psyja Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 oj oblaliście porządnie widać:diabloti: szkoda że z miziania nic dziś nie wyszło:( Quote
Jaga. Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 ano szkoda :shake: widziałam Cię w klopiku ale nie wiedziałam że to Ty :diabloti: przed wystawieniem nie chciałam się witać żeby nie rozpraszać psów, a po wystawieniu miałam taki skok adrenaliny że już nie myślałam racjonalnie :placz: gratulacje za III miejsce :multi: macie galerię na dogo? Quote
Feigned Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 a ja Was widziałam chyba tylko raz, jak schodziliście z ringu a my zaraz mieliśmy wchodzić :cool3: ale śliczne psisko z tego Twojego Johnego :) Quote
psyja Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 ja Was widziałam dopiero przed samym wejściem na ring i nie podeszłam z tego samego powodu co Ty, nie chciałam już maluchów rozpraszać. a po ocenie identycznie - w ogóle nie myślałam:diabloti: dziękujemy i Wam oczywiście też gratulacje za IV miejsce:loveu: nie mamy galerii na dogo tzn nie mamy takiej której używamy, założyłam kiedyś swoim psom ale jakoś przestałam tam zaglądać i ludzie też no a teraz już jest nie do odkopania w ogromie galerii w temacie 'Fotoblogi':( za to teraz już się szybciej poznamy na następnej wystaiwe skoro się widziałyśmy:) i będzie miziania a miziania:diabloti::diabloti: EDIT MAdzia znalazła naszą galerie:D http://www.dogomania.pl/threads/194628-Moje-małe-Gafel-i-Uli-gt tylko malutko zdjęc i wszystkiehgo tu mamy bo jak mówiłam szybko zapomniałam no i inni też Quote
Jaga. Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 [quote name='Feigned']a ja Was widziałam chyba tylko raz, jak schodziliście z ringu a my zaraz mieliśmy wchodzić :cool3: ale śliczne psisko z tego Twojego Johnego :) no ja Was widziałam w klo jak się piękniliście przed wystawą ale nie chciałam przeszkadzać, potem po ocenie chciałam podejść ale zobaczyłam że Maniutek w klatce to sobie odpuściłam Maniuś jest przeuroczy! myślałam że jest większy a on taki drobny, ten pyszczek taki śliczny, po prostu się zakochałam :loveu: gratuluję Wam oceny doskonałej, zasłużył na nią w pełni:loveu: [quote name='psyja'] za to teraz już się szybciej poznamy na następnej wystaiwe skoro się widziałyśmy:) i będzie miziania a miziania:diabloti::diabloti: EDIT MAdzia znalazła naszą galerie:D http://www.dogomania.pl/threads/194628-Moje-małe-Gafel-i-Uli-gt tylko malutko zdjęc i wszystkiehgo tu mamy bo jak mówiłam szybko zapomniałam no i inni też ja dopiero na ringu zobaczyłam że Ty to Ty :razz: na następnej wystawie sobie nie odpuszczę :diabloti: teraz już musisz prowadzić galerię skoro Madzia ją znalazła :diabloti: i wrzucać fotki obu panów :loveu: może i nie powinnam tego mówić ale... dziewczyny obie jesteście śliczne :razz: :diabloti: Quote
psyja Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Jaga. napisał(a): ja dopiero na ringu zobaczyłam że Ty to Ty :razz: na następnej wystawie sobie nie odpuszczę :diabloti: teraz już musisz prowadzić galerię skoro Madzia ją znalazła :diabloti: i wrzucać fotki obu panów :loveu: może i nie powinnam tego mówić ale... dziewczyny obie jesteście śliczne :razz: :diabloti: ja poznałam Was po Johnie właśnie chwilę przed wejściem na ring:( ale nic straconego, następnym razem i ja nie odpuszcze, będzie podwójna dawka miziania:diabloti: galerie mam zamiar prowadzić a co z tego wyjdzie zoabczymy:diabloti: grzyweczki były wczoraj śliczne, nie my ot co!!! (mam nadzieje że sie Magda nie obrazi:diabloti:) ale jak o mnie chodzi - i tak dziękuje, zawsze miło to usłyszeć:oops: Quote
Jaga. Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 psyja napisał(a): grzyweczki były wczoraj śliczne, nie my ot co!!! buahahahaha :diabloti::diabloti::diabloti: musimy się jakoś zgadać jeśli będziemy na tych samych wystawach to wtedy pomiętosisz Johna. a tak wogóle to John jak na prawdziwego wojaka przystało wrócił z podbitym okiem z wystawy :p to znaczy miał małe zadrapanie na pychu nie mam pojęcia skąd, sam się zadrapał? zadrapał go jakiś pies? (wątpliwe) na szczęście goi się jak na psie i dziś już nie ma śladu Quote
Feigned Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 hahahah :evil_lol: Ania, dobrze gadasz, psy to och i ach :loveu: Magnes był tak podekscytowany ilością piesków, że starałam się, żeby więcej czasu siedział w zamknięciu i sobie w miarę możliwości odpoczywał, bo takie cyrki odwalał :diabloti: dziękuuuuuję, miło mi bardzo bardzo :loveu: wszystkie się jeszcze na pewno spotkamy :) Quote
Iza. Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Jaga, będziesz miała okazje zobaczyć się z dziewczynami jak przyjedziesz do mnie z tą obiecaną wizytą :diabloti: Quote
psyja Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 taaaak zapraszamy serdecznie do Białegostoku:diabloti: wyszłoby super grzywkowe spotkanko!!! Quote
Iza. Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 psyja napisał(a):taaaak zapraszamy serdecznie do Białegostoku:diabloti: wyszłoby super grzywkowe spotkanko!!! Kochanie nie do Białegostoku tylko do Czarnej :diabloti: Quote
psyja Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 nooo powiedzmy:evil_lol: do Białego i do Czarnej:diabloti::cool3: Quote
Matyk Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Przyłączam się do zaproszenia heh i przy okazji zapraszam do galerii wstawiłem pare fotek Miśki i małego Quote
Jaga. Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 no to kiedy i u kogo? :diabloti: biba grzywcowa? :diabloti: przyjedziemy :razz: Quote
psyja Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 jak w Czarnej to pewnie u Izy:diabloti: jakby coś moge też swoją działke zaproponować:cool3: a kiedy to już tylko od Was zależy kochani!!! mi będzie pasował praktycznie każdy termin oprócz trzeciego weekendu stycznia. wixa grzywaczowa jak najbardziej na tak:evil_lol: Quote
Feigned Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 ooo tak wixa wixa wixa! :diabloti: hahahaha piszę się na to! Quote
Iza. Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 psyja napisał(a):jak w Czarnej to pewnie u Izy:diabloti: jakby coś moge też swoją działke zaproponować:cool3: a kiedy to już tylko od Was zależy kochani!!! mi będzie pasował praktycznie każdy termin oprócz trzeciego weekendu stycznia. wixa grzywaczowa jak najbardziej na tak:evil_lol: Twoja działka tez jest ok, musze w końcu ją zobaczyć :diabloti: Quote
psyja Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 hahaha jawnie ciągle Was zapraszam a jeszcze nikt nie widział:diabloti: myśle, że to nie głupie miejsce na grzywkową wixe - las, pola, ogród iiii cieplutki kominek:cool3: tylko spory problem jest z dojazdem. no ale musimy sie zgadać:razz: podawajcie terminy które by Wam pasowały!!! Quote
kropka77 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Teraz coś smutnego: http://www.dogomania.pl/threads/198069-XXI-wiek-tragedia-ludzi-i-zwierząt Środek cywilizowanego kraju. Święta.. Każdy może pomóc. Tam będzie potrzebna ( przy leczeniu) olbrzymia ilość posłań- koce, narzuty, stare obrusy, ręczniki. Karma i leki. Wierzę w Was Dziewczyny.. Quote
Iza. Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 psyja napisał(a):hahaha jawnie ciągle Was zapraszam a jeszcze nikt nie widział:diabloti: myśle, że to nie głupie miejsce na grzywkową wixe - las, pola, ogród iiii cieplutki kominek:cool3: tylko spory problem jest z dojazdem. no ale musimy sie zgadać:razz: podawajcie terminy które by Wam pasowały!!! ja obiecałam więc przyjadę :razz: co powiesz na pierwszy weekend lutego ? :p Quote
Matyk Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 W takim razie ja też się pisze, o ile czas pozwoli hehe Quote
Jaga. Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 mi pasuje :p http://www.dogomania.pl/threads/198069-XXI-wiek-tragedia-ludzi-i-zwierz%C4%85t :shake: niewyobrażalne... posłań nie mam, wszystko wysłane do schronu ale mogę podesłać karmę - ale dopiero w styczniu Quote
psyja Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 w takim razie i mi pasuje:) czyli ogłaszam grzywkową bibe 5-6 lutego!!!!:diabloti: a co do tej Rodziny to postaram się też cos pomóc Quote
Jaga. Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 zapisałam sobie w kalendarzu :cool1: Quote
Iza. Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Ania w takim razie ogarniaj towarzystwo :cool3: no i zapytaj mamy co ona na to :diabloti: Quote
Recommended Posts