Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 months later...
  • Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wagens ta sprawa była już wyjaśniana jak ja sprzedałam psa Jadze i nie jest tj piszesz, rozmawiałam i z hodowcą tego jamnika i z osobami postronnymi i wyszły całkiem niezłe kwiatki nie na temat Jagi ale o tym pisac nie bedę choc są 2 osoby na maxa jadące po Jadze. Mi sie nie podoba to że Jaga oddała psy i ja mimo to bym nie zrobiła tego bo maż jej w domu jest i mógby wychodzić,zajmować się ale trzeba wziąć jedną rzecz pod uwagę że Jaga na razie większość czasu spędza w szpitalu...

Posted

Szkoda, że nie wszyscy tak myślą Ilka :shake: Nie wiem kogo masz na myśli pisząc o dwóch osobach, które "jadą" po Jadze. Ja sama dostałam bardzo nie miłe PW od jednej forumowiczki na temat Jagi :shake: Więc obawiam się, że może być więcej niż 2 osoby, Choć może ta osoba, która oczerniała Jagę pisząc do mnie na PW, to jedna z tych osób, o których piszesz :roll:

Posted

Ja staram się zawsze wysłuchac dwóch stron i wtedy sama osądzać ale tj napisałam ja bym psów sie nie pozbyła choć wiem że różne sytuacje w życiu bywają i uznaję tylko 2 w których można psa oddać ale staram się zrozumieć choć nie zawsze mi się to udaje i mieści się w moim światopoglądzie.

Posted

Dlatego ja nie bedę osądzać Jagi. Miała ważne powody, żeby podjąć taką decyzję. Ja nie wiem co bym na jej miejscu zrobiła :niewiem: Narazie czekam na jej powrót do zdrowia i na dogo (mam nadzieje) ;)