Iza. Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Jaga. napisał(a): Iza ja byłam skupiona... na rozmowie z Anusią :D No właśnie widać :diabloti: Quote
Jaga. Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 to nie moja wina że Anusia jest taka sympatyczna :eviltong: Matyk napisał(a):hehe no oczywiście że mówie o handlerkach :) przyćmiłyście psy :) Johnny by się obraził jakby to usłyszał :evil_lol::evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Iza. napisał(a):Oooo prosze, zamiast się skupić to ta sobie z Anusią gawędzi :diabloti: gawedzenie bylo fajne, pan sobie ogladal a my plotkowalysmy :D Jaga. napisał(a):Iza ja byłam skupiona... na rozmowie z Anusią :D a ja skupiona na rozmowie z toba :D Matyk napisał(a):hehe no oczywiście że mówie o handlerkach :) przyćmiłyście psy :) eee tam nie przycmilysmy:evil_lol: hahaha Jaga. napisał(a):to nie moja wina że Anusia jest taka sympatyczna :eviltong: o dziekuje i tez mi sie milo gadalo tylko szkoda ze tak krotko :) a Johnny naprawde jest sliczny, na zywo ten kolor jest zabojczy a ten charakter:loveu: Quote
Ilka21 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 następnym razem bede lać bo zamiast się skupić to gadają ;P Quote
Jaga. Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 [quote name='Matyk']hehe no to mu nic nie mów :smile: ciiii zobaczysz nasika Ci do buta i jeszcze Mefiego nauczy :diabloti: [quote name='*anusia&ajlu*'] a Johnny naprawde jest sliczny, na zywo ten kolor jest zabojczy a ten charakter:loveu: dziękujemy bardzo :) charakterki to mają chyba podobne z Boo, bardzo mi się podobają takie małe iskierki a Boo jak stał pełen profesjonalizm, byłam w szoku! nie chwaląc się moja jamnica tak stoi ale to są miesiące treningu, w jego wieku to ona fruwała po całym ringu :diabloti: podziwiam i chyba muszę się udać na korepetycje bo z Johnnym ciężko mi idzie, chociaż on jest bardzo pojętny, raczej moja tu wina niż jego. ale ćwiczymy już pilnie na następną - głównie na dworze, bo na zimnym śniegu ciężko dupkę posadzić :diabloti: więc stoi jak złoto [quote name='Ilka21']następnym razem bede lać bo zamiast się skupić to gadają ;P czekaj, zaraz znajdę fotkę jak z Tobą rozmawiam :diabloti: Quote
Jaga. Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 zdjęcia z NDM. obfoceni częstujcie się ;) możemy już iść...? Quote
Matyk Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Nie nie Jaga Ty Mefiego takich rzeczy nie ucz hehe, bo ja nie lubie takich niespodzianek hehe Quote
Jaga. Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 i moje ulubione pt "Odrost, czyli kto komu zapomniał nałożyć farbę" ;) mizianie po ogłoszeniu wyników "sympatycznie prezentowany w ruchu" :D Quote
Jaga. Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Matyk napisał(a):Nie nie Jaga Ty Mefiego takich rzeczy nie ucz hehe, bo ja nie lubie takich niespodzianek hehe :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Feigned Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 http://lh6.ggpht.com/_kbf6atLhTyw/TQj5a5UemmI/AAAAAAAAAZA/q1iCFPT8h34/s512/_CSC0125.JPG :roflt:bomba :diabloti: Quote
psyja Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 oooo super poczęstujemy sie:diabloti: fajnej jakości powychodziły Twoje foty!!! większość jakie podostawałam to albo rozmazane albo Uli jak pokraka stoi albo głowe odwróci:diabloti: Quote
Jaga. Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 a dziękuję w imieniu robiącego zdjęcia ;) te pokraczne od razu kasuję, a rozmazane... no cóż... czas naświetlania się kłania ;) Quote
kropka77 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 To łysole są oceniane razem z owłosionymi? Quote
Iza. Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 kropka77 napisał(a):To łysole są oceniane razem z owłosionymi? niestety tak Quote
Ilka21 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Jaga nie dość że psa nie pofarbowałas to gadasz podczas oceny i jeszcze pies lata zamiast chodzić buahahahaha a tak na poważnie to ja tez mam symaptycznie prezentowana ale Fibi dała pokaz jak się robi kółeczka przy nodze(nie wiem co to było i mnie zatkało bo nie uczyłyśmy się robić kółek jeszcze) więc to chyba dostawało się za dodatkowe umiejętnosci psa, taki freestyle wystawowy hahha Quote
Jaga. Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 hahaha może ona myślała że to dog dance Quote
kropka77 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Jaga-w niedzielę jadę zawieźć rzeczy do tych Państwa od 19 piesków. Mogę podbić do Żyrardowa. Quote
Jaga. Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 to cudownie! to ja zrobię zakupy i jakoś się umówimy na odbiór Quote
kropka77 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Zerknij na ich wątek przed zakupowym szaleństwem- część rzeczy kupiona. Choć w sumie nigdy tego za wiele w ich przypadku. Mogę podjechać do Ciebie na spokojnie w sobotę- możemy się przepacerować z naszymi stworkami. Poproszę na PW adresik i nr. telefonu. Anka Quote
Jaga. Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 super :) to czekam w sobotę, zaraz wyślę pw. zerknę na spis, tak myślałam żeby kupić coś dla psów w stylu makaron, ryż, karma... a tego nigdy za dużo, a dla tych Państwa to zerknę żeby nie dublować ekhem... skrzynkę masz zapchaną... Quote
Sylwia K Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 świetne fotki z wystawy, teraz czekamy na jakieś domowe Quote
Recommended Posts