diabloti: O to tak jak my :lol: Też bez ślubu sobie mieszkamy i wychowujemy kota i psa :lol: Babcia za to do mnie się nie odzywa, bo żyję w grzechu :lol: Quote
paniMysza Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 mychaaaaa napisał(a):O to tak jak my :lol: Też bez ślubu sobie mieszkamy i wychowujemy kota i psa :lol: Babcia za to do mnie się nie odzywa, bo żyję w grzechu :lol: no w grzechu w grzechu. ale jak pisala jaga, mloda jeszcze jestes. ja to juz w wieku staropanieńskim:) Quote
paniMysza Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Iza. napisał(a):czekasz na 3 ? :diabloti: i 4 i 5....:) Quote
mychaaaaa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 paniMysza napisał(a):no w grzechu w grzechu. ale jak pisala jaga, mloda jeszcze jestes. ja to juz w wieku staropanieńskim:) No ja to jeszcze g*wniara jestem :lol: Ale pchałam się najszybciej w rodzinie, żeby na swoje iść :eviltong: W sumie 17 lat skończyłam poszłam do pracy i już piąty rok jeżdżę co weekend po Polsce :) Pani Myszo! Ja też zamierzam pozwlekać do 30 ;) także spokojna głowa ;) Quote
Jaga. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 e to lepsza jesteś, ja jak miałam 22 lata to rzuciłam studia FP i zwiałam do Warszawy :diabloti: ale i tak to było szokiem dla mojej family, myśleli że będę całe życie mieszkać z mamusią :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
kropka77 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Dziewczyny- za mąż to tylko po 30-stce! A do tego czasu... Z poprzednim facetem mieszkałam 5 lat. Z innymi też długo. A za mąż wyszłam za Trutnia po 10msc "bycia razem".. Tego kwiatu... wybierajcie, bawcie się, jesteście jeszcze młode i piękne. Quote
paniMysza Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 kropka77 napisał(a):Dziewczyny- za mąż to tylko po 30-stce! A do tego czasu... Z poprzednim facetem mieszkałam 5 lat. Z innymi też długo. A za mąż wyszłam za Trutnia po 10msc "bycia razem".. Tego kwiatu... wybierajcie, bawcie się, jesteście jeszcze młode i piękne. brawo dla tej pani!:) Quote
mychaaaaa Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 paniMysza napisał(a):brawo dla tej pani!:) Polejcie jej! :beerchug: :grin: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 kropka77 napisał(a):Dziewczyny- za mąż to tylko po 30-stce! A do tego czasu... Z poprzednim facetem mieszkałam 5 lat. Z innymi też długo. A za mąż wyszłam za Trutnia po 10msc "bycia razem".. Tego kwiatu... wybierajcie, bawcie się, jesteście jeszcze młode i piękne. mądre słowa :D Quote
Jaga. Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 :beerchug::knajpa::drinking::drink1::drinka::cunao::popcorn: Quote
Jaga. Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 znalazłam jeszcze stare z listopada: Quote
psyja Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 super foty, jak śmiesznie Johnny z oklapniętymi ucholami wygląda:D Quote
Izabela124. Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 http://lh6.ggpht.com/_kbf6atLhTyw/TScnL1jr_XI/AAAAAAAAAhI/7tgeqq_hd3Y/_CSC2574.JPG dwie bestyjki Quote
Recommended Posts