Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ano szkoda :shake: widziałam Cię w klopiku ale nie wiedziałam że to Ty :diabloti: przed wystawieniem nie chciałam się witać żeby nie rozpraszać psów, a po wystawieniu miałam taki skok adrenaliny że już nie myślałam racjonalnie :placz:
gratulacje za III miejsce :multi: macie galerię na dogo?

Posted

ja Was widziałam dopiero przed samym wejściem na ring i nie podeszłam z tego samego powodu co Ty, nie chciałam już maluchów rozpraszać. a po ocenie identycznie - w ogóle nie myślałam:diabloti:
dziękujemy i Wam oczywiście też gratulacje za IV miejsce:loveu: nie mamy galerii na dogo tzn nie mamy takiej której używamy, założyłam kiedyś swoim psom ale jakoś przestałam tam zaglądać i ludzie też no a teraz już jest nie do odkopania w ogromie galerii w temacie 'Fotoblogi':(
za to teraz już się szybciej poznamy na następnej wystaiwe skoro się widziałyśmy:) i będzie miziania a miziania:diabloti::diabloti:

EDIT MAdzia znalazła naszą galerie:D
http://www.dogomania.pl/threads/194628-Moje-małe-Gafel-i-Uli-gt
tylko malutko zdjęc i wszystkiehgo tu mamy bo jak mówiłam szybko zapomniałam no i inni też

Posted

[quote name='Feigned']a ja Was widziałam chyba tylko raz, jak schodziliście z ringu a my zaraz mieliśmy wchodzić :cool3:
ale śliczne psisko z tego Twojego Johnego :)

no ja Was widziałam w klo jak się piękniliście przed wystawą ale nie chciałam przeszkadzać, potem po ocenie chciałam podejść ale zobaczyłam że Maniutek w klatce to sobie odpuściłam
Maniuś jest przeuroczy! myślałam że jest większy a on taki drobny, ten pyszczek taki śliczny, po prostu się zakochałam :loveu: gratuluję Wam oceny doskonałej, zasłużył na nią w pełni:loveu:

[quote name='psyja']
za to teraz już się szybciej poznamy na następnej wystaiwe skoro się widziałyśmy:) i będzie miziania a miziania:diabloti::diabloti:

EDIT MAdzia znalazła naszą galerie:D
http://www.dogomania.pl/threads/194628-Moje-małe-Gafel-i-Uli-gt
tylko malutko zdjęc i wszystkiehgo tu mamy bo jak mówiłam szybko zapomniałam no i inni też

ja dopiero na ringu zobaczyłam że Ty to Ty :razz:
na następnej wystawie sobie nie odpuszczę :diabloti:
teraz już musisz prowadzić galerię skoro Madzia ją znalazła :diabloti: i wrzucać fotki obu panów :loveu:

może i nie powinnam tego mówić ale... dziewczyny obie jesteście śliczne :razz: :diabloti:

Posted

Jaga. napisał(a):
ja dopiero na ringu zobaczyłam że Ty to Ty :razz:
na następnej wystawie sobie nie odpuszczę :diabloti:
teraz już musisz prowadzić galerię skoro Madzia ją znalazła :diabloti: i wrzucać fotki obu panów :loveu:

może i nie powinnam tego mówić ale... dziewczyny obie jesteście śliczne :razz: :diabloti:

ja poznałam Was po Johnie właśnie chwilę przed wejściem na ring:( ale nic straconego, następnym razem i ja nie odpuszcze, będzie podwójna dawka miziania:diabloti:
galerie mam zamiar prowadzić a co z tego wyjdzie zoabczymy:diabloti:
grzyweczki były wczoraj śliczne, nie my ot co!!! (mam nadzieje że sie Magda nie obrazi:diabloti:) ale jak o mnie chodzi - i tak dziękuje, zawsze miło to usłyszeć:oops:

Posted

psyja napisał(a):

grzyweczki były wczoraj śliczne, nie my ot co!!!

buahahahaha :diabloti::diabloti::diabloti:

musimy się jakoś zgadać jeśli będziemy na tych samych wystawach to wtedy pomiętosisz Johna.
a tak wogóle to John jak na prawdziwego wojaka przystało wrócił z podbitym okiem z wystawy :p to znaczy miał małe zadrapanie na pychu nie mam pojęcia skąd, sam się zadrapał? zadrapał go jakiś pies? (wątpliwe)
na szczęście goi się jak na psie i dziś już nie ma śladu

Posted

hahahah :evil_lol:
Ania, dobrze gadasz, psy to och i ach :loveu:
Magnes był tak podekscytowany ilością piesków, że starałam się, żeby więcej czasu siedział w zamknięciu i sobie w miarę możliwości odpoczywał, bo takie cyrki odwalał :diabloti:
dziękuuuuuję, miło mi bardzo bardzo :loveu: wszystkie się jeszcze na pewno spotkamy :)

Posted

psyja napisał(a):
taaaak zapraszamy serdecznie do Białegostoku:diabloti: wyszłoby super grzywkowe spotkanko!!!

Kochanie nie do Białegostoku tylko do Czarnej :diabloti:

Posted

jak w Czarnej to pewnie u Izy:diabloti: jakby coś moge też swoją działke zaproponować:cool3: a kiedy to już tylko od Was zależy kochani!!! mi będzie pasował praktycznie każdy termin oprócz trzeciego weekendu stycznia.
wixa grzywaczowa jak najbardziej na tak:evil_lol:

Posted

psyja napisał(a):
jak w Czarnej to pewnie u Izy:diabloti: jakby coś moge też swoją działke zaproponować:cool3: a kiedy to już tylko od Was zależy kochani!!! mi będzie pasował praktycznie każdy termin oprócz trzeciego weekendu stycznia.
wixa grzywaczowa jak najbardziej na tak:evil_lol:

Twoja działka tez jest ok, musze w końcu ją zobaczyć :diabloti:

Posted

hahaha jawnie ciągle Was zapraszam a jeszcze nikt nie widział:diabloti:
myśle, że to nie głupie miejsce na grzywkową wixe - las, pola, ogród iiii cieplutki kominek:cool3: tylko spory problem jest z dojazdem. no ale musimy sie zgadać:razz: podawajcie terminy które by Wam pasowały!!!

Posted

psyja napisał(a):
hahaha jawnie ciągle Was zapraszam a jeszcze nikt nie widział:diabloti:
myśle, że to nie głupie miejsce na grzywkową wixe - las, pola, ogród iiii cieplutki kominek:cool3: tylko spory problem jest z dojazdem. no ale musimy sie zgadać:razz: podawajcie terminy które by Wam pasowały!!!

ja obiecałam więc przyjadę :razz:
co powiesz na pierwszy weekend lutego ? :p