Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaga. napisał(a):
typowe królicze oczy ;) lekko wyłupiaste i błaaaaaaaaaagalne na maxa - tej tajnej broni jeszcze nikt się nie oparł ;)

Ja też bym się nie oparła ;)
Powoli zaczynają mi się podobać jamniki przez Ciebie Jaga!... ale ja się tak łatwa nie poddam! hihi :eviltong:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaga. napisał(a):
poczekaj, jeszcze się złamiesz ;) jeśli Tessi będzie miała szczeniaki i pooglądasz te słodkie mordki to przepadłaś ;)

Oj, to wolę chyba nie oglądać :lol: mam słabość do marmurkowych psów. No, ale ja i jamnik? Nie wyobrażam sobie :eviltong: (chociaż w sumie mój facet krzyczał, że nie zgadza się na łysego psa, a teraz twierdzi, że tak nie było, a Lailusia jest najpiękniejsza na świecie :lol:)

Posted

Jaga. napisał(a):
mychaaaa fakt, jamnik to nie pies dla każdego, ale popatrzeć miło ;)

Ach, popatrzeć - szczególnie na takie cydo jak Tessi - to sama radość :) jestem nią oczarowana :loveu:

Ale to chyba trochę jak z bullterierem - uwielbiam je, ale wiem, że nie podołałabym ich wymaganiom :) ale z boku popatrzeć to jestem pierwsza! hihihi

Posted

Feinged dziękuję :)
mychaaaa i dlatego ja nie mam dużego psa bo wiem że bym nie podołała, a kosmicznie mi się podobają charty, colie i malinois, ale muszę się jeszcze dużo nauczyć żeby mieć dużego psa, na razie oglądam z zazdrością psy innych
mam nadzieję że kiedyś wpadnę do Białego i poznasz Tessi :)

muszę się pochwalić swoją inteligencją... wczoraj się pośliznęłam na lodzie, spadłam na schody a dziś ledwo chodzę ;/ tak sobie kręgosłup stłukłam ;/

dziś byliśmy u weterynarza, Dakota ma otłuszczoną wątrobę (nic dziwnego!) dostała leki i karmę dla wątrobowców, na wtorek na 14 jest umówiona na zabieg, ma guza na listwie mlecznej. trzymajcie kciuki za babinkę!

Posted

Jaga a Amstaffy Ci się nie podobają?? Akira się obraża ;) Ja też myślałam, że nie podołam wychowaniu takich "bestii" a jednak się udało ;) i moje dwie Bestie wyrosły na cudowne psy którym bardziej ufam niż mojemu Jamniorowi ;) bo ta cholera wrednotowa jest strasznie - a Amstaffy sobie ustawił i chodzą jak w zegareczku ;) On jest Boss ;)

Posted

Jaga. napisał(a):

dziś byliśmy u weterynarza, Dakota ma otłuszczoną wątrobę (nic dziwnego!) dostała leki i karmę dla wątrobowców, na wtorek na 14 jest umówiona na zabieg, ma guza na listwie mlecznej. trzymajcie kciuki za babinkę!

będziemy trzymać kciuki z całych sił!

Mi tez się podobają malinosy:loveu:, ale uważam podobnie jak Ty, ze to za duże wyzwanie.

Posted

Smile of Red Witch napisał(a):
Jaga a Amstaffy Ci się nie podobają?

to moje od dawna niespełnione marzenie... kiedyś o mało nie kupiłam amstaffa, ale jak zadzwoniłam do hodowli to już były same pieski a ja chciałam sunię.
Akira nie może się obrazić ;) może jak będę mieć kiedyś możliwość to będzie i amstaff - tylko że mi się podobają z kopiowanymi uszami, a przecież za to na dogo to można nieźle oberwać ;)

Smile of Red Witch napisał(a):
moje dwie Bestie wyrosły na cudowne psy którym bardziej ufam niż mojemu Jamniorowi ;-) bo ta cholera wrednotowa jest strasznie - a Amstaffy sobie ustawił i chodzą jak w zegareczku ;-) On jest Boss ;-)

jakoś mnie to nie dziwi ;) Dakota wczoraj pogryzła listonosza :roll: każdy tu chodzi jak ona zagra :roll:

Kisses napisał(a):
Ooo matko, co za cudowny merlaczkowy jamnik :crazyeye::loveu:
A ja Was w NDM widziałam, Johnny super się prezentuje :smile:

a dziękuję bardzo :loveu: mam nadzieję że kiedyś się jeszcze na jakiejś wystawie spotkamy, od marca merlaczkę też będę wystawiać ;)

Sylwia K napisał(a):
będziemy trzymać kciuki z całych sił!

dziękuję :loveu:

mychaaaaa napisał(a):
Jaga, wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!

dziękuję :loveu:

muszę się pochwalić że fajerwerki nie zrobiły żadnego wrażenia na mojej dwójce ;)

Posted

nie.... szczerze mówiąc nawet nie patrzyłam jeszcze w kalendarz 2011... ale w przyszłym tyg pewnie spojrzę i będę już się zastanawiać gdzie jechać, chciałabym bardzo do Opola pojechać, a tak to nie wiem

Posted

paniMysza napisał(a):
ty nie mysl o duzym psiaku tylko bierz łysola ;)

Pewnie! Łysolki górą! W hodowli Johnnego są teraz dwie śliczne naguski, ja nie zdecydowałam się na ten miot bo dla mnie za wcześnie (akurat rok dyplomowy w marcu mi się zaczyna), ale Ty możesz skorzystać! ;)

Jaga! Nie bądź taka! Zrobimy spotkanie grzywkowe w Białym i nie wypada bym jako jedyna na nim miała golaska ;)
Chyba, że pani Mysza dojedzie z Franią.

Posted

ciekawa jestem co Ilona na te Wasze plany ;) ja tam bardzo chętnie, Córunię pod pachę i do domu :loveu: i tak mówię na Johnego syńciu :D to by była Córunia do kompletu :D

jak byłam u rodziców to mama z babcią się pukały w czoło jak Johnny przychodził do mnie a ja do niego "czego chcesz syńciu?" :diabloti: :D

Posted

haha ja mówie w odwrotną stronę:diabloti: jak się przestraszy czy coś nie tak to 'ojj chodź do mamy, nie bój sie' albo jak skacze to jest takie 'mamooooo no weź mnie na rączki':loveu::diabloti: chociaż w sumie 'dziecko' i 'dzieciak' też sie zdarzy powiedzieć;)

Posted

Jaga. napisał(a):
ciekawa jestem co Ilona na te Wasze plany ;)

Które plany? hihi ;)

Jaga. napisał(a):
ja tam bardzo chętnie, Córunię pod pachę i do domu :loveu: i tak mówię na Johnego syńciu :D to by była Córunia do kompletu :D

Akurat Córcia Tatunia najbardziej mi się podoba :) Miałabyś i córcię i syńcia ;)

Posted

psyja napisał(a):
haha ja mówie w odwrotną stronę:diabloti: jak się przestraszy czy coś nie tak to 'ojj chodź do mamy, nie bój sie' albo jak skacze to jest takie 'mamooooo no weź mnie na rączki':loveu::diabloti: chociaż w sumie 'dziecko' i 'dzieciak' też sie zdarzy powiedzieć;)

Lailusia też jest naszą córcią :lol:

Często też żartujemy, że nie unikniemy w przyszłości rozmowy z 'dziećmi' - kot w końcu odkryje, że jest adoptowany, bo tylko on nie jest łysy :eviltong: