Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to nie moja wina że Anusia jest taka sympatyczna :eviltong:

Matyk napisał(a):
hehe no oczywiście że mówie o handlerkach :) przyćmiłyście psy :)

Johnny by się obraził jakby to usłyszał :evil_lol::evil_lol:

Posted

Iza. napisał(a):
Oooo prosze, zamiast się skupić to ta sobie z Anusią gawędzi :diabloti:

gawedzenie bylo fajne, pan sobie ogladal a my plotkowalysmy :D

Jaga. napisał(a):
Iza ja byłam skupiona... na rozmowie z Anusią :D

a ja skupiona na rozmowie z toba :D

Matyk napisał(a):
hehe no oczywiście że mówie o handlerkach :) przyćmiłyście psy :)

eee tam nie przycmilysmy:evil_lol: hahaha

Jaga. napisał(a):
to nie moja wina że Anusia jest taka sympatyczna :eviltong:

o dziekuje i tez mi sie milo gadalo tylko szkoda ze tak krotko :)

a Johnny naprawde jest sliczny, na zywo ten kolor jest zabojczy a ten charakter:loveu:

Posted

[quote name='Matyk']hehe no to mu nic nie mów :smile: ciiii
zobaczysz nasika Ci do buta i jeszcze Mefiego nauczy :diabloti:

[quote name='*anusia&ajlu*']

a Johnny naprawde jest sliczny, na zywo ten kolor jest zabojczy a ten charakter:loveu:

dziękujemy bardzo :) charakterki to mają chyba podobne z Boo, bardzo mi się podobają takie małe iskierki
a Boo jak stał pełen profesjonalizm, byłam w szoku! nie chwaląc się moja jamnica tak stoi ale to są miesiące treningu, w jego wieku to ona fruwała po całym ringu :diabloti: podziwiam i chyba muszę się udać na korepetycje bo z Johnnym ciężko mi idzie, chociaż on jest bardzo pojętny, raczej moja tu wina niż jego. ale ćwiczymy już pilnie na następną - głównie na dworze, bo na zimnym śniegu ciężko dupkę posadzić :diabloti: więc stoi jak złoto

[quote name='Ilka21']następnym razem bede lać bo zamiast się skupić to gadają ;P

czekaj, zaraz znajdę fotkę jak z Tobą rozmawiam :diabloti:

Posted

oooo super poczęstujemy sie:diabloti: fajnej jakości powychodziły Twoje foty!!! większość jakie podostawałam to albo rozmazane albo Uli jak pokraka stoi albo głowe odwróci:diabloti:

Posted

Jaga nie dość że psa nie pofarbowałas to gadasz podczas oceny i jeszcze pies lata zamiast chodzić buahahahaha a tak na poważnie to ja tez mam symaptycznie prezentowana ale Fibi dała pokaz jak się robi kółeczka przy nodze(nie wiem co to było i mnie zatkało bo nie uczyłyśmy się robić kółek jeszcze) więc to chyba dostawało się za dodatkowe umiejętnosci psa, taki freestyle wystawowy hahha

Posted

Zerknij na ich wątek przed zakupowym szaleństwem- część rzeczy kupiona.
Choć w sumie nigdy tego za wiele w ich przypadku.
Mogę podjechać do Ciebie na spokojnie w sobotę- możemy się przepacerować z naszymi stworkami.
Poproszę na PW adresik i nr. telefonu.
Anka

Posted

super :) to czekam w sobotę, zaraz wyślę pw. zerknę na spis, tak myślałam żeby kupić coś dla psów w stylu makaron, ryż, karma... a tego nigdy za dużo, a dla tych Państwa to zerknę żeby nie dublować
ekhem... skrzynkę masz zapchaną...