mychaaaaa Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Jaga. napisał(a):typowe królicze oczy ;) lekko wyłupiaste i błaaaaaaaaaagalne na maxa - tej tajnej broni jeszcze nikt się nie oparł ;) Ja też bym się nie oparła ;) Powoli zaczynają mi się podobać jamniki przez Ciebie Jaga!... ale ja się tak łatwa nie poddam! hihi :eviltong: Quote
Jaga. Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 poczekaj, jeszcze się złamiesz ;) jeśli Tessi będzie miała szczeniaki i pooglądasz te słodkie mordki to przepadłaś ;) Quote
mychaaaaa Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Jaga. napisał(a):poczekaj, jeszcze się złamiesz ;) jeśli Tessi będzie miała szczeniaki i pooglądasz te słodkie mordki to przepadłaś ;) Oj, to wolę chyba nie oglądać :lol: mam słabość do marmurkowych psów. No, ale ja i jamnik? Nie wyobrażam sobie :eviltong: (chociaż w sumie mój facet krzyczał, że nie zgadza się na łysego psa, a teraz twierdzi, że tak nie było, a Lailusia jest najpiękniejsza na świecie :lol:) Quote
kropka77 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2011 roku! Szampańskiej zabawy jutro i maleńkiego kaca ;) Anka Quote
Jaga. Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 dziękuję za życzenia! my też życzymy wszystkiego dobrego w Nowym Roku mychaaaa fakt, jamnik to nie pies dla każdego, ale popatrzeć miło ;) Quote
mychaaaaa Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Jaga. napisał(a):mychaaaa fakt, jamnik to nie pies dla każdego, ale popatrzeć miło ;) Ach, popatrzeć - szczególnie na takie cydo jak Tessi - to sama radość :) jestem nią oczarowana :loveu: Ale to chyba trochę jak z bullterierem - uwielbiam je, ale wiem, że nie podołałabym ich wymaganiom :) ale z boku popatrzeć to jestem pierwsza! hihihi Quote
Jaga. Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Feinged dziękuję :) mychaaaa i dlatego ja nie mam dużego psa bo wiem że bym nie podołała, a kosmicznie mi się podobają charty, colie i malinois, ale muszę się jeszcze dużo nauczyć żeby mieć dużego psa, na razie oglądam z zazdrością psy innych mam nadzieję że kiedyś wpadnę do Białego i poznasz Tessi :) muszę się pochwalić swoją inteligencją... wczoraj się pośliznęłam na lodzie, spadłam na schody a dziś ledwo chodzę ;/ tak sobie kręgosłup stłukłam ;/ dziś byliśmy u weterynarza, Dakota ma otłuszczoną wątrobę (nic dziwnego!) dostała leki i karmę dla wątrobowców, na wtorek na 14 jest umówiona na zabieg, ma guza na listwie mlecznej. trzymajcie kciuki za babinkę! Quote
Smile of Red Witch Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Jaga a Amstaffy Ci się nie podobają?? Akira się obraża ;) Ja też myślałam, że nie podołam wychowaniu takich "bestii" a jednak się udało ;) i moje dwie Bestie wyrosły na cudowne psy którym bardziej ufam niż mojemu Jamniorowi ;) bo ta cholera wrednotowa jest strasznie - a Amstaffy sobie ustawił i chodzą jak w zegareczku ;) On jest Boss ;) Quote
Kisses Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Ooo matko, co za cudowny merlaczkowy jamnik :crazyeye::loveu: A ja Was w NDM widziałam, Johnny super się prezentuje :) Quote
Sylwia K Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Jaga. napisał(a): dziś byliśmy u weterynarza, Dakota ma otłuszczoną wątrobę (nic dziwnego!) dostała leki i karmę dla wątrobowców, na wtorek na 14 jest umówiona na zabieg, ma guza na listwie mlecznej. trzymajcie kciuki za babinkę! będziemy trzymać kciuki z całych sił! Mi tez się podobają malinosy:loveu:, ale uważam podobnie jak Ty, ze to za duże wyzwanie. Quote
mychaaaaa Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Jaga, wszystkiego dobrego w Nowym Roku!! Quote
Jaga. Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Smile of Red Witch napisał(a):Jaga a Amstaffy Ci się nie podobają? to moje od dawna niespełnione marzenie... kiedyś o mało nie kupiłam amstaffa, ale jak zadzwoniłam do hodowli to już były same pieski a ja chciałam sunię. Akira nie może się obrazić ;) może jak będę mieć kiedyś możliwość to będzie i amstaff - tylko że mi się podobają z kopiowanymi uszami, a przecież za to na dogo to można nieźle oberwać ;) Smile of Red Witch napisał(a):moje dwie Bestie wyrosły na cudowne psy którym bardziej ufam niż mojemu Jamniorowi ;-) bo ta cholera wrednotowa jest strasznie - a Amstaffy sobie ustawił i chodzą jak w zegareczku ;-) On jest Boss ;-) jakoś mnie to nie dziwi ;) Dakota wczoraj pogryzła listonosza :roll: każdy tu chodzi jak ona zagra :roll: Kisses napisał(a):Ooo matko, co za cudowny merlaczkowy jamnik :crazyeye::loveu: A ja Was w NDM widziałam, Johnny super się prezentuje :smile: a dziękuję bardzo :loveu: mam nadzieję że kiedyś się jeszcze na jakiejś wystawie spotkamy, od marca merlaczkę też będę wystawiać ;) Sylwia K napisał(a):będziemy trzymać kciuki z całych sił! dziękuję :loveu: mychaaaaa napisał(a):Jaga, wszystkiego dobrego w Nowym Roku!! dziękuję :loveu: muszę się pochwalić że fajerwerki nie zrobiły żadnego wrażenia na mojej dwójce ;) Quote
Kisses Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 No ja też mam nadzieję :) A macie już coś konkretnego upatrzonego może? Quote
Jaga. Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 nie.... szczerze mówiąc nawet nie patrzyłam jeszcze w kalendarz 2011... ale w przyszłym tyg pewnie spojrzę i będę już się zastanawiać gdzie jechać, chciałabym bardzo do Opola pojechać, a tak to nie wiem Quote
paniMysza Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 ty nie mysl o duzym psiaku tylko bierz łysola ;) Quote
mychaaaaa Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 paniMysza napisał(a):ty nie mysl o duzym psiaku tylko bierz łysola ;) Pewnie! Łysolki górą! W hodowli Johnnego są teraz dwie śliczne naguski, ja nie zdecydowałam się na ten miot bo dla mnie za wcześnie (akurat rok dyplomowy w marcu mi się zaczyna), ale Ty możesz skorzystać! ;) Jaga! Nie bądź taka! Zrobimy spotkanie grzywkowe w Białym i nie wypada bym jako jedyna na nim miała golaska ;) Chyba, że pani Mysza dojedzie z Franią. Quote
Jaga. Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 ciekawa jestem co Ilona na te Wasze plany ;) ja tam bardzo chętnie, Córunię pod pachę i do domu :loveu: i tak mówię na Johnego syńciu :D to by była Córunia do kompletu :D jak byłam u rodziców to mama z babcią się pukały w czoło jak Johnny przychodził do mnie a ja do niego "czego chcesz syńciu?" :diabloti: :D Quote
Kisses Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 U mnie już wszyscy przyzwyczajeni, że do psa 'dziecko' mówie :diabloti: Quote
psyja Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 haha ja mówie w odwrotną stronę:diabloti: jak się przestraszy czy coś nie tak to 'ojj chodź do mamy, nie bój sie' albo jak skacze to jest takie 'mamooooo no weź mnie na rączki':loveu::diabloti: chociaż w sumie 'dziecko' i 'dzieciak' też sie zdarzy powiedzieć;) Quote
Jaga. Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 mój mąż mówi na Johnego cycuś mamusi :eviltong: Quote
mychaaaaa Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Jaga. napisał(a):ciekawa jestem co Ilona na te Wasze plany ;) Które plany? hihi ;) Jaga. napisał(a):ja tam bardzo chętnie, Córunię pod pachę i do domu :loveu: i tak mówię na Johnego syńciu :D to by była Córunia do kompletu :D Akurat Córcia Tatunia najbardziej mi się podoba :) Miałabyś i córcię i syńcia ;) Quote
mychaaaaa Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 psyja napisał(a):haha ja mówie w odwrotną stronę:diabloti: jak się przestraszy czy coś nie tak to 'ojj chodź do mamy, nie bój sie' albo jak skacze to jest takie 'mamooooo no weź mnie na rączki':loveu::diabloti: chociaż w sumie 'dziecko' i 'dzieciak' też sie zdarzy powiedzieć;) Lailusia też jest naszą córcią :lol: Często też żartujemy, że nie unikniemy w przyszłości rozmowy z 'dziećmi' - kot w końcu odkryje, że jest adoptowany, bo tylko on nie jest łysy :eviltong: Quote
Recommended Posts