Yuveza Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Dada napisał(a):Mała wilczyca zamieszkała z moją współlokatorką i jest przecudowna! :) O bosz.. jaki ten świat jest mały :) Quote
wagens Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Kojarzę Jagę z forum jamników i też zaraz po tessi wzieła drugą sunie estelle i po jakims czasie ni z tego ni z owego oddała ją hodowcy. Quote
Ilka21 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 wagens ta sprawa była już wyjaśniana jak ja sprzedałam psa Jadze i nie jest tj piszesz, rozmawiałam i z hodowcą tego jamnika i z osobami postronnymi i wyszły całkiem niezłe kwiatki nie na temat Jagi ale o tym pisac nie bedę choc są 2 osoby na maxa jadące po Jadze. Mi sie nie podoba to że Jaga oddała psy i ja mimo to bym nie zrobiła tego bo maż jej w domu jest i mógby wychodzić,zajmować się ale trzeba wziąć jedną rzecz pod uwagę że Jaga na razie większość czasu spędza w szpitalu... Quote
*Magda* Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Szkoda, że nie wszyscy tak myślą Ilka :shake: Nie wiem kogo masz na myśli pisząc o dwóch osobach, które "jadą" po Jadze. Ja sama dostałam bardzo nie miłe PW od jednej forumowiczki na temat Jagi :shake: Więc obawiam się, że może być więcej niż 2 osoby, Choć może ta osoba, która oczerniała Jagę pisząc do mnie na PW, to jedna z tych osób, o których piszesz :roll: Quote
Ilka21 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Ja staram się zawsze wysłuchac dwóch stron i wtedy sama osądzać ale tj napisałam ja bym psów sie nie pozbyła choć wiem że różne sytuacje w życiu bywają i uznaję tylko 2 w których można psa oddać ale staram się zrozumieć choć nie zawsze mi się to udaje i mieści się w moim światopoglądzie. Quote
*Magda* Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Dlatego ja nie bedę osądzać Jagi. Miała ważne powody, żeby podjąć taką decyzję. Ja nie wiem co bym na jej miejscu zrobiła :niewiem: Narazie czekam na jej powrót do zdrowia i na dogo (mam nadzieje) ;) Quote
Recommended Posts